• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2013 OCAK-ŞUBAT DönemindeAşılama Yaptıracaklar Buradayız...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bilmemki özele gittik güya ama sanırm çalışanlar osaate geliolarmıs toptan vercekler ::) neyse az heycan olsun :) sonuc iy olsunda beklemeye deger :) canmmm fatmacım öle deme sen ayın 5 inde bidaha kan verr...

Pztesi vericem mecbur doktor bekliyor da ama sen boşver beni alışığım bu duruma tadını çıkar sen bu gece heyecandan nasıl uyucaksın dün gece boşa ağlayıp paralamışsın kendini gördünmü?

Ares cok tebrik ederim. Darisi tum isteyenlerin basina. Benim de yarin 12. Gun ben de kan verecegim ogleden sonra bakalim neler gorecegiz. Kan tahlilini de ertesi gun veren bi hastane ilk defa duyuyorum adrenalin yaptiriyorlar insana :)

Ares cok tebrik ederim. Darisi tum isteyenlerin basina. Benim de yarin 12. Gun ben de kan verecegim ogleden sonra bakalim neler gorecegiz. Kan tahlilini de ertesi gun veren bi hastane ilk defa duyuyorum adrenalin yaptiriyorlar insana :)

hayrlısı olsun cnm inş ii sonuçlarla gelirsinnn ... benimde bugn 12. günmde evde test yağptm negatif çıktı :( kan daha kesin tabii .. inş ii sonuçla gelirsin cnm .. adet belirtilerin var mı ?? kçıncı aşılaman ?

Kızlarrrrrr çizgi silik cıktı cıktı hahaha aman yarabbiii fatmaa canmmm 3 test cubug aldım üçüde silik cıktı hahaha ay ölcem kuduruom evdee .. Pazartesi yada yarın kan tahlşili verim kesin hahaha cok sveindimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm yarrabbii cok şükürr..

Canım çok sevindim, Allah'ım hayırlısıyla tamamına erdirir inşallah, hayırlı uğurlu olsun...

Pztesi vericem mecbur doktor bekliyor da ama sen boşver beni alışığım bu duruma tadını çıkar sen bu gece heyecandan nasıl uyucaksın dün gece boşa ağlayıp paralamışsın kendini gördünmü?

hiç sorma fatmacım huyum kurusn :) paralaya paralaya kendimi hal ettim dün :) uyku girmio gözüme sabah kadr dikilirm artık :)

ares cnm belirtilerin varmıydı ???? kaçıncı aşılamann ? zaten heyecandan gitcez bu bebişler sayesinndee :))))

oz me bilmiomki adet belirtileirni yasadım aynı hepsi cünkü aşırı uyku hali vardı ve 5. gün lekelenme gibi bişe geldi.. bugnde belimde agrı var ve sık idrara cıkıorm :) ilk aşılamam canm bu :)sorma bu bebiler bizi böle heycandan öldürcek bigün :) rabbim sanada hayırlı evlat nasip etsin inşallah...

hiç sorma canmya saba kadr catlarım artık :) amin rabim herkese nasip etsin inşallah...

cok canım sıkılıyor kimsede yok bugün.....niyeee....elifff nerdesin canımmmm
ares ares senin yerinde olmayı cok ama cok isterdim bende test yaptım negatif 11.gün olmasına ragmen
olsa cıkardı dime yok işte yok olmadı gene
bütün ümidim kırıldı ama yaaa ..........:((((
aglamak istiyorum ama yaaa..hıckıra hıckıra aglamak istiyorum...
içimi sonuna kadar dökmek istiyorum.....:((((

ares ares senin yerinde olmayı cok ama cok isterdim bende test yaptım negatif 11.gün olmasına ragmen

betokacım iyi geceler...pek kimseler yok bu gece,bende bu ara yazmıyorum ama sık sık takip ediyorum forumu..canım henüz erken değilmi tahlil için bi kaç gün daha bekle kan tahlili yaptır,inşallah düşündüğün gibi değildir canım,şimdiden üzme kendini..idrar tahlilinde negatifi görüp kan tahlilinde müjdeli haber bi sürü kişi var güzel allahım inşallah bebişini bu ay nasip eder sana..ama biraz sakin ol ve bikaç gün sonra kan tahlilini yaptır dualarım seninle,hepinizle...inşallah bekleyen isteyen bildiğim bilmediğim nerede varsa rabbim bir an önce bebişlerle taçlandırsın yuvalarını..

