• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2013 OCAK-ŞUBAT DönemindeAşılama Yaptıracaklar Buradayız...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
melodi sende yaptırmışın sanırım zormu aşılama

canım sormak istediğin ne varsa sor aklında kalmasın ilk aşılamamda benide baya korkuttular çevremdekiler ama hiçte onların söylediği gibi değil bak sana anlatıyım normal yumurta takibi yaptırıyosun ultrasonda canın ne kadar acıyo çok az değilmi işte onun gibi hiç bi acı yok spekulum diye bi alet var onu takıp enjekte ediyolar hiç bi acı yok yani yoksa ben sendende korkaktım :))

canım sormak istediğin ne varsa sor aklında kalmasın ilk aşılamamda benide baya korkuttular çevremdekiler ama hiçte onların söylediği gibi değil bak sana anlatıyım normal yumurta takibi yaptırıyosun ultrasonda canın ne kadar acıyo çok az değilmi işte onun gibi hiç bi acı yok spekulum diye bi alet var onu takıp enjekte ediyolar hiç bi acı yok yani yoksa ben sendende korkaktım :))

canım inan içimi çoook rahatlattın benide çok korkutan oldu inan ki senin bu sözlerinden sonra gözlerim doldu Allah razı olsun canım yani o zaman anesteziye bile gerek yok öylemi

canım inan içimi çoook rahatlattın benide çok korkutan oldu inan ki senin bu sözlerinden sonra gözlerim doldu Allah razı olsun canım yani o zaman anesteziye bile gerek yok öylemi

ilk aşılamada bende anestezi düşündüm hatta hemşireye dedimki ben çok korkuyorum anestezi istiyorum diye hemşire güldü tabi saçmalama boşyere neden vereceksin para çok kolay dedi ve çok haklıymış hiç gerek kalmadı 5 dk bile sürmüyo hemen eşini yanına alıyolar acı yok korkutmasınlar seni ben anestesiz oldum ve tek yumurtayla hemen hamile kaldım hemde ilk aşılamada bak aşılamadan sonra bana yazacaksın çok kolaymış haklıymışın diye eminim canım

kızlar yarın kontrolüm var kısmetse ertesi günde aşılamam korkuyorum çok mu zor tecrübeli arkadaşlar varsa beni bilgilendirsin ltfen inşallah hepimiz anneliği tadarız

ben 3 kere oldum, 2.aşılamamda dr şansı arttırmak için peşpeşe yaptı..hiç acımıyor..ben ilk aşılamaya mesanem boş girdiğim için ve kendimi kastığım için çok az sinek ısırığı gibi birşey hissetmiştim..son iki de hiç birşey hissetmedim,hiç canın acımıyor korkma sakın..rahat ol,dua et bir de mesanen dolu git,dr una güven, bir bakacaksın bitmiş gitmiş..

ilk aşılamada bende anestezi düşündüm hatta hemşireye dedimki ben çok korkuyorum anestezi istiyorum diye hemşire güldü tabi saçmalama boşyere neden vereceksin para çok kolay dedi ve çok haklıymış hiç gerek kalmadı 5 dk bile sürmüyo hemen eşini yanına alıyolar acı yok korkutmasınlar seni ben anestesiz oldum ve tek yumurtayla hemen hamile kaldım hemde ilk aşılamada bak aşılamadan sonra bana yazacaksın çok kolaymış haklıymışın diye eminim canım

merhaba limonportakal senin sonucun ne zaman belli olacak

tamam canım haberdar ederim

ben 3 kere oldum, 2.aşılamamda dr şansı arttırmak için peşpeşe yaptı..hiç acımıyor..ben ilk aşılamaya mesanem boş girdiğim için ve kendimi kastığım için çok az sinek ısırığı gibi birşey hissetmiştim..son iki de hiç birşey hissetmedim,hiç canın acımıyor korkma sakın..rahat ol,dua et bir de mesanen dolu git,dr una güven, bir bakacaksın bitmiş gitmiş..

çok teşekkürler limonportakal içimi rahatlattınız yaaaaaa!)))))

sağol cnm inşallah hepimizinki tutsun. yarın cuma çok dua esicem hepinize yüce allahım duy bizi anne yap bizi yarabbim amin. aşılamada az iğne kullanılıyor ozaman bakalım görücez drum ne yazacak acaba. gonalfmı kullandınız siz kızlar puregonmu. çok soru soruyorum ama okadar heyecanlıyımki aşılaması tutanları okudukça hadi inşallah diyorum. aşılamada anestezi isteğe göre ben mesela anestezi istedim çatım dar. ama sen rahat muayene olabiliyosan sorun yoktur. forumlarda okuduğum kadarıyla kişiden kişiye değişen bir durum. sen içini ferah tut arkadaşım bol bol dua et inşallah bebeğin sana gelir hop diye göbüşüne konar. mübarek cuma günü sanada çok dua edicem. bu çabalarımız imtihanımız çok zor. bizler bbeğimize gözümüzden sakınıcaz bi gelsinler inşallah rabbim nasip et bizede anneliği amin sana bol şans diliyorum. 9 ay sonra bebeğini koklarsın inşallah

arkadaslar ben bugun asılama yaptıralı 7 gun oldu hıc bı belırtı yok.beklemek cok zor.daha once asılama yaptıranlar bılgı verebılır mı

arkadaslar ben bugun asılama yaptıralı 7 gun oldu hıc bı belırtı yok.beklemek cok zor.daha once asılama yaptıranlar bılgı verebılır mı

canım, bende de hiç belirti olmadı. gerçi benim aşılamam tutmadı ama yine de sen de belirti arama. çünkü herkesin belirtisi farklı oluyor veya hiç belirti de olmayabiliyor.
beklemenin ne demek olduğunu iyi biliyoruz:18::18::18:, Allah sabır versin..inşallah hayırlı pozitif sonuçlarını paylaşırsın bizimle..:16:

kızlar yarın kontrolüm var kısmetse ertesi günde aşılamam korkuyorum çok mu zor tecrübeli arkadaşlar varsa beni bilgilendirsin ltfen inşallah hepimiz anneliği tadarız

hadi hayırlı olsun aşılaman hayırla pozitifle sonuçlansın inşallah. hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiçççççççççççççççç korkma:34::34::34: hiç korkulacak bişey yok, acı-sızı-ağrı vs. yok..kendini kasma rahat olmaya çalış. benim canım çok tatlıdır ben böyle diyorsam düşün artık:1::1::1:
güzel haberlerini bekliyoruz:34:

özlem..iyi haberlerle gel inşallah...zeysan sana da ne diyim...hayırlısı olsun.üzülme çok nolur..erdemliiiii Rabbim yar ve yardımcın olsun yarın için.orkide naptı acaba?gelmiyor galiba

iyiyim çok şükür canım...senden naber?
hangi tedavinin hangi aşamasındasın?
ben de nurserciyi merak ettim ya, onunki belli olmuştur..

evet onu bende merak ediyorum ama gelmedi foruma hiç.. ya listemizde hiç hamiş yok güya uğurlu topikti ona üzülüyorum bende.sen adet oldun mu?diğer aşılamaya başlayacakmısın?ben bugün 4. iğnemi oldum.cts günü kontrolüm var:26:

inşaallah canım ...hiç korkma kasma kendini biraz adet sancısı gibi oluyor ilk günkü ağrı gibi bir iki saatten geçiyor ben ilk aşılamamı 5 ocak cumartesi oldum senin de ilk bebiş isteği her şeyin üstüne geçiyor canım

merhaba canım benim de ilk aşılamam inşaallah senin gibi hamile kalırım.. heyacanla bekliyorum..

Back