Aşılama 2013 OCAK-ŞUBAT DönemindeAşılama Yaptıracaklar Buradayız...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
evet canım halla ağrım var.batma şeklinde.ama benim daha bugün 1.günüm

canım maşallahhh.gördüğüm kadarılya değerleriniz süper..bence senin kesin tutacak [/QUOTE]

ağzından bal damlıyo ama hiç umutlu değilim ilk aşılamamda 29 milyondu tutmuştu ama 8 haftalıkken karnımda öldü ama bu sefer içime doğmuyo hiç cumartesi test günü

arkadaşlar aşılama olupta tutanlar benim 12. günüm fakat son iki gündür kasıklarda ara sıra ağrı oluyo bide avcumun içi yanıyo gece zor yatıyorum sıcak basıyo gündüz pek yok ateş

ilk aşılamam benim tuttu canım aşılamamın 15 gün idrar testi yaptım iki çizgi çıktı..kasıklarda ağrı normal bendede vardı avucun için bişey diyemicem canım bende geceleri sırt ağrısından uyuyamıyordum aşılamadan sonra 1 haftada belirtilerim başlamıştı zaten ben çok umut bağlamak istememiştim..gün içinde gelip giden bulantılar göğüslerimde çok fazla şişlik ve ağrı sırt ağrısı kasık ağrısı ve çok sık idrara çıkıyodum bunların hepsi zaten gebeliğe işaretmiş ben tedavi yüzünden olduğunu sanıyodum taki gebeliğim kesinleşene kadar seninde sonucunu öğrenmene az kalmış hadi hayırlısı olsun inşallah sende hamişsindir :)

hayırlı olsun canım inşallah tutar aşılaman ..aşılama malzemelerini sizmi aldınız canım ? peki aşılamaya ne kadar para verdiniz sorabilirmiyim bizden hiçbişey istenmedi saatimde gittim aşılamam oldu 5 dakika yattım sonra kalkıp evime geldim bazı arkadaşlar idrara sıkışık gitmek gerekiyor gibi bişeyler yazmışlardı yanlış anlamdıysam tahlil verip gebeliğim kesinleştikten sonra doktorumun bana ilk dediği kelime ( okadar panik yapıyodun bak hemen tuttu korkacak bişey yokmuş değilmi?) doktorumun rahatlına bazen kızıyodum ama adam haklıymış aşılama olduğum gün akşama kadar orta derece adet sancısı çeker gibi oldum gece hiç bişeyim kalmamıştı yeni aşılamam yapacak arkadaşlar panik yapmayın ço düşünmeyin allah nasip etmişse zaten olacak moral çok önemli moralinizi bozmayın bol bol dua edin

arkadaşlar aşılama olupta tutanlar benim 12. günüm fakat son iki gündür kasıklarda ara sıra ağrı oluyo bide avcumun içi yanıyo gece zor yatıyorum sıcak basıyo gündüz pek yok ateş

merhaba , ben de 5 ocakta aşılama oldum canım aynı şeyler bende de var adet belirtileri şimdiye kadar olmadı ama ara ara değişik bi ağrı giriyo pek umutlanmak istemiyorum ayın başına kadar eğer kırmızıları görmezsem beklemeyi düşünüyorum inşaallah rabbim herkesin hepimizin gönlüne göre versin

Heyy kizlarr beni de alin aranizaa.. Bizde 4 yillik evliyiz. Ilk sene bebek istemiyorduk dogum kntrl haplari kullandim. Sonra ne zmn bebek sahibi olmaya karar verdik olmadi bi turlu. Dediler ki haplarin etkisi zor gecer, vucuttan atilmasi zor oluyor. Herkes baska turlu konusup moralimizi bozdu (( ne alakasi var haplarla? Bunca kisi hap aliyor sora hamile kaliyor. Iste cahile laf anlatmak zordur derler ya.. Her kafadan bir ses cikti.. Esimde sperm sayisi azdi. Ve hareketlilik yoktu. Dr'a gittik 1 sene ilac kullandi sayisi yukseldi ama hareketlilik biraz yukselmis. Esim tup bebek yapalim dedi. Onu da ben istemedim. Biliyorum sacma gelicek ama sanki benim evladim diilmis gibi geliyor o da bana. Biliyorum cok sacma ama Allahim normal yolla olsun istiyorum o da bir turlu olmuyor ((( ben istiyorum ki birgun bakayim adetim gecmis olsun test yapiyim ve havalara ucayim.. Ama yasayamadik o sevinci hala :-(
Sora bu asilamayi deneyelim dedik.. Care kalmadi.. Esimin sperm sayilari yukselince bugun doktora gittik. Bu ay adetimden sora asilama yaptiricaz artik.. Hem moralim bozuk hem biraz mutlu ve umutluyum.. Hem korkuyorum bole garip duyguar icindeyim su an.. Gitmedigimiz doktor kalmadi.. Biz bide yurtdisinda yasiyoruz. Yurtdisinda bole seyler hem daha guvenli garanti emin derler ya.. Inanin kendi ulkemin doktorlarina kurban olsun burdakiler.. Hepsi para tuzagi.. Turkiyede bole seyler daha ilerledi artik hicbise eskisi gibi degil ki.. Ben cok korkuyorum kizlar.. Aranizda yaptirmis olan var mi 2. Deneyimi olan? Yani biliyorum garantisi yok asilamanin da ama insallah Allah'im karnima dusurur o minicik bebegimi.. Bugun gittim herkesin ya cocugu var pusetinde ya karni sis.. Dedim ne guzeller hepsi.. Sora esime baktim elini tuttum,, ben inaniyorum icimde bir his var.. Kendimi ne alaka bugun hamileymisim gibi hissediyorum ) asilama yaptiricam ya herhalde ondan ne biliimm..

