Aşılama 2013 OCAK-ŞUBAT DönemindeAşılama Yaptıracaklar Buradayız...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
merhaba kızlarrrr...bugün doktora gittim kontrole..bu sefer güzel haberlerim var.benim soldaki yumoş 20 mm olmuş.bu gece çatlatma iğnemi oluyorum.doktor çok güzel görünüyor dedi.sağdaki 12,5 mm lik yumoş olmuş 12 mm.. ama olsun.soldaki işe yarar dedi..çarşamba sabah aşılamam var.dua edin kızlar.Rabbim hayırlısını versin
canım hadi hayırlısı olsun.
Merhaba,
Gecen sene bu vakitlerde buralarda bu konudaki tum forumlari okuyor, bir umit isigi ariyordum. Simdi ise kucagimda bebegimi emziriyorum. En karanlik tablolarda bile asilamanin cozum olabilecegini sizlere soylemek istiyorum. Gecen Ekim ayinda, uzun suredir hamile kalmamam uzerine yapilan testte kocamin morfolojisi %2 cikmis, varikosel teshisi konmustu. Gecen sene bugunlerde ise onemli bir yol ayrimindaydik: ya asilamayi deneyecektik ya da kocam ameliyat olacakti ve iyilesmesini bekleyip denemeye devam edecektik. Doktorumuzun yureklendirmesiyle ilkini sectik. Bu arada yapilan ikinci spermiogramda morfoloji %1 ciktigi halde... sectigimiz bu yol ise hayatimizi degistirdi. Ilk denemede basarili sonuc alindi ve bu Ekim ayinda yavrumuzu kucagimiza aldik. Bu forumlarda Insanin inancini hic kaybetmemesi gerektigini yazan kisiler beni hep yureklendirmisti, ben de sizin icin bu rolu ustlenmek istiyorum. Hepinize moral dolu, yakin zamanda guzel haberler alacaginuz bir sene diliyorum.
:14::14::14::14:çok duygulandım. inan çok moral oldu bana
arkadslar benım 3 yıl ıcınde 2 tane gebelıgım oldu ve zor hamıle kaldıgım ıcın esım ıcınde spermıyogram yaptırdık ve sonucu gorunce bıraz uzulduk cunku sanırım hareket sorunu var morfoloji %1 cıktı ve sperm yapsındada cıddı bozukluk cıktı sperm sayısı ıyı ama hızdada sorun var sanırım :5: ne yapmamızı onerırsınız ılac tedavısı sonuc verırmıkı ???? yorumlarınızı beklıyorum
ayencim seni mayıs anneleri topiğinden mi hatırlıyorum. ikimiz de düşük yapmıştık ve kan pıhtılaşma sorunumuz vardı galiba. şimdi de morfoloji sorunumuz aynı. ama bizim morfoloji 0:50:

canım oldum aşılama :D yatıyorum şimdii... canım biraz acıdı o kadar şimdide kasık ağrım varr neden aceppp :D bakalım geri sayım başaladı ama fazla ümit bağlamıcamm hayaller kurmucamm :) senin içinde çok sevindim hayırlısı olsunn yumoşlar büyümüşşş hadi bakalım çarşamba sende aşılanıcaksınn birliktee iyi haberleri alırız inşş
hayırlı olsun canım sonu bebek olsun

Son düzenleme:
merabalarr ..Bimillahirrahmanirrahim dedik ve bugün hastaneye gittim puregon 12.5 ml verdilerr ilk dozunu hemşire yaptı çok şükür ben gonal f vericek diye biliyordum ama bu ondan daha ytüksekmiş fiyatı 450 tl fakat pazarrlıkla 350 tl ye aldık 1 kutusunu cumaya kadar kullanıcccam kontrrrole gidicem eğer biterse tekrarr 1 kutu daha alıcamm bakalım hayırlısı arrtı kan sulandırıcı ilaçta verdi inş yumoşlarr kocamaaan büyürler herkesinkide inş.

merabalarr ..Bimillahirrahmanirrahim dedik ve bugün hastaneye gittim puregon 12.5 ml verdilerr ilk dozunu hemşire yaptı çok şükür ben gonal f vericek diye biliyordum ama bu ondan daha ytüksekmiş fiyatı 450 tl fakat pazarrlıkla 350 tl ye aldık 1 kutusunu cumaya kadar kullanıcccam kontrrrole gidicem eğer biterse tekrarr 1 kutu daha alıcamm bakalım hayırlısı arrtı kan sulandırıcı ilaçta verdi inş yumoşlarr kocamaaan büyürler herkesinkide inş.

raporun yokmu.benim ilk tedavimde yumurtalar büyümedi aşılamam olmadı.o raporum boşamı gider bilgin varmı.şimdi ikinci roporu çıkardık

canım vALA çok üzüldüm...ama kısmet böyleymiş.Rabbim bölesini uygun görmüş.sıkma canını..

canım 7 gün günde 75 doz vurulmuştum.cts günü kontrolde üzülmşütüm ama güzel büyümüş 2 günde...birazdan hastaneye gitcez.çatlatma iğnesi biraz degişik hastanede vurun dedi doktorum

ayy canın yAndı demek...peki sana da su içirdiler mi?kaç dakika yattın?

hadi BAKALIM...topikcanın ikinci hamişi...tebriklerrrr bebişini sağlıkla kucagına al inşallah:119::119::119:

yok tatlım su falan içirmediler :) ilk defa duydum 15 dk yattımm ..sonra eve gelince yattım halada yatıyorum bakalım ne olucakk biraz ağrım varr amaa .. akıntı oluyo mu ?

