öz_me nasıl ümitsizsin anlayamadım bi belirti falan yok diyemi?
Arkadaşlar benim içinde ümitler bittisonuç 0.43 müş bişe yok yani kafam cok karıstı (
yok canm olsa bukadr düşük olmazdı bitti yok yani napalım kısmet
Arkadaşlar benim içinde ümitler bittisonuç 0.43 müş bişe yok yani kafam cok karıstı (
canım ya çok ümitlliydim allah allah 3 test de pozitifti bu ne ya sıkma canını sanki oyun gibi off iyi haber bekliyordum senden nasılsın hırpalama kendini sakın
allah'tan hep hayırlısını diledik unutma vermediyse vardır bir bildiği sakın isyan da etme çok merak ediyorum durumunu cnm . Dısardaydım gelir gelmez girdim nete şok oldum da senin olduğun şokuda tahmin ediyorum. Bi cvp yaz lütfen!!!!!!!
cnm adet belirtilerim var her dk wc gidyorum oldum dieama daha gelmedi yarın olabilirr .. kasık ve bel ağrım çok var bugn ayakta duramıyorum bel ağrısından kist mi oldu acaba ???
prosgestan için crinon kullan arkadaşlar bişe sorcaaam bugn baktımdaa çökelek gibi birikmiş sizdede öle mi ???? (anladınız siz nerde olduuğunu :))
hayırlısı canmben cok fena oldum bilmiom hiç elim ayagım nerde nere koydum haberim yok ağlaya zırlaya untucam sanırm
Evet CNm aynen belirttiğin gibi. Ya bide yeni paket çok garip acar açmaz dışarı fışkırıyor o kadar sallıyom ters yöne ama olmuyo sinir oldum
bu forumdaki bi çok kişi adet olucam aynı belirtiler diyip hamile çıktı ümidini kaybetme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?