canım hadi hayırlısı inşaallah umutlu bekleyişin sonunda mutlu olrsun ben gün geçtikçe daha çok heyecanlanıyorum...bakalım inşaallah size güzel haber verenlerden olurum eşinin değerleri iyi canım benim eşiminki de seninkine yakındı çok az yüksek...rabbim nasip ettiyse beklemek çok zor :))..

sperm değerleri

yıkama öncesi

toplam sayı 73,5 milyon
motolite %16

yıkama sonrası

toplam 15,6 milyonn sperm.
toplam ileri hareketli sperm sayısı 12,6 milyon
motolite %81

naz selam canım senın sorunun neydııı benımde esımde sorun yok sızınde degerler süperr

hoş geldin canım :).... inşaallah hislerin doğrudur.. evet haklısın saçma ama seni de anlıyorum düşün o bebekli insanları ortamları daha ne kadar görmeye dayanabilirsin ki inşaallah ona gerek kalmadan hamiş olursun... biz de aynı özlemle bekliyoruz burada...:)) inşaallah rabbim herkesin gönlüne göre verir.. ben de 5 ocakta ilk aşılamamı oldum beklemedeyim

canım maşallahhh.gördüğüm kadarılya değerleriniz süper..bence senin kesin tutacak

ağzından bal damlıyo ama hiç umutlu değilim ilk aşılamamda 29 milyondu tutmuştu ama 8 haftalıkken karnımda öldü ama bu sefer içime doğmuyo hiç cumartesi test günü[/QUOTE]
öle deme nolur.değerleriniz çok güzel dua et....

canım malzemeleri biz aldık.37 buçuk lira tuttu.hastaneye ücret ödemedik.raporlu yaptırdım.sgk karşıladı.sadece ilaçlar için 250 tl katılım payı ödedim.yani toplamda 287,5 tl ye mal oldu aşılama
hoşgeldin canım..tabiki alırız aramıza.inşallah bu topikte hamiş olduğunu duyurursun
naz selam canım senın sorunun neydııı benımde esımde sorun yok sızınde degerler süperr
canım bende sorun yok.sorun eşimdeydi.eşimin morfolojisi sıfır.o gördügün değerler yıkama sonrası değerler.yani yıkanmadan önce ileri hareketli %16 çıkmış düşük sayılabilir.özel işlemden gecince yükseliyor değerler.en iyi spermleri seciyolar

hoşgeldin bende iğne yaptırıyorum.cuma günü kontrolüm var.yumurtalar büyümüşse aşılama olacak.ben ilk defe yaptırıyorum

kızlar benim hafif kanamam olmuş normal mi?sizde de oldu mu?

hoşgeldin bende iğne yaptırıyorum.cuma günü kontrolüm var.yumurtalar büyümüşse aşılama olacak.ben ilk defe yaptırıyorum

canım inşallah yumoşların büyümüştür ... cma günü mutlAka haber ver.bide akıntılarını takip et.benim kontrolde bir gün önce uzayan akıntım gelmişti...o da yumurtlamnın yakın olduguna işaret..

sana da geçmiş olsun.idrara sıkışık mı gittin.uzayan akıntım da oluyor bu arada.inşallah büyümüşlerdir.çok endişeliyim

sana da geçmiş olsun.idrara sıkışık mı gittin.uzayan akıntım da oluyor bu arada.inşallah büyümüşlerdir.çok endişeliyim

ooo tamam o zaman.çok güzel bir şekilde büyümüştür kesin.o akıntı bile buna işaret.ben de sıkışık gittim.ama çok bekleyince bir kısmını yaptım ne yalan söyliyim.öle ölümüne sıkışık falan degildim.

nazcım hadi hayırlısı cnmm inş tutunurlarlarlar diyorumm inş. ikiz olur..

Canin aciyor mu? Yada gitmeden once yapman gereken biseyler varmiydi? Doktor bana ne igne verdi ne bise.. Direk adet oldugun gun beni ara dedi ve bi test verdi idrar testi onu da 8. Gun yapicam orda cikacakmis asilama gunum mu o gun degil mi diye.. Burada boyle yapiolar. Yani sizin yazilarinizi okuduktan sora simdi supheye dustum nie bana igne vermedi ki acaba?

Ayyy bende cok istiorum ikizim olsun.. Bizim sulalede ikiz dolu :) biz bi tanesini yapamadik, iki taneyi nerden bulucaz ki :)) insallah koselerde biyerde saklanio olur da soradan cikiverir o da

inşallah ikizin olur o zaman ne diyim madem bu kadar çok istiyorsun
ben ikiz çok istemiyorum aslında.bakmak çok problem olur.bir tanesi ile nasıl başederim diye düşünüyorum kaldı ki iki tane.aman allahım düşünmek bile istemiyorum kafayı yerim herhlde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…