geçmiş olsun canım olumlu sonuçlanır umarım
naptın erdemliii kurtulmuşun aşılamadan korktuğun gibimiymiş ?
bende çok sevindim aylin darısı başımıza inşallahhh
boncuk yüksek doz verdilerse ağrı yapabilir. ben dün gece çatlatma iğnemi oldum çok fena ağrım var valla.yarından da korkuyorum off gerildim valllaaa
naz seninde ilk aşılamanmı canım ?
evet canım ilk aşılamam..vajinal usg de bile çok rahatsız oluyorum.aşılamayı nasıl olacam çok merak ediyorum..ince cubugumu aldım.baya uzun bişi...
canım bu gibi durumlarda cümle kurmayı beceremiyorum ben...üzgünüm sadece.inşallah tüp bebekle gelir bebeginkızlar 18 ocakta test günüm vardı ama dün kanamam olduadet olmuşum çok umutluydum ama olmadı
bugün doktora gittim tüp bebeğe geçiyorum dualarınızı eksik etmeyin inşallah güzel haberlerinizi alırım
ince çubuğu bizmi alıyoruz
kızlarrrrrrrr aşılamam oldu bugün...14 gün sonra belli olacakmış.tabi kırmızlar o zamaan kadar gelmezse gelmezse...saat 10 da dediler ama ancak 11 de yapılabildi aşılamam.ağrım oldu ne yazık ki..kısa bi çığlık attım ama o kadar olacak herhalde.yarım saat masada yattım.sonra koşa koşa tuvalete gittim. bakalım inşallah tutar
kızlaaar eşlerinizin yıkama sonrası sperm değerleri nasıl çıkmıştı?
bana bişey sölemediler neden bilmiyorum zeynep kamilde pek fazla bir açıklama yapmıyolarr senin nasıl çıktıı ..
sperm değerleri
yıkama öncesi
toplam sayı 73,5 milyon
motolite %16
yıkama sonrası
toplam 15,6 milyonn sperm.
toplam ileri hareketli sperm sayısı 12,6 milyon
motolite %81
canım gayet iyimişş :) hadi hayırlısıı .. inş tutunur annesineee .... ama benim içimde bir his var senin tutucak bu ayyy .....:)
inşallahh yaaaa..umutlu bekleyiş başladı...
sperm değerleri
yıkama öncesi
toplam sayı 73,5 milyon
motolite %16
yıkama sonrası
toplam 15,6 milyonn sperm.
toplam ileri hareketli sperm sayısı 12,6 milyon
motolite %81
evet canım halla ağrım var.batma şeklinde.ama benim daha bugün 1.günümsenin kasıklarda ağrı var mı canımm .. benim hala ağrıyor yaa ...
[/QUOTE]yıkama öncesi
toplam sayı 49 milyon
motolite %62
yıkama sonrası
toplam 52 milyonn sperm.
motolite %98
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?