• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2013 OCAK-ŞUBAT DönemindeAşılama Yaptıracaklar Buradayız...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
öz_me senin ne gibi şikayetlarin var benim adetimede 3 gün var ve karnım ağrıyo adet olcakmışım gibi sendede oluyomu aynı

Sen nerelerdesin nasılsın????????

ben bugün kafama takmıyayım diye arkadasımla gezmeye gittim kafam dagılsın istedim ama olmuyor yaa
aklım baska seylere yönelmiyor...hafiften kasıklarım agrıyor hasta oldum deyip tuvalete bakmaya yok bütün günüm böyle gecti..
olmuyor ya aklımdan atamıyorum ...
sende iyisin dime....

ARESSS ARESSS canım üzülme diycem ama....hani kanda cıkmayıpta adetin üzerinden 5 altı gün gecip hamile oldugunu ögrenenler var...belki seninde öyle olacaaktır ...
insallah bebegin seninledir....

betokacım iyi geceler...pek kimseler yok bu gece,bende bu ara yazmıyorum ama sık sık takip ediyorum forumu..canım henüz erken değilmi tahlil için bi kaç gün daha bekle kan tahlili yaptır,inşallah düşündüğün gibi değildir canım,şimdiden üzme kendini..idrar tahlilinde negatifi görüp kan tahlilinde müjdeli haber bi sürü kişi var güzel allahım inşallah bebişini bu ay nasip eder sana..ama biraz sakin ol ve bikaç gün sonra kan tahlilini yaptır dualarım seninle,hepinizle...inşallah bekleyen isteyen bildiğim bilmediğim nerede varsa rabbim bir an önce bebişlerle taçlandırsın yuvalarını..

AMİNNN AMİNNN canım evet biliyorum sonradan hamile kalanları.. 4 mart test günüm zaten....bugün yarın kırmızı kartı yemezsem yaptırıcam .üzülmiycem dedim hatta bu sefer rabbim ol derse olacak dedim ama yine kendimi tutamıyorum işte

bu 2. asılamam insallah melegim benimledir....rabbim isteyen herkeze hayırlı evlatlar nasip etsin insallah....

Hayırlı aksamlar hanımlar sunu merak ettım erkeklerde tek yapılan sperm testımı yanı sperm testı normalse baskaaaa hıc bır fılme felan gerek yokmu yanı başka nedenı olamazmı erkeklerden kaynaklı ?????

rica ederim canım ne demek,burda çoğumuzun ortak noktası,derdi aynı yardımcı olabilirsek ne güzel,aynı sorunları bende yaşadım canım yani seni çok iyi anlıyorum ona bakacak olursan benimki sebebsiz infertilite,aşılamada tutma olasılığı daha düşük sonuçta doğal yoldan hiçbir farkı yok ama yinede bi ümit diyosun ya tutarsa :))

kafan karışmasın emin ol aşılamada çok fazla yorulmuyosun,hakkında hayırlısı olsun canım,umarım herşey istediğin gibi olur,bide yaşı sorun etme bundan dolayıda canını sıkma,olucak inşallah....

desteğin için çok çok saol canım evet bu ayda aşılamayı deneyeceğim sanırım böyle eli kolu bağlı oturmak daha sıkıcı... dediğin gibi ya tutarsa :)) dua edelim birbirimize inşh. selametle....

desteğin için çok çok saol canım evet bu ayda aşılamayı deneyeceğim sanırım böyle eli kolu bağlı oturmak daha sıkıcı... dediğin gibi ya tutarsa :)) dua edelim birbirimize inşh. selametle....

MEDNE AYNI DURUMDAYIZ BENDE AYLARDIR ERTELIYORUM HATTA 1 senedır SEBEBIDE YOK BENDE AŞILAMA DSUNUYORUM BAKALIM CESARETIMIDE TOPLARSAM

Merhaba... Benim de asilamanin 12. Gunuydu bugun kan baktirdim negatif maalesef. Arescim cok uzuldum senin adina acaba sen asilamanin ilk 10 gunune mi denk getirdin idrar testini. Cunku catlatma ignesi de idrar testini pozitif yapiyor ya acaba onun etkisi miydi o siliklik.

