cumartesi 14.günüm kan testi yaptırıcam..ama adet olacak gibi kasıklarım ağrıyor bol 0 lar görmem umarım
canım inşaallah görmezsin topiğin ilk hamişi sen olursun..bizi haberdar et :)...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cumartesi 14.günüm kan testi yaptırıcam..ama adet olacak gibi kasıklarım ağrıyor bol 0 lar görmem umarım
hadi hayırlı olsun aşılaman hayırla pozitifle sonuçlansın inşallah. hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiçççççççççççççççç korkma hiç korkulacak bişey yok, acı-sızı-ağrı vs. yok..kendini kasma rahat olmaya çalış. benim canım çok tatlıdır ben böyle diyorsam düşün artık
güzel haberlerini bekliyoruz
özlem..iyi haberlerle gel inşallah...zeysan sana da ne diyim...hayırlısı olsun.üzülme çok nolur..erdemliiiii Rabbim yar ve yardımcın olsun yarın için.orkide naptı acaba?gelmiyor galiba
canım yaaa başıma neler geldi. aşılamadan 2 saat sonra karnım ağrımaya başladı. ben de işlemdendir diye düşündüm. zaten morfolojinin bir anda %0 olduğunu görünce moralim de bozulmuştu. karın ağrım ertesi gün de devam etti. bi gidip sorayım dedim niye ağrıyor. ultrason yaptılar. karnımın içi sıvı dolmuş. hastaneye yatırdılar. asprin ve kan sulandırıcı iğne kullanıyordum. yumurta çatladıktan sonra kanama yapmış. kan sulandırıcı kullandığımdan durmamış. karnımın içine kanamış durmuş. neyseki kanama kendini sınırladı da herhangi birşeye gerek kalmadan taburcu oldum. kan sayımım çok düştü ama. rapor verdiler. evde istirahat ediyorum. Allahtan ümit kesilmez. aşılamanın tutacağına ilişkin ümidim azaldı. %0 morfoloji ile tutanını okumadım malesef. neyse eşime antibiyotik tedavisi başlandı. e vitamini de başladı
merhaba canım benim de ilk aşılamam inşaallah senin gibi hamile kalırım.. heyacanla bekliyorum..
inşallah 2013 bizlerin ve tüm bebek isteyenlerin yılı olur canım ama hala alamadık 1 tane sayfamızda gebelik haberi alsakta umutlansak benim ki 18 inde belli olacak bakalım :)
daha 1 hafta var testime ne zor beklemek yaa 2 hafta sonra demişti doktor 1 haftası bitti acaba kan testi yaptırsam çıkar mı
daha 1 hafta var testime ne zor beklemek yaa 2 hafta sonra demişti doktor 1 haftası bitti acaba kan testi yaptırsam çıkar mı
tesekkurler naz bu arada herkese hayırlı cumalar...
yok canım çıkmaz.çünkü vucudunda hala iğnelerin etkisi var.kan testinde beta hcg algılanır fakat o gebelikten degil iğneden kaynaklı olur seni yanıltır.mecburen beklicez.benim bildigim aşılamadan sonra 13. gün kan testinde çıkıyo
nazcımm aşılamaya kadar hiç kasık ağrım olmadı hatta iğneler yumurtalarımı büyütmediğini düşündüm çünkü çoğunlukla hissedilir bi ağrı oluyor kasıklarda ama ben de olmadı ama aşılamadan sonra nerdeyse 1 haftadır kasıklarımda ağrı var nedense sanırım benim yumurtalar şaşırdı ne yapacağını tutunmaya çalışıyorlardır diye avutuyorum kendimi
az kalmış canım inşallah 1 hafta sonra güzel haber alırız senden,umarım saydığın belirtiler hamilelik belirtileridir..
sana da hayırlı cumalar olsun canım
ya kızlar ben bu arada baya kötüyüm.belim sanki ortadan ikiye çaaat diye ayrılacak gibi geliyor .bir de karnımda da ağrı var.gecen gün arkadaş da yazmıştı.bu iğneler bu kadar etkili mi ya?4 tane oldum toplamda.bugün 5. olacam.yarın kontrol var.off çok fenayım yaaa
az kalmış canım inşallah 1 hafta sonra güzel haber alırız senden,umarım saydığın belirtiler hamilelik belirtileridir..
ayyy ne güzel çifte mutluluk olur inşallah,benim aşılama sonucumda evlilik yıl dönümüme geliyodu malesef olmadı ( ama sağlık olsun inşallah seninki olumlu sonuç verir canım...