canım bende senle aynı durumdayım.vala ben 2 gune kadar evde gebelık testı yapcam cıkar cıkmaz bılemem ama merak ve beklemek cok zor
evet bende ona üzülüyorum.ben bu tpkite hamiş patlaması olacak diye kendimi şartlamıştım.acaba uğursuzluk benden mi kaynaklanıyor?kendimi suçlu hissetmeye başladım
canım yaaa başıma neler geldi. aşılamadan 2 saat sonra karnım ağrımaya başladı. ben de işlemdendir diye düşündüm. zaten morfolojinin bir anda %0 olduğunu görünce moralim de bozulmuştu. karın ağrım ertesi gün de devam etti. bi gidip sorayım dedim niye ağrıyor. ultrason yaptılar. karnımın içi sıvı dolmuş. hastaneye yatırdılar. asprin ve kan sulandırıcı iğne kullanıyordum. yumurta çatladıktan sonra kanama yapmış. kan sulandırıcı kullandığımdan durmamış. karnımın içine kanamış durmuş. neyseki kanama kendini sınırladı da herhangi birşeye gerek kalmadan taburcu oldum. kan sayımım çok düştü ama. rapor verdiler. evde istirahat ediyorum. Allahtan ümit kesilmez. aşılamanın tutacağına ilişkin ümidim azaldı. %0 morfoloji ile tutanını okumadım malesef.neyse eşime antibiyotik tedavisi başlandı. e vitamini de başladı
daha 1 hafta var testime ne zor beklemek yaa 2 hafta sonra demişti doktor 1 haftası bitti acaba kan testi yaptırsam çıkar mı
kızlar selammm hepınızee
subatta bende asılama dusunuyorummmmm daha doktor bulamadım ıstanbulda onerebılecegınız doktorr varmıkı
asılamada sansım cok dusuk oldugunu dedıklerı halde yaptırıcaz esımın ısrarı ıle
ınsallah rabbım hepmıze nasıp etsınnnn
evet onu bende merak ediyorum ama gelmedi foruma hiç.. ya listemizde hiç hamiş yok güya uğurlu topikti ona üzülüyorum bende.sen adet oldun mu?diğer aşılamaya başlayacakmısın?ben bugün 4. iğnemi oldum.cts günü kontrolüm var:26:
kızlar ben bugün sskya gittim ploraktin testi için ve orda bir arkadaşımı gördüm. aşılamayla hamiş kalmış hemde ilkinde problem eşindeymiş ve hemen tutmuş. 4 aylıkmış. çok umutlandım çok sevindim üstelik klomenle yaptırmış. 6 yıldır uğraşıyomuş oda. yani enindesonunda oluyor morfoloji falan Allah verince oldeyince herşey bahane. aşılama düşünen arkadaş ben kartal umut hastanesi fatih birola gidiyorum çok memnunum tavsiye ederim cnm. pztsi başlıyorum inşallah. Allah hepimize yardım etsin.
canım sordum. imkansız demediler. ama tutma ihtimali normale göre daha düşük, tüp bebek gerekir dediler. inşallah aşılamam tutar da sana ve %0 morfolojili tüm kadınlara umut olurum. bu aşılamadan çocuğumuz olursa eşim 2 inek kesip dağıtacakmışyaaa canım benim...çok gecmiş olsun çok üzüldüm.böyle şeylerde olabiliyor yani desene...tekrar gecmiş olsun.öle deme yaa..hani morfoloji sıfır dmişsin ya.benim eşimin de sıfır.madem hiç şans yok niye aşılama yapıyolarlar?sen doktorum demiştin.varsa kadındoğumcu arkadaşın sorsan?en iyi açıklamayı onlar yaparlar. umutsuz olma nolur.sen umutsuz oldukça bende umutsuz oluyoruminşallah bebişin seninledir canım
canım çok geçmiş olsun yaa, neler yaşamışsın yaa.Allah korumuş yine kanaman durmuş..bununla geçmiş olsun tatlım. ümitsizliğe kapılma, hiiç belli olmaz bu işler canım nasip olacaksa morfoloji falan vız gelir yani:) hayırlı haberlerle gel inşallah
kızlar ben bugün sskya gittim ploraktin testi için ve orda bir arkadaşımı gördüm. aşılamayla hamiş kalmış hemde ilkinde problem eşindeymiş ve hemen tutmuş. 4 aylıkmış. çok umutlandım çok sevindim üstelik klomenle yaptırmış. 6 yıldır uğraşıyomuş oda. yani enindesonunda oluyor morfoloji falan Allah verince oldeyince herşey bahane. aşılama düşünen arkadaş ben kartal umut hastanesi fatih birola gidiyorum çok memnunum tavsiye ederim cnm. pztsi başlıyorum inşallah. Allah hepimize yardım etsin.
