- 25 Aralık 2012
- 2.031
- 1.661
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar hepinize çok teşekkür ederim.allah hepinize nasip eder ınş.bizdeki sorun sebepsiz inferlitideydi.12gün gon al f kullandım sonra catlatma iğnesi vurun dum.aşılama dan sonra 1 saat 5dk yattım masa da.eve gelince de belime yaki yapistirdim 3gün durdu.ayrıca eşimin morfolojisi yuzde 3 tu.dr normal yolla bile olurdu dedi.biz zaman kaybetmek istemiyoruz dedik
selam,
kızlar ben topiğinize yeni geldim. forumda eskiyim ama :) hamiş olan arkadasım hayırlı olsun. sonuç bekleyenler inşallah sizlerden de hamiş haberleri alırız. peşinizden de bizler yeni başlayanlar geliriz inşallah. ben mayıs ayında Tüp bebek denedim ama olmad. maddi yönden tekrar yaptıramıyorum. en azından bi süre. Marmara Üniv. hastanesine gittim kontrol için aşılama yapalım dediler bende tamam dedim. bu ay bi aksilik olmazsa başlayacaz insallah. gerekli belgeler tahlilleri ancak toparladım :) hakkımızda hayırlı olsun. Tüpten aşılamaya gececem ama olumlu düşünmek istiyorum.
sizlerde aşılamanızı nerede yaptırıyorsunuz?
Kızlar hepinize çok teşekkür ederim.allah hepinize nasip eder ınş.bizdeki sorun sebepsiz inferlitideydi.12gün gon al f kullandım sonra catlatma iğnesi vurun dum.aşılama dan sonra 1 saat 5dk yattım masa da.eve gelince de belime yaki yapistirdim 3gün durdu.ayrıca eşimin morfolojisi yuzde 3 tu.dr normal yolla bile olurdu dedi.biz zaman kaybetmek istemiyoruz dedik
ay cnm cok sevindim. Allah kucagina almayi nasip etsin. nasil umutlandim bizdede problem yok ya. kendine dikkay ey cnm iyi bak kendine bizlerede dua et emi. kizlar bu igneleri saat kac gibi vuruldunuz cvplarsaniz cok sevinirim
sizinde hakkınızda hayırlısı olur inşallah arkadaşım emekleriniz boşa çıkmazda gebe kalırsın inşallah en kısa zamanda ben aşılamamı başkent ünüversitesi hastahanesinde yaptırdım iğenler muayene benim ve eşimin tahlilleri hepsi toplamda 700 lira tuttu 1 çocuğumuz olduğu için rapor çıkarmadılar ilaçların tam parasını muayene ve tahlilerinde farkını verdik bakalım cuma günü kan verecem tabi o zaman kadar adet olmazsambeklemek çok zor yaa allah hepimizin yardımcısı olsun inş.
nurserciiiiiiii çok ama çok sevindim... :119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
topikcanın ilk hamişi..tekrar tebrikler...bu arada eşinde mi sorun vardı?
inşaşşah tuttugu için hamilelikten sızlıyodur. hayırlı haberlerle gelirsin insallah
inşallah ondandır canım yaa ama bugün bir yerde okudum aşılamadan 15 gün sonra gebelik belirtileri olabilirmiş üzüldüm beninkine 9 gün oldu hala ara sıra kasık batması göğsüm şiş dediğin gibidir inşallah 5 gün sonra belli olacak
her zaman aynı satte gece 23 te vuruyordum kendimeay cnm cok sevindim. Allah kucagina almayi nasip etsin. nasil umutlandim bizdede problem yok ya. kendine dikkay ey cnm iyi bak kendine bizlerede dua et emi. kizlar bu igneleri saat kac gibi vuruldunuz cvplarsaniz cok sevinirim
iki gündür yoktum sayfa çok ilerlemiş.cuma günü doktora gittim.fostimon diye bir iğne yazdı.150 lik dozla bugün başladım.çok canımı yaktı.bu ilacı duyan varmı
hadihayırlısı canım yaaaiyi haberler verirsin bize inşş bizde sana iyi haberler veririzz hehehe
bende bugün çatlatma iğne vuruldum pazartesii aşılama olucakk bebişlerr tutunsun artık annelerine inşş
çatlama iğnen hayırı olsun :)) bebişlerini inşallah bir an önce kucağına alırsın
kırmızılar geldiiiiii azartesi gidiyorum iğnelerre başlıycaz allahımın izniyle..![]()