Aşılama 2013 OCAK-ŞUBAT DönemindeAşılama Yaptıracaklar Buradayız...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ay cnm cok sevindim. Allah kucagina almayi nasip etsin. nasil umutlandim bizdede problem yok ya. kendine dikkay ey cnm iyi bak kendine bizlerede dua et emi. kizlar bu igneleri saat kac gibi vuruldunuz cvplarsaniz cok sevinirim

Kızlar hepinize çok teşekkür ederim.allah hepinize nasip eder ınş.bizdeki sorun sebepsiz inferlitideydi.12gün gon al f kullandım sonra catlatma iğnesi vurun dum.aşılama dan sonra 1 saat 5dk yattım masa da.eve gelince de belime yaki yapistirdim 3gün durdu.ayrıca eşimin morfolojisi yuzde 3 tu.dr normal yolla bile olurdu dedi.biz zaman kaybetmek istemiyoruz dedik

ay canım çok sevindim :) allahım tamamına erdirsin bizdede sebepsiz infert. 4 senelik evliyiz olmuyo.. bakalım bendede yumoşlar oluştu bu gece çatlama iğnemi vurulucam.. dua et canım haişlerin duası kabul olurmuşş yakı nee bende alayımm :D

selam,

kızlar ben topiğinize yeni geldim. forumda eskiyim ama :) hamiş olan arkadasım hayırlı olsun. sonuç bekleyenler inşallah sizlerden de hamiş haberleri alırız. peşinizden de bizler yeni başlayanlar geliriz inşallah. ben mayıs ayında Tüp bebek denedim ama olmad. maddi yönden tekrar yaptıramıyorum. en azından bi süre. Marmara Üniv. hastanesine gittim kontrol için aşılama yapalım dediler bende tamam dedim. bu ay bi aksilik olmazsa başlayacaz insallah. gerekli belgeler tahlilleri ancak toparladım :) hakkımızda hayırlı olsun. Tüpten aşılamaya gececem ama olumlu düşünmek istiyorum.

sizlerde aşılamanızı nerede yaptırıyorsunuz?

selam,

kızlar ben topiğinize yeni geldim. forumda eskiyim ama :) hamiş olan arkadasım hayırlı olsun. sonuç bekleyenler inşallah sizlerden de hamiş haberleri alırız. peşinizden de bizler yeni başlayanlar geliriz inşallah. ben mayıs ayında Tüp bebek denedim ama olmad. maddi yönden tekrar yaptıramıyorum. en azından bi süre. Marmara Üniv. hastanesine gittim kontrol için aşılama yapalım dediler bende tamam dedim. bu ay bi aksilik olmazsa başlayacaz insallah. gerekli belgeler tahlilleri ancak toparladım :) hakkımızda hayırlı olsun. Tüpten aşılamaya gececem ama olumlu düşünmek istiyorum.

sizlerde aşılamanızı nerede yaptırıyorsunuz?

sizinde hakkınızda hayırlısı olur inşallah arkadaşım emekleriniz boşa çıkmazda gebe kalırsın inşallah en kısa zamanda ben aşılamamı başkent ünüversitesi hastahanesinde yaptırdım iğenler muayene benim ve eşimin tahlilleri hepsi toplamda 700 lira tuttu 1 çocuğumuz olduğu için rapor çıkarmadılar ilaçların tam parasını muayene ve tahlilerinde farkını verdik bakalım cuma günü kan verecem tabi o zaman kadar adet olmazsam :( beklemek çok zor yaa allah hepimizin yardımcısı olsun inş.

Kızlar hepinize çok teşekkür ederim.allah hepinize nasip eder ınş.bizdeki sorun sebepsiz inferlitideydi.12gün gon al f kullandım sonra catlatma iğnesi vurun dum.aşılama dan sonra 1 saat 5dk yattım masa da.eve gelince de belime yaki yapistirdim 3gün durdu.ayrıca eşimin morfolojisi yuzde 3 tu.dr normal yolla bile olurdu dedi.biz zaman kaybetmek istemiyoruz dedik

cnmm tebrik ederrrimm çok çok sevindimm allahım kucağınıza almayı nasi etsin inş.

