kızlar yarın kontrolüm var kısmetse ertesi günde aşılamam korkuyorum çok mu zor tecrübeli arkadaşlar varsa beni bilgilendirsin ltfen inşallah hepimiz anneliği tadarız
melodi sende yaptırmışın sanırım zormu aşılama
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar yarın kontrolüm var kısmetse ertesi günde aşılamam korkuyorum çok mu zor tecrübeli arkadaşlar varsa beni bilgilendirsin ltfen inşallah hepimiz anneliği tadarız
melodi sende yaptırmışın sanırım zormu aşılama
canım sormak istediğin ne varsa sor aklında kalmasın ilk aşılamamda benide baya korkuttular çevremdekiler ama hiçte onların söylediği gibi değil bak sana anlatıyım normal yumurta takibi yaptırıyosun ultrasonda canın ne kadar acıyo çok az değilmi işte onun gibi hiç bi acı yok spekulum diye bi alet var onu takıp enjekte ediyolar hiç bi acı yok yani yoksa ben sendende korkaktım :))
canım inan içimi çoook rahatlattın benide çok korkutan oldu inan ki senin bu sözlerinden sonra gözlerim doldu Allah razı olsun canım yani o zaman anesteziye bile gerek yok öylemi
ilk aşılamada bende anestezi düşündüm hatta hemşireye dedimki ben çok korkuyorum anestezi istiyorum diye hemşire güldü tabi saçmalama boşyere neden vereceksin para çok kolay dedi ve çok haklıymış hiç gerek kalmadı 5 dk bile sürmüyo hemen eşini yanına alıyolar acı yok korkutmasınlar seni ben anestesiz oldum ve tek yumurtayla hemen hamile kaldım hemde ilk aşılamada bak aşılamadan sonra bana yazacaksın çok kolaymış haklıymışın diye eminim canım
ilk aşılamada bende anestezi düşündüm hatta hemşireye dedimki ben çok korkuyorum anestezi istiyorum diye hemşire güldü tabi saçmalama boşyere neden vereceksin para çok kolay dedi ve çok haklıymış hiç gerek kalmadı 5 dk bile sürmüyo hemen eşini yanına alıyolar acı yok korkutmasınlar seni ben anestesiz oldum ve tek yumurtayla hemen hamile kaldım hemde ilk aşılamada bak aşılamadan sonra bana yazacaksın çok kolaymış haklıymışın diye eminim canım
ben 3 kere oldum, 2.aşılamamda dr şansı arttırmak için peşpeşe yaptı..hiç acımıyor..ben ilk aşılamaya mesanem boş girdiğim için ve kendimi kastığım için çok az sinek ısırığı gibi birşey hissetmiştim..son iki de hiç birşey hissetmedim,hiç canın acımıyor korkma sakın..rahat ol,dua et bir de mesanen dolu git,dr una güven, bir bakacaksın bitmiş gitmiş..
merhaba limonportakal senin sonucun ne zaman belli olacak
cumartesi 14.günüm kan testi yaptırıcam..ama adet olacak gibi kasıklarım ağrıyor bol 0 lar görmem umarım
arkadaslar ben bugun asılama yaptıralı 7 gun oldu hıc bı belırtı yok.beklemek cok zor.daha once asılama yaptıranlar bılgı verebılır mı
maveraaaaa naber
iyiyim çok şükür canım...senden naber?
hangi tedavinin hangi aşamasındasın?
ben de nurserciyi merak ettim ya, onunki belli olmuştur..