- 28 Ekim 2022
- 7.078
- 18.230
- 178
- 28
İyiyim.Iyiyim canım şükür, senden naber Umut napiyor
Sağol.
Umut şimdi yeni uyudu yatırdım.
Bende oturuyorum.
Çarşamba günü avm de gezdik.
Oda çocuk arabasındaydı tabi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyiyim.Iyiyim canım şükür, senden naber Umut napiyor
Keşke canım.Oğlum tatilde hard diske atacaktı resimleri.Hasta olduğumdan hiç uğraşamadım.Nasip olmayınca olmuyor demek