ay cnm cok sevindim. Allah kucagina almayi nasip etsin. nasil umutlandim bizdede problem yok ya. kendine dikkay ey cnm iyi bak kendine bizlerede dua et emi. kizlar bu igneleri saat kac gibi vuruldunuz cvplarsaniz cok sevinirim

ilk ay bana verilen hapı doktorum sabah akşam mutlaka saat 6 ve 8 arası iç dedi o ay büyümedi yumurtalarım; adetin 3 günü iğne vurulmaya başladım sadece akşamları vuruldum saat önemli değil ama mutlaka herakşam aynı saatte vurdurmaya çalış dedi doktorum tam saat 6 klinikte vuruldum 5 iğneden sonra muayeneye gitti büyümüşlerdi yumoşlarım :))) son 1 iğne daha vurulduktan sonra ertesi gün gece 12 de çatlatma iğnemi vuruldum eşim yaptı o iğneyi göbekten yaptım sonrada aşılamam oldu doktorom çok ilgiliydi saatleri hiç şaşmadım bende tam söylediği zamanlarda kullandım iğnelerimi zaten bütün tedavim yolunda gitmiş herşey çok iyi cuma günü gebelik için kan verecm inşallah adetim gelmez de bebişim olur artık :))

canım ne yaptın, bugün kan tahlili yaptıracaktın? inşallah tutmuştur aşılaman...
merak ettim seniii güzel haberlerini bekliyoruz

yaaa kızlar aşılama olalı 9 gün oldu hala göğsüm ağrıyor özellikle de uçları ağrıyo niye acaba :53::53:

sizinde hakkınızda hayırlısı olur inşallah arkadaşım emekleriniz boşa çıkmazda gebe kalırsın inşallah en kısa zamanda ben aşılamamı başkent ünüversitesi hastahanesinde yaptırdım iğenler muayene benim ve eşimin tahlilleri hepsi toplamda 700 lira tuttu 1 çocuğumuz olduğu için rapor çıkarmadılar ilaçların tam parasını muayene ve tahlilerinde farkını verdik bakalım cuma günü kan verecem tabi o zaman kadar adet olmazsam :( beklemek çok zor yaa allah hepimizin yardımcısı olsun inş.

saol canım.. inşallah pozitif alırsın canım. hadi hayırlsı . benimde cocugum oldugu için ssk karsılamıyo. 1 tüp ancak yaptırdım. baktım halen hamile kalamadım boş durmaktansa aşılama belki tutar :)

bakalım bana ne fiyat cıkacak bilmiyorum. benim iğnelerimde pahalı oluyo ve çok kullanıyolar bana. yani tüpte öyle olmuştu.

inşaşşah tuttugu için hamilelikten sızlıyodur. hayırlı haberlerle gelirsin insallah

nurserciiiiiiii çok ama çok sevindim... :119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
topikcanın ilk hamişi..tekrar tebrikler...bu arada eşinde mi sorun vardı?

canım senin ne oldu bugün doktora kontrole gidicektin hbrlerini alamadımm ?? merak ettim ..

inşaşşah tuttugu için hamilelikten sızlıyodur. hayırlı haberlerle gelirsin insallah

inşallah ondandır canım yaa ama bugün bir yerde okudum aşılamadan 15 gün sonra gebelik belirtileri olabilirmiş üzüldüm beninkine 9 gün oldu hala ara sıra kasık batması göğsüm şiş dediğin gibidir inşallah 5 gün sonra belli olacak

inşallah ondandır canım yaa ama bugün bir yerde okudum aşılamadan 15 gün sonra gebelik belirtileri olabilirmiş üzüldüm beninkine 9 gün oldu hala ara sıra kasık batması göğsüm şiş dediğin gibidir inşallah 5 gün sonra belli olacak

hadihayırlısı canım yaaa :D iyi haberler verirsin bize inşş bizde sana iyi haberler veririzz hehehe :D bende bugün çatlatma iğne vuruldum pazartesii aşılama olucakk bebişlerr tutunsun artık annelerine inşş

her zaman aynı satte gece 23 te vuruyordum kendime

hadihayırlısı canım yaaa :D iyi haberler verirsin bize inşş bizde sana iyi haberler veririzz hehehe :D bende bugün çatlatma iğne vuruldum pazartesii aşılama olucakk bebişlerr tutunsun artık annelerine inşş

çatlama iğnen hayırı olsun :)) bebişlerini inşallah bir an önce kucağına alırsın

Back