canım sordum. imkansız demediler. ama tutma ihtimali normale göre daha düşük, tüp bebek gerekir dediler. inşallah aşılamam tutar da sana ve %0 morfolojili tüm kadınlara umut olurum. bu aşılamadan çocuğumuz olursa eşim 2 inek kesip dağıtacakmış
canım Allah razı olsun. inşallah düşük ihtimal de olsa mucize olur
hoşgeldin filiz aramıza:)
aşılamada şans düşük belki ama tuttuğu da oluyor yani belli olmaz ki niye baştan ümitsizliğe kapılıyorsun? inşallah da tutar.
istanbuldaki arkadaşlar yardımcı olurlar sana, ben orda yaşamadığım için bi öneride bulunamayacağım..
inşallah hepimiz en yakın zamanda tadarız o duyguyu...amiinnn
canımmm hosbuldummmm
canım 2 doktor cok sans vermedı bana cunku esımde sorun yok genelde eslerde sorun olunca tutuyrmusss asılama bende pkoluyumm maaleseff
zaten asılamaya yakın tedavı gordum ıgne tedavısı olmadı maalesef bu ay cok umutluyduk gene olmadı klomenle 3 yumurtam oldu ve kalıtelıydı hemde cok kalıtelydıı ama maalesef olmadı progestanım 33.8 cıkmasına ragmen hamıs kalamadım
aminnnnnnnnnnnnnnnn inşallahhh
ya sen bakma doktorlara..nicelerini duyuyoruz "sizin kesinlikle çocuğunuz olmaz" diyorlar. Ama Allah verecek olduktan sonra imkansız diye birşey yok.
işte dedim ya Allah ol diyecek ki olacak..yoksa tedavi aşılama iğne ilaç hepsi hikaye...ama yine de vesile olur belki diye bi ümit uğraşıyoruz işte..
inşallah yakın zamanda hepimizin göbüşü dolaaarrr...üzülmek pes etmek yokkk...ALLAH VAR GAM YOK....
ee hadi kimse yok mu?...sadece ben miyim
Kizlarrrrrr hamileyimmmmmm..... ilk asilamamdi şükür ki tuttu.umutsuzluğa kapilmayin.bizde umutsuz başla dik ama Rabbim nasip etti.26 aralikta saklama oldum devlet hastanesinde..10.günden başlayarak 11.12 ve 14. Gün evde yaptihim testlerde hep ikinci çizgi silik cikiyodu.bende umudumu kaybedip izine ayrilip 3saat tren 4saat otobüsle yolculuk yaprak.çarşamba günüde kan verdim.457.2 ve pozitifffffti ve çok sasirdik.eğer bilseydik yolculuk yapmazdim ama Rabbim nasip etti...... İns hepinize nasip eder.dualar im hepiniz için....
Kizlarrrrrr hamileyimmmmmm..... ilk asilamamdi şükür ki tuttu.umutsuzluğa kapilmayin.bizde umutsuz başla dik ama Rabbim nasip etti.26 aralikta saklama oldum devlet hastanesinde..10.günden başlayarak 11.12 ve 14. Gün evde yaptihim testlerde hep ikinci çizgi silik cikiyodu.bende umudumu kaybedip izine ayrilip 3saat tren 4saat otobüsle yolculuk yaprak.çarşamba günüde kan verdim.457.2 ve pozitifffffti ve çok sasirdik.eğer bilseydik yolculuk yapmazdim ama Rabbim nasip etti...... İns hepinize nasip eder.dualar im hepiniz için....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?