raporun yokmu.benim ilk tedavimde yumurtalar büyümedi aşılamam olmadı.o raporum boşamı gider bilgin varmı.şimdi ikinci roporu çıkardık

cnmm o konuda bilgim yok .benim aor hakkım kızımmın zamanındaydı yani ilk çocukta veriyorlarr ffakat 2. çocukta verrmiyorrlar meccburen kesemizi zorrlasada bi şekilde vermeyew çalışıyoruz bu ücretleri bebişlerimize değer

canımmm yaa cok uzuldum ama elden bısey gelmıyor vaktı zamanı degılmıs demekkı bıdakı aya yenı umutlarlaaa ınsallahh olur bebısınnn
2 asılamadan sonra tüp neden dusunmuyorsunuz tatlımmmm buarada sorunun ney
bende herzaman kotu seylerı dusunuyorum ve sukredıyorum en azından rahım ve yumurtalıklarımız var hem bızım hem kocalarımızınnnn allaha bınlerce sukurrr olsunnn canımmmmm umarım cok bekletmezzzzzzzzzzzzzzzzzzz artıkkkkkk :16:

ben fazla takmıcam da insan merak ediyorr bakalımm sonu ne olucakk .)

Bizim morfoloji problemimiz var%1-2 arası değişiyor,dr.um 1.de % 15 2.%30 3.de %60 şans olduğunu 4.den sonra oranın düştüğünü ve morfonun aşılama için engel olmadığını eğer aşılama olmazsa tüp bebeğe geçmemizi önerdi..birkaç kadınd doğumcu dostumuz var onlar da aynı şeyi söyledi..ayrıca aşılamanın hem maliyeti az hem de daha az hormon ilacı kullanılıyor..şansımı sonuna kadar kullanmak istiyorum bakalım canım hepimizin hakkında hayırlısı..
Bir de yumurtası fazla olup tedavisi iptal olan arkadaşlar var,dr neden düşük dozla başlamamışki,mesela ben 50 ile başladım 9.gün aşılama oldum,erken gelişiyormuş çünkü..

2 aydır reglim çok fena..ilacın etkisiyle hem ağrılı hem de yoğun oluyor..

slm kızlar bnide aranıza alın herekse bol bebekler dilerm)bnde aralık ayında aşılama tedavisi görüyordum merional iğne kulandım 13 yumurta oluştu doktor ya iptal dedi yada tüp bebek dedi tüp bebek yöneldik tutmadı.6 yşnda oğlum vr eşimin spermeleri marfoloji %3 müş 3 kerede düşük yaptım şubat ayında aşılama düşünüyorum bnde allah hereksin duasını kabul etisn inşalh

canım hadi hayırlısı olsun.

:14::14::14::14:çok duygulandım. inan çok moral oldu bana

ayencim seni mayıs anneleri topiğinden mi hatırlıyorum. ikimiz de düşük yapmıştık ve kan pıhtılaşma sorunumuz vardı galiba. şimdi de morfoloji sorunumuz aynı. ama bizim morfoloji 0:50:

hayırlı olsun canım sonu bebek olsun

evett cnm mayıs annesıde olamamıstım cunku kımyasal yasadım sanırım kımyasal yasamamın nedenıde bu cıkan sonuclardan olsa gerek :26: kan pıhtılasmam şöyle mthfr1298 heterozigot doktorlar bunu pek onemsemıyor ya dusuk buluyorlar:25::25: senın kocanındamı oyle cıktı sonuclarrr yaaa off sıze ne dedı pekı doktor 0 olunca hıc bı tedavı olmuyormu :26::26:

amin amin amiiinnnnnn.. kızlar siz aşılamanızı hangi hastanede yaptırdınız yada yaptıracaksınız ben 3 aşılamayıda çapada yaptırdım

bende çapada yaptırıyorum canım.inşallah dedikleri saatte aşılama yapılır.çok beklemem..ben onların dedigi saatte çatlatma iğnemi oldum :-)

slm arkadaşlar ben geçen hafta salı günü aşılama yaptırdım daha 8 gün sonra sonuç belli olacak. rabbim isteyen herkese versin inş.:16::16:

slm arkadaşlar ben geçen hafta salı günü aşılama yaptırdım daha 8 gün sonra sonuç belli olacak. rabbim isteyen herkese versin inş.:16::16:

inşallah bebegin seninledir canım.aşılamadan kaç gün sonra test günü verilar?bende yarın olacam aşılama...

Bizim morfoloji problemimiz var%1-2 arası değişiyor,dr.um 1.de % 15 2.%30 3.de %60 şans olduğunu 4.den sonra oranın düştüğünü ve morfonun aşılama için engel olmadığını eğer aşılama olmazsa tüp bebeğe geçmemizi önerdi..birkaç kadınd doğumcu dostumuz var onlar da aynı şeyi söyledi..ayrıca aşılamanın hem maliyeti az hem de daha az hormon ilacı kullanılıyor..şansımı sonuna kadar kullanmak istiyorum bakalım canım hepimizin hakkında hayırlısı..
Bir de yumurtası fazla olup tedavisi iptal olan arkadaşlar var,dr neden düşük dozla başlamamışki,mesela ben 50 ile başladım 9.gün aşılama oldum,erken gelişiyormuş çünkü..

2 aydır reglim çok fena..ilacın etkisiyle hem ağrılı hem de yoğun oluyor..

canımm bızım morfolojmız %6 hayırlısı bende subatta yaptırıcamm asılama hemen subat gelse keskeeeee
tabıykı maalıyetı az asılamada ama benım doktorumda cok pahalı ozel muayene oldugu ıcın ssk da gecmıyor maalesef bende hastane buldum orada yaptırıcam 1200 falan cıkarım benım doktorumda daha once 75 dozla baslamıstı ıgne tedavımde..1 yumurtam olmustu gonalf hıc cevap vermedım ben klomenle bıle daha ıyı oluyor

Back