Üzülsen de değişen bir şey yok kızlar. aşılamamın 12. günü dündü. yazmıştım test yaptıracağım diye. yaptırdım. sonuç negatif,4.68 :(((( o kadar ağrım oldu düne kadar, dün kesildi. demek ki tutmadığı içinmiş. ne yapalım hayırlısı demekten başka bir şey var mı, YOK! Ne yazık ki yok. Bizi bizden daha iyi kimse anlayamaz.
Bu arada adet ne zaman görmem lazım benim. Yani aşılamadan kaç gün sonra adet olunuyor tutmayınca??

MEDNE AYNI DURUMDAYIZ BENDE AYLARDIR ERTELIYORUM HATTA 1 senedır SEBEBIDE YOK BENDE AŞILAMA DSUNUYORUM BAKALIM CESARETIMIDE TOPLARSAM

canım kısmen aynı durumdayız sanırım senin daha tedavinin başı. ama ben 2 defa klomen hap ile aşılama oldum tabikide negatif :(( çok yıprandığım için erteliyorum ben ama sanrım bu ay tekrardan başlıyacağım ... sende daha fazla bekleme canım bence benim eşimde sorun var o yüzden şansımız baya bir düşük aşılamada yani dr un söylediği :((( dr söyledikten sonra ben artık aşılamayı istemez olmuştum,,, bence sen kendin için korkma belkide senin ilk aşılamada tutacak :34::34::34: en azından biryerlerden başlamış olursun. ne diyeyim tedavine bol şanslar canım hepimize...

Son düzenleme:
kızlar bitti butün hayallerim bitti neden Allahım neden elimden ne geldiyse yaptm ne dedilerse içtim uyguladım en son aşılamada tutar dedim kesin dedim olmadı tutunamadı bebegim :( sabahleyn o kırmızıları gördümmm dayanacak gücüm kalmadı artık rüyalarımda gördüm bebegimi aldım sevdim kokladım bu benim mi dedim kendi kendime tokat attım rüyada rüya mı diye demek sadece rüyalarımda görücem anne olduğumu bütün ümitlerim bitti bunları zor yazıyorum şuan ... bizi bizden başka kimse bilemezz bu durumu yaşamayan kolay anne olan kimse bilemezz sanki üzerimde bir lanet var bir engel sanki olacak ama olamıyor olmuyorrrrrrrr 2. aşılama için gün aldım yarın gitcem sabah yollara düşecez yine bir umut gitcez içimden hiç bu kez olacak demek gelmiyor çnkü yine sonunda o kırmızıları görme ihtimali var .....

Arkadaşlar benim içinde ümitler bitti :( sonuç 0.43 müş :( bişe yok yani :( kafam cok karıstı :((

canım senin adet günün geçtimi ki bu kadar kesin konuşuyorsun belki geç döllenme olabilir adet olmadan ümidini kesme yaaaa hepimiz ümitlerle varız bi ihtimal anne olmayı istiyoruz bi çok aşamadan geçiyoruz bu uğurda hemen pes etme olmadıysa bile allahtan ümit kesilmez zamanı değilmiş de.. önüne bak inşallah 2. ded olur.

Arkadaşlar benim içinde ümitler bitti :( sonuç 0.43 müş :( bişe yok yani :( kafam cok karıstı :((

ama böyle üzülürsen böyle düşünürsen olmaz ki...güçlü olmalısın...benim de değerim düştü ikinci kan testim de...10.31 oldu...vazgeçmek yokk...en büyük etken ümitsizlik vee stres...daha yolun başındasın...vazgeçmekk yokkk yola devamm...RABBİMİN takdiri canım benimm...

kızlar bitti butün hayallerim bitti neden Allahım neden elimden ne geldiyse yaptm ne dedilerse içtim uyguladım en son aşılamada tutar dedim kesin dedim olmadı tutunamadı bebegim :( sabahleyn o kırmızıları gördümmm dayanacak gücüm kalmadı artık rüyalarımda gördüm bebegimi aldım sevdim kokladım bu benim mi dedim kendi kendime tokat attım rüyada rüya mı diye demek sadece rüyalarımda görücem anne olduğumu bütün ümitlerim bitti bunları zor yazıyorum şuan ... bizi bizden başka kimse bilemezz bu durumu yaşamayan kolay anne olan kimse bilemezz sanki üzerimde bir lanet var bir engel sanki olacak ama olamıyor olmuyorrrrrrrr 2. aşılama için gün aldım yarın gitcem sabah yollara düşecez yine bir umut gitcez içimden hiç bu kez olacak demek gelmiyor çnkü yine sonunda o kırmızıları görme ihtimali var .....

böyle düşünme lütfen...bak ne güzell ikinciye bile başlıyosun...buna odaklan artık dua et...sen böyle düşünürsen üzerimde lanet var dersen...olmazz kii... evet anlıyorumm seniii çok zor bi durum..benim de değerim düştü...25.03den 10.31 e...çok ama çok da ağladım...ama ümütsiz değilim...şimdi bebeğimin beni bırakışını bekliyorum...adet olmayı...evet herkesin yükü kendine ağırrr anlıyorum seni...ama umutsuz olma asla CANIM BENİM...RABBİM BU KEZ MUTLULUĞE NASİP ETSİN İNŞ...HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN...

böyle düşünme lütfen...bak ne güzell ikinciye bile başlıyosun...buna odaklan artık dua et...sen böyle düşünürsen üzerimde lanet var dersen...olmazz kii... evet anlıyorumm seniii çok zor bi durum..benim de değerim düştü...25.03den 10.31 e...çok ama çok da ağladım...ama ümütsiz değilim...şimdi bebeğimin beni bırakışını bekliyorum...adet olmayı...evet herkesin yükü kendine ağırrr anlıyorum seni...ama umutsuz olma asla CANIM BENİM...RABBİM BU KEZ MUTLULUĞE NASİP ETSİN İNŞ...HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN...

az önce komşum bebegini getrdi bir yere kadar gitcekti böle biişe olmazz yaa sanki bnm bebegim gitti die teseli edercesina bana gülümsedi kulagına fısıldadım sen meleklerlesin şuanda senin gibi bir melegim olsun dedim annesi ne kadar şanslı :( pes etmicemmm bu kez olcak neden olmasın kii rabbim vericek bizlerede çok saolun kızlarr iyiki varsınızzz inş bebegin sana sımsıkı tutunur cnmmm ...

Melekcim

Seninde mi olmadı tüh ya Can'ın sağolsun ama pozitif olmana sevindim . Senin adına çok üzüldüm var deyip de yok olması daha zordur Allah sabrını verir inşallah. İnşallah hepimizin hakkında hayırlısı olsun. Rabbimin vermesi de vermemesi de imtihandır arkadaşlar

canım üzme kendini bu kadar yıpratma ilkinde olacak diye bi zorunluluk yok bak benimkide tutmadı allah böyle uygun görüyo demekki bu da bizim sınavımız ikinci için gün almışsın buna odaklan ama bu sefer illa olacak diye düşünme rahat ol en önemlisi kafa rahatlıgı biliyorum zor bende yaşıyorum aynısını ama elden gelen bişeyde yok en önemlisi geç olsun ama hayırlı ve saglıklı olsun canım.artık 2. aşılamada yüzümüz güler umuyorum bizimde bigün olcak ben inanıyorum sen de inan ve kendini çok fazla yıpratma

Hayırlı aksamlar hanımlar sunu merak ettım erkeklerde tek yapılan sperm testımı yanı sperm testı normalse baskaaaa hıc bır fılme felan gerek yokmu yanı başka nedenı olamazmı erkeklerden kaynaklı ?????

KIZLAR fıkrınız YOKMU ? :(

canım üzme kendini bu kadar yıpratma ilkinde olacak diye bi zorunluluk yok bak benimkide tutmadı allah böyle uygun görüyo demekki bu da bizim sınavımız ikinci için gün almışsın buna odaklan ama bu sefer illa olacak diye düşünme rahat ol en önemlisi kafa rahatlıgı biliyorum zor bende yaşıyorum aynısını ama elden gelen bişeyde yok en önemlisi geç olsun ama hayırlı ve saglıklı olsun canım.artık 2. aşılamada yüzümüz güler umuyorum bizimde bigün olcak ben inanıyorum sen de inan ve kendini çok fazla yıpratma

cnm saol inş 2. aşıalamda olur rabbim böle uygun görmüştr ... evet hayrlısı olsn cnm allah büyükkk ....takmıcam artık stres en büyük düşman ..

cnm saol inş 2. aşıalamda olur rabbim böle uygun görmüştr ... evet hayrlısı olsn cnm allah büyükkk ....takmıcam artık stres en büyük düşman ..

iyi düşünelim iyi olsun bende aynı durum dayım biliyosun olmuyosa bi dahaki sefere olur

Back