betoka canım benim inşallah sizdende güzel haberler alıcaz melek 1984 de 12. gün test yaptı negatif die kendini paralı ama 15. gün kan testi verince hamil eoldugnu öğrendi yani kan tahlili yaptır daha kesin sonuc verio bende kan tahlili yaptım bakalım insallah bende kan tahlil sonucunu görmeden rahat edemicem inan off benim gittigim hastane dün aldı kanı bugun tee saat 4:30 da cıkacakmıs sonuclar :( neden bu kadar uzun bekleme süresi bilmiorum bide nene hatuna gittik yani ünlü bi hastane olmasına ragmen bu kadr bekleme süresi verdi.kendini ben gibi yıpratma sakın ne olur kan tahliliver canm benm ve unutmaa rabbim verirse olucaktır ama yok vermedise de onada diyecek sözümüz yok şükür rabbimize o herseyin en iyisini bilir... inşallah seninde kucagın dolu dolu gelirsin yanımızaaaa...

Fatmaaaaaaaaaaaaaaa canım benim nerdesinnnnnn yoksun bugunnnnnnn....

Uyuyamadin dimi????? Kendimi duruma alıştırmaya çalışıyorum canım. Beni teselli etmek zordur ancak ben kendimi sakinlestirirsem iyi olurum. Şükür iyeyim iyi olmak zorundayız bu yastan sonra benim neyime bu islere soyunmak falan gibi........ Arescim cinsel istek durumun nedir özel bir soru oldu kusura bakma da seni baz alıyorum kendime ben çok fcenahım da gebe kalınca çok azalır normalde. Dün forumda gezerken gördüğüm bir sonuc
11.gun 6.5
13.gun. 40
15.gun150
17.gun300. Gibiydi yaklaşık sadece bu beni umitlendirdi biraz ptesi bida bakalım da hayırlısı. Ama senin hastaneye sınır oldum benim 45 dk aldığım sonuc sen 20 saatte yuh ya. 12.5 tl ödedim sen ne ödedin?????

Canım ya üzülme bak benim de elim boş sıkma canını da senin kesin bisi yok git ver kanınızda kurtul. Belirsizlik olumsuzluktan daha kötü . En azından yeni umutlara yelken açabilirsin önünü görürsün idrara güvenme en yakın özel hastaneye Git acilden girişini yap bitir isini üzülecek bisi varsa Ozaman üzülürsün bak ares bı gece önce ağlıyordu şimdi uçuyor Allah en yakın zamanda sanada nasip etsin bitanem dua edicim hep ama sen de üzülme nolur

Uyuyamadin dimi????? Kendimi duruma alıştırmaya çalışıyorum canım. Beni teselli etmek zordur ancak ben kendimi sakinlestirirsem iyi olurum. Şükür iyeyim iyi olmak zorundayız bu yastan sonra benim neyime bu islere soyunmak falan gibi........ Arescim cinsel istek durumun nedir özel bir soru oldu kusura bakma da seni baz alıyorum kendime ben çok fcenahım da gebe kalınca çok azalır normalde. Dün forumda gezerken gördüğüm bir sonuc
11.gun 6.5
13.gun. 40
15.gun150
17.gun300. Gibiydi yaklaşık sadece bu beni umitlendirdi biraz ptesi bida bakalım da hayırlısı. Ama senin hastaneye sınır oldum benim 45 dk aldığım sonuc sen 20 saatte yuh ya. 12.5 tl ödedim sen ne ödedin?????

20 tl ödedim :( ay cok sinir oldum bende delircem yaaa :( canım ne olur bak pazartesi bidaha yaptır çünkü baksana 2.30 diosun cok yeni belki daha anca baslamıstır bakalım bitanem ya gebe olmayınca hcg 0. larda oluyo bildigim kadarıla... öle deme yasla ne ilgisi varki tabiki isticeksin evlat sevgisnin yasımı olur canm benmm inşallah sende hamişim die geliceksinnnnnnnnn kesme ümidniiii.. istek konusna gelince bende cok iyi degilim acıkcası yani adam 1 ay gelmese umrum olmaz pekk :) oyusden bende cok fark olmadı yada ben hissetmedim ama canm benm ben idrarımda koku hisettim dün rengi değişikti ondan test yapmıstım açıkçası ve sık idrara cıkıorm 2 gündür ilk üşüttüm sandım ama ve bide üdn gece şiş olan gögüslerim acımaya basladı ve ucları baya renk degiştirdi koyulaştı açıkcası... o sonuca bakarsak 10 dan sonrası gebelik dio ve 11. gün 6.5 yani cok düşk ve anca baslamıs henüs normaldir bekle bakalım insalah sende yükselme olurrrrrr....

kızlar günaydın aşılamam tutmadı malesef bugün adet oldum o kırmızıları görünce çıldırdım resmen.benimki tutmadı ama inşallah sizinkiler saglıkla tutunur ve kucagınıza alırsınız

Back