• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2013 OCAK-ŞUBAT DönemindeAşılama Yaptıracaklar Buradayız...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
öz_me nasıl ümitsizsin anlayamadım bi belirti falan yok diyemi?

cnm adet belirtilerim var her dk wc gidyorum oldum die :( ama daha gelmedi yarın olabilirr .. kasık ve bel ağrım çok var bugn ayakta duramıyorum bel ağrısından kist mi oldu acaba ???

hamile kalan arkadaşlarımmmm beliniz ağrıyormuyduuu benim belim kırılıyorr duramaz oldum ağrıdannnn .....???????????????? regl gnüm 3 mart..

hamile kalan arkadaşlar lütfen belirtilerinizi yazarmısınız en azından adetinize 4 gün varken adet sancısı çektinizmi bende oluyo ara sıra çatlıcaaaaaaaaaam artık lütfen cvp yazın

ares senin daha kaçıncı günün cnm benm üzülmeee bazılarının 13.14. günde bile düşük çıkıyorr ltfen böle düşünme daha var pozitif ol Allah ol derse olurrrr dua et bu olmazsa pes etmeee illaki gelicke o bebeklerrrr popolarına vura vura sevicezzz yanındayızz hepimizz yanlız deilsin ....

yok canm olsa bukadr düşük olmazdı bitti yok yani napalım kısmet :(

Canım ya ne kadar üzülme desemde üzülmemek elinde deil biliyorum her ay aynı umutsuzluğu yaşıyoruz hepimiz ama umudunu yitirme yinede Allah ne zaman uygun gördüyse o zamn gelcek meleklerimiz

Arkadaşlar benim içinde ümitler bitti :( sonuç 0.43 müş :( bişe yok yani :( kafam cok karıstı :((

Canım ya çok ümitlliydim Allah Allah 3 test de pozitifti bu ne ya sıkma canını sanki oyun gibi off iyi haber bekliyordum senden nasılsın hırpalama kendini sakın

Arkadaşlar benim içinde ümitler bitti :( sonuç 0.43 müş :( bişe yok yani :( kafam cok karıstı :((

Allah'tan hep hayırlısını diledik unutma vermediyse vardır bir bildiği sakın isyan da etme çok merak ediyorum durumunu CNm . Dısardaydım gelir gelmez girdim nete şok oldum da senin olduğun şokuda tahmin ediyorum. Bi cvp yaz lütfen!!!!!!!

prosgestan için crinon kullan arkadaşlar bişe sorcaaam bugn baktımdaa çökelek gibi birikmiş sizdede öle mi ???? (anladınız siz nerde olduuğunu :))

canım ya çok ümitlliydim allah allah 3 test de pozitifti bu ne ya sıkma canını sanki oyun gibi off iyi haber bekliyordum senden nasılsın hırpalama kendini sakın

canım hırpalasamda yapacak bişe yok :( napalım rabbim böle uygun gördü bi süre bebk işine ara vericem sanırm cok psikolojim bozuldu idrarda 3 pozitif arkasına kandaki o değer :( beni bitirdi isyanım olamaz asla rabbime :( ama iyi değilim pcye bile girmek istemiyorum :(

allah'tan hep hayırlısını diledik unutma vermediyse vardır bir bildiği sakın isyan da etme çok merak ediyorum durumunu cnm . Dısardaydım gelir gelmez girdim nete şok oldum da senin olduğun şokuda tahmin ediyorum. Bi cvp yaz lütfen!!!!!!!

hayırlısı canm :( ben cok fena oldum :( bilmiom hiç elim ayagım nerde nere koydum haberim yok :( ağlaya zırlaya untucam sanırm :(

cnm adet belirtilerim var her dk wc gidyorum oldum die :( ama daha gelmedi yarın olabilirr .. kasık ve bel ağrım çok var bugn ayakta duramıyorum bel ağrısından kist mi oldu acaba ???

bu forumdaki bi çok kişi adet olucam aynı belirtiler diyip hamile çıktı ümidini kaybetme

prosgestan için crinon kullan arkadaşlar bişe sorcaaam bugn baktımdaa çökelek gibi birikmiş sizdede öle mi ???? (anladınız siz nerde olduuğunu :))

Evet CNm aynen belirttiğin gibi. Ya bide yeni paket çok garip acar açmaz dışarı fışkırıyor o kadar sallıyom ters yöne ama olmuyo sinir oldum

hayırlısı canm :( ben cok fena oldum :( bilmiom hiç elim ayagım nerde nere koydum haberim yok :( ağlaya zırlaya untucam sanırm :(

Yarın bugünden iyi olacaksın inşallah eminim bu da geçecek Can'ın istediği gibi davran ben bugün kulaklıkla bağıra bağıra şarkı söyleyip ağladım rahatladım sonra bu konuyu bilmeyen insanlarla buluşup başka şeylerden konuştuk iyiyim şimdi dün akşam senin gibiydim bende CNm geçecek sabırlı ol. Buolanları hiç hatırlarmayacaksınız bile 10 yıl sonra çoluk cocuk emin ol tecrübe!!!!!!!

Evet CNm aynen belirttiğin gibi. Ya bide yeni paket çok garip acar açmaz dışarı fışkırıyor o kadar sallıyom ters yöne ama olmuyo sinir oldum

aynenn cnm yaaaaaa geriye doru salıyorum akmasın die yine fışkırıyr iğrenç bir fitil ... böle lor peynr gibi töbe yarabim birikmiş orda alıcam alamıyorumda mikrop kaparım die ... ilişki önermedi zaten acaba bu fitl için mii?? ya bide diyorum adet oldum ama ilaç tıkadı die akamıoyr mu :)) bebişler için nelre katlanıoz :) cnm belinde ağrı var mı senin ?? bu fiitl mi yapıo acaba belim çok ağryr kist oluştuysa bide onla ugraşmayalımmm :(

Back