Aşılama 2013 OCAK-ŞUBAT DönemindeAşılama Yaptıracaklar Buradayız...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
nisan ayına kadar beklicem canım şu soğuklarda hastaneye gitmek mantıklı değil,hertaraf buz,tamam çok istiyorum ama inan çok zor maddiyi umursamıyorum,çok sıkıldım,çok yoruldum aşılamadan,dediğim gibi nisan ayına kadar beklicem normalle olmazssa direk tüp bebek yaptırıcam

canım bende senle aynı durumdayım.vala ben 2 gune kadar evde gebelık testı yapcam cıkar cıkmaz bılemem ama merak ve beklemek cok zor

ben daha önceki beklediklerimde meraktan evde kaç defa test yapmıştım hep negatifti bu defa yapmıcam beklicem sen yaparsan yaz canım güzel hayırlı haberlerini bekliyoruz

evet bende ona üzülüyorum.ben bu tpkite hamiş patlaması olacak diye kendimi şartlamıştım.acaba uğursuzluk benden mi kaynaklanıyor?kendimi suçlu hissetmeye başladım

neden senden kaynaklansın dur bakalım art arda açıklanacak öbür hafta nurserci naptı acaba belkide hamiledir sevinçten bizleri unuttumu acaba?

kızlar selammm hepınızee
subatta bende asılama dusunuyorummmmm daha doktor bulamadım ıstanbulda onerebılecegınız doktorr varmıkı
asılamada sansım cok dusuk oldugunu dedıklerı halde yaptırıcaz esımın ısrarı ıle
ınsallah rabbım hepmıze nasıp etsınnnn

canım çok geçmiş olsun yaa, neler yaşamışsın yaa.Allah korumuş yine kanaman durmuş..bununla geçmiş olsun tatlım. ümitsizliğe kapılma, hiiç belli olmaz bu işler canım nasip olacaksa morfoloji falan vız gelir yani:) hayırlı haberlerle gel inşallah

daha 1 hafta var testime ne zor beklemek yaa 2 hafta sonra demişti doktor 1 haftası bitti acaba kan testi yaptırsam çıkar mı

canım beklemek çok zor ama azıcık daha sabret, şimdi belli olmaz. daha iğnenin etkisi devam ediyordur. aşılamadan sonra 12. gün kan testiyle belli olur sonucun..az daha sabır..güzel haberlerini bekliyoruz

hoşgeldin filiz aramıza:)
aşılamada şans düşük belki ama tuttuğu da oluyor yani belli olmaz ki niye baştan ümitsizliğe kapılıyorsun? inşallah da tutar.
istanbuldaki arkadaşlar yardımcı olurlar sana, ben orda yaşamadığım için bi öneride bulunamayacağım..
inşallah hepimiz en yakın zamanda tadarız o duyguyu...amiinnn

kızlar ben bugün sskya gittim ploraktin testi için ve orda bir arkadaşımı gördüm. aşılamayla hamiş kalmış hemde ilkinde problem eşindeymiş ve hemen tutmuş. 4 aylıkmış. çok umutlandım çok sevindim üstelik klomenle yaptırmış. 6 yıldır uğraşıyomuş oda. yani enindesonunda oluyor morfoloji falan Allah verince oldeyince herşey bahane. aşılama düşünen arkadaş ben kartal umut hastanesi fatih birola gidiyorum çok memnunum tavsiye ederim cnm. pztsi başlıyorum inşallah. Allah hepimize yardım etsin.

canım herkes gün sayıyor:) yakında hamiş haberleri ard arda gelecek inşallah..üzülme hiç
ben adet oldum canım aşılamanın 16. günü diğer aşılamaya hemen başlamayı düşünmüyorum. 1-2 ay ara vereyim dedim yaa, biraz kafamdan atayım. üstüne düştükçe gelmiyo eşek sıpası:) ama bi gelsin bi doğsun biliyorum ben ona yapacağımı. poposuna poposuna
iğneleri yarılamışsın hadi bakalım yakındır aşılaman:) hakkında hayırlısı olsun canmm

ne güzell, darısı başına hepimizin başına inşallah canm...böyle ümitli olmak lazım, güzel düşünmek lazım arkadaşım, inşallah bizim yavrularımız da gelecek...inşallah...

canım sordum. imkansız demediler. ama tutma ihtimali normale göre daha düşük, tüp bebek gerekir dediler. inşallah aşılamam tutar da sana ve %0 morfolojili tüm kadınlara umut olurum. bu aşılamadan çocuğumuz olursa eşim 2 inek kesip dağıtacakmış

canım Allah razı olsun. inşallah düşük ihtimal de olsa mucize olur

nasip olunca oluyor demekki

2 inek hehehe:) iyiymiş:)) inşallah tutar canım...
orkidecim biz de dün eşimle konuşuyorduk, "inşallah olur çocuğumuz, yoksa bizim evliliğimiz de iyiye gitmez" dedi. ben de çocuğumuz olmazsa "ayrılır mısın" dedim..o da "sorun bende eğer çocuğumuz olmazsa sen dayanamazsın" dedi bana..(ben çok düşkünüm çocuklara)ben de "niye öyle diyorsun ben hiç öyle birşey düşünmedim, bu sadece bizim başımıza gelen birşey değil, pek çok kişi yaşıyor, 15 sene sonra çocuğu olan oluyor"dedim. o da "şimdi böyle düşünüyorsun ama ilerde fikrin değişir belki" dedi. çok üzüldüm, ağladım..ben hiç eşime öyle birşey demedim ama bebekleri çok sevdiğim için öyle düşündü heralde...sorun bende veya sorun sende diye birşey yok aslında eşlerden ikisinin de imtihanı bu, çok sabırlı olmak lazım..zor, meşakkatli, sıkıntılı...öyle olmasaydı da imtihan olmazdı...bu bizim imtihanımız, inşallah başarıyla geçeriz...

canımmm hosbuldummmm
canım 2 doktor cok sans vermedı bana cunku esımde sorun yok genelde eslerde sorun olunca tutuyrmusss asılama bende pkoluyumm maaleseff
zaten asılamaya yakın tedavı gordum ıgne tedavısı olmadı maalesef bu ay cok umutluyduk gene olmadı klomenle 3 yumurtam oldu ve kalıtelıydı hemde cok kalıtelydıı ama maalesef olmadı progestanım 33.8 cıkmasına ragmen hamıs kalamadım

aminnnnnnnnnnnnnnnn inşallahhh

ya sen bakma doktorlara..nicelerini duyuyoruz "sizin kesinlikle çocuğunuz olmaz" diyorlar. Ama Allah verecek olduktan sonra imkansız diye birşey yok.
işte dedim ya Allah ol diyecek ki olacak..yoksa tedavi aşılama iğne ilaç hepsi hikaye...ama yine de vesile olur belki diye bi ümit uğraşıyoruz işte..
inşallah yakın zamanda hepimizin göbüşü dolaaarrr...üzülmek pes etmek yokkk...ALLAH VAR GAM YOK....

tabıykıde canımm rabbım olduktan sonra gerısı boss işte hepsı bırer vesıle canımm elımızden gelenı yapıyoruz gerısı rabbıme kalmıs

Kizlarrrrrr hamileyimmmmmm..... ilk asilamamdi şükür ki tuttu.umutsuzluğa kapilmayin.bizde umutsuz başla dik ama Rabbim nasip etti.26 aralikta saklama oldum devlet hastanesinde..10.günden başlayarak 11.12 ve 14. Gün evde yaptihim testlerde hep ikinci çizgi silik cikiyodu.bende umudumu kaybedip izine ayrilip 3saat tren 4saat otobüsle yolculuk yaprak.çarşamba günüde kan verdim.457.2 ve pozitifffffti ve çok sasirdik.eğer bilseydik yolculuk yapmazdim ama Rabbim nasip etti...... İns hepinize nasip eder.dualar im hepiniz için....

ee hadi kimse yok mu?...sadece ben miyim

kızlar bugün hastaneye kontrole giitim 2 tane yumurta oluşmuş 21mm büyüklüğündeymiş ikiside doktor büyüklükleri iyi dedi bugün çatlatma iğnesi yapıldı (250 ml) yarında sabah 8 de kocamı çağırdılar 10'dada bana gel aşılamanı yapalım dediler doktor korkma çok basit dedi inşallah dediği gibi olur bilmiyorum belki de beni rahatlatmak için demiştir neyse bakalım yaptırcaz artık bi kere Rabbim inşallah kolay geçmesini sağlar ve bebek verir dua edin bana sizi haberdar ederim inşallah

canım tebrık ederımmmm ne guzel bıseyyyy rabbbım sag salımm kucagınada almayı nasıp etsın
sorun neydı szın canım bende asılama olucamda pek umudum yok ama cunku sorun bende

çok sevindim canım,hayırlı olsun,tebrik ederim.sağ salim kucağına almayı da nasip etsin rabbim...
nerde yaptırdın aşılamanı,hangi ilaçları kullandın canım,müsait olduğunda yazar mısın?
bende tedavi aşamasındayım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…