Aşılama 2013 OCAK-ŞUBAT DönemindeAşılama Yaptıracaklar Buradayız...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kizlarrrrrr hamileyimmmmmm..... ilk asilamamdi şükür ki tuttu.umutsuzluğa kapilmayin.bizde umutsuz başla dik ama Rabbim nasip etti.26 aralikta saklama oldum devlet hastanesinde..10.günden başlayarak 11.12 ve 14. Gün evde yaptihim testlerde hep ikinci çizgi silik cikiyodu.bende umudumu kaybedip izine ayrilip 3saat tren 4saat otobüsle yolculuk yaprak.çarşamba günüde kan verdim.457.2 ve pozitifffffti ve çok sasirdik.eğer bilseydik yolculuk yapmazdim ama Rabbim nasip etti...... İns hepinize nasip eder.dualar im hepiniz için....

ayyy canım benim yaa, hadi gözün aydın, hayırlı olsun....Allah tamamına erdirsin, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...siftahı sen yaptın inşallah peşinden geliriz sırayla...
bak nazcımm güzel bir haber geldi..devamı da gelecek inşallah:)

Kizlarrrrrr hamileyimmmmmm..... ilk asilamamdi şükür ki tuttu.umutsuzluğa kapilmayin.bizde umutsuz başla dik ama Rabbim nasip etti.26 aralikta saklama oldum devlet hastanesinde..10.günden başlayarak 11.12 ve 14. Gün evde yaptihim testlerde hep ikinci çizgi silik cikiyodu.bende umudumu kaybedip izine ayrilip 3saat tren 4saat otobüsle yolculuk yaprak.çarşamba günüde kan verdim.457.2 ve pozitifffffti ve çok sasirdik.eğer bilseydik yolculuk yapmazdim ama Rabbim nasip etti...... İns hepinize nasip eder.dualar im hepiniz için....

tekrar hayırlı olsunn..Rabbim sağlıkla bebeğine kavuşmayı nasip etsin..Allah yazdıysa oluyor, yoksa yolculuk yorgunluk önemsiz..sende ne gibi belirtiler olmuştu..mesajlar çok olunca öncekileri bulamadım..

nurserciiiiiiii çok ama çok sevindim... :119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
topikcanın ilk hamişi..tekrar tebrikler...bu arada eşinde mi sorun vardı?

2 inek hehehe:) iyiymiş:)) inşallah tutar canım...
orkidecim biz de dün eşimle konuşuyorduk, "inşallah olur çocuğumuz, yoksa bizim evliliğimiz de iyiye gitmez" dedi. ben de çocuğumuz olmazsa "ayrılır mısın" dedim..o da "sorun bende eğer çocuğumuz olmazsa sen dayanamazsın" dedi bana..(ben çok düşkünüm çocuklara)ben de "niye öyle diyorsun ben hiç öyle birşey düşünmedim, bu sadece bizim başımıza gelen birşey değil, pek çok kişi yaşıyor, 15 sene sonra çocuğu olan oluyor"dedim. o da "şimdi böyle düşünüyorsun ama ilerde fikrin değişir belki" dedi. çok üzüldüm, ağladım..ben hiç eşime öyle birşey demedim ama bebekleri çok sevdiğim için öyle düşündü heralde...sorun bende veya sorun sende diye birşey yok aslında eşlerden ikisinin de imtihanı bu, çok sabırlı olmak lazım..zor, meşakkatli, sıkıntılı...öyle olmasaydı da imtihan olmazdı...bu bizim imtihanımız, inşallah başarıyla geçeriz...
ay canım ya klasik erkek lafları. bakma sen ona senden onu bırakmayacağını duymak istiyor aslında. mahcup hissediyor sana karşı.
:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::62::62::62::62::62::62::62::62::62::65::65::65::65::65::65::65:ooooh çook şükür biri hamile. tebrik ederim canım. Allah tamamına erdirsin
kızlar bugün hastaneye kontrole giitim 2 tane yumurta oluşmuş 21mm büyüklüğündeymiş ikiside doktor büyüklükleri iyi dedi bugün çatlatma iğnesi yapıldı (250 ml) yarında sabah 8 de kocamı çağırdılar 10'dada bana gel aşılamanı yapalım dediler doktor korkma çok basit dedi inşallah dediği gibi olur bilmiyorum belki de beni rahatlatmak için demiştir neyse bakalım yaptırcaz artık bi kere Rabbim inşallah kolay geçmesini sağlar ve bebek verir dua edin bana sizi haberdar ederim inşallah

hadi hayırlı olsun. 14 gün sonra güzel haberlerini duyarız Allah'ın izni ile

kızlar merhaba bende doktora gittim bugüün yumurtalara baktılar ve büyümüş şükürr :D sağda 11.5 mm solda 18.5 ml bakalım doktor normal dedi . cumartesi günü çatlama iğnemi vurulucam pazartesi günü aşılamam olucakk hadi bakalım hayırlısı ..

merhaba güzelim. sıkma canını her şey olacağına varır.inşallah aşılaman hayırlısıyla gerçekleşir. ve pozitifi görürsün..ama şimdiden canını sıkıp moralini bozma, dozajını yükseltmiş dr, inşallah bu sefer yumoşlar büyür hayırlısıyla..Allah yardımcın olsun..:34:

canım büyüdü yumurtalarr :D cumartesi günü çatcam pazartesi günü aşılamam olucak :D hadi bakalım hayırlısıı ...

gözün aydın canım alllah analı babalı büyütsün devamıda gelsin....

canım büyüdü yumurtalarr :D cumartesi günü çatcam pazartesi günü aşılamam olucak :D hadi bakalım hayırlısıı ...

bak boşuna moralini bozmuşsun, yumoşlar büyümüş ne güzell...inşallah spoşlarla buluşurlar en hızlısından:52::52::52::52::52:
hadi hakkında hayırlısı olsun canım...:16::16::16:

kızlar merhaba bende doktora gittim bugüün yumurtalara baktılar ve büyümüş şükürr :D sağda 11.5 mm solda 18.5 ml bakalım doktor normal dedi . cumartesi günü çatlama iğnemi vurulucam pazartesi günü aşılamam olucakk hadi bakalım hayırlısı ..

hadi gazan mübarek olaaaa:1:

canım tebrık ederımmmm ne guzel bıseyyyy rabbbım sag salımm kucagınada almayı nasıp etsın
sorun neydı szın canım bende asılama olucamda pek umudum yok ama cunku sorun bende:43:

çok sevindim canım,hayırlı olsun,tebrik ederim.sağ salim kucağına almayı da nasip etsin rabbim...
nerde yaptırdın aşılamanı,hangi ilaçları kullandın canım,müsait olduğunda yazar mısın?
bende tedavi aşamasındayım..

ayyy canım benim yaa, hadi gözün aydın, hayırlı olsun....Allah tamamına erdirsin, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...siftahı sen yaptın inşallah peşinden geliriz sırayla...
bak nazcımm güzel bir haber geldi..devamı da gelecek inşallah:)

tekrar hayırlı olsunn..Rabbim sağlıkla bebeğine kavuşmayı nasip etsin..Allah yazdıysa oluyor, yoksa yolculuk yorgunluk önemsiz..sende ne gibi belirtiler olmuştu..mesajlar çok olunca öncekileri bulamadım..

nurserciiiiiiii çok ama çok sevindim... :119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
topikcanın ilk hamişi..tekrar tebrikler...bu arada eşinde mi sorun vardı?

gözün aydın canım alllah analı babalı büyütsün devamıda gelsin....

Kızlar hepinize çok teşekkür ederim.allah hepinize nasip eder ınş.bizdeki sorun sebepsiz inferlitideydi.12gün gon al f kullandım sonra catlatma iğnesi vurun dum.aşılama dan sonra 1 saat 5dk yattım masa da.eve gelince de belime yaki yapistirdim 3gün durdu.ayrıca eşimin morfolojisi yuzde 3 tu.dr normal yolla bile olurdu dedi.biz zaman kaybetmek istemiyoruz dedik

Kızlar hepinize çok teşekkür ederim.allah hepinize nasip eder ınş.bizdeki sorun sebepsiz inferlitideydi.12gün gon al f kullandım sonra catlatma iğnesi vurun dum.aşılama dan sonra 1 saat 5dk yattım masa da.eve gelince de belime yaki yapistirdim 3gün durdu.ayrıca eşimin morfolojisi yuzde 3 tu.dr normal yolla bile olurdu dedi.biz zaman kaybetmek istemiyoruz dedik

canım ne yakısı buuuuu bende alıyım asılamaya on hazırlık olsunnn:))) bızımde morfolojımız %6 ama esımde sorun yok sorun bende pkoluyummm:31: 2 bucuk senedırde olmuyor umutlarımda tukenıyor..:25:

çokkk sevindim arkadaşım hayırlı uğurlu olsun inşallahhhh bende 29 aralıkta aşılamam oldu ilk aşılama bütün tadavi başarılı olmuş kan sonuçlarım çok iyi doktor cuma günü kan vermeye gelirsin eğer adet olmazsan dedi inşallahhh olmammmmm dua et banada arkadaşım benim bir çocuğum var evlenir evlenmez gebe kaldım hiç sorunsuz 4 sene korunduk ikinci için korunmayı bıraktık ama 1 sene olmadı konturollerde yumurtalarımın büyümediği öğrenildi 6 gece iğne vuruldum çatlatma iğnesi ve aşılama şimdi bekliyoruz çok fazla adet belirtisi var normalde 2 gündür olmam gerekiyodu geçiktikçe umudum çoğalıyor ama yinede kötü haberede alıştırmaya çalışıyorum kendimi inşallah emeklerimiz boşa çıkmaz rabbim bekleyen herkesin göbişlerini doldurur inşallaaaah kucakları dolar bebişleriyle sizde benim için dua edin arkadaşlar

yaaaa ayyyyyyyyyyyyy çok sevindimmmm şu an tüylerim diken dikennn canım tebrikkkk ederimmmmm hayırlısı ile kucağına alırsın inşşaaallaaahhh bizler de senin yolundan gideriz bahtsız topiğimize uğur getirdinn :.)))

çokkk sevindim arkadaşım hayırlı uğurlu olsun inşallahhhh bende 29 aralıkta aşılamam oldu ilk aşılama bütün tadavi başarılı olmuş kan sonuçlarım çok iyi doktor cuma günü kan vermeye gelirsin eğer adet olmazsan dedi inşallahhh olmammmmm dua et banada arkadaşım benim bir çocuğum var evlenir evlenmez gebe kaldım hiç sorunsuz 4 sene korunduk ikinci için korunmayı bıraktık ama 1 sene olmadı konturollerde yumurtalarımın büyümediği öğrenildi 6 gece iğne vuruldum çatlatma iğnesi ve aşılama şimdi bekliyoruz çok fazla adet belirtisi var normalde 2 gündür olmam gerekiyodu geçiktikçe umudum çoğalıyor ama yinede kötü haberede alıştırmaya çalışıyorum kendimi inşallah emeklerimiz boşa çıkmaz rabbim bekleyen herkesin göbişlerini doldurur inşallaaaah kucakları dolar bebişleriyle sizde benim için dua edin arkadaşlar

canım cuma günü geç değil mmi ben olsam dayanamazdım :) inşaallah sen de bizi sevindirirsi ben de ayın 21 ini bekliyorum beklemek çok zor..:)))...RABBİM inşaallah cümlemizin muradını verir.... topikte ilk hamişimiz oldu bize umut olsun

canım kaç yumurta oluşmuştu senin ben klomen kullandım 15 dk da masada yattım ben de 21 ocağı bekliyoırum inşaallah bizler de senin gibi oluruz :))....hepimize umut oldun ;))..

canım cuma günü geç değil mmi ben olsam dayanamazdım :) inşaallah sen de bizi sevindirirsi ben de ayın 21 ini bekliyorum beklemek çok zor..:)))...RABBİM inşaallah cümlemizin muradını verir.... topikte ilk hamişimiz oldu bize umut olsun

bende geç olduğunu düşünüyorum ama eşim ve doktorum beklemem gerketiğini söylüyorlar cuma günü kesin sonuca varırız dedi doktorum iki erkek arısında kaldım yani eşimde doktorum gibi düşünüyor öncesi yapılan testlerde yanılma payı oluyormuş inşallaahhh cuma gününe kadar adet olmazsam cuma günü sonucu yazarım size inşallahh pozitif çıkar hepimizin sonuçları ben çok dua ediyorum arkadaşlar allah isteyen herkese nasip eder inşallahh

canım gozun aydın hayırlı ugurlu olsun allah hayırlısıyla kucagına almayı nasıp etsın.darısı bızım basımıza ınş

gözün aydın.darısı tüm bekleyenlere

iki gündür yoktum sayfa çok ilerlemiş.cuma günü doktora gittim.fostimon diye bir iğne yazdı.150 lik dozla bugün başladım.çok canımı yaktı.bu ilacı duyan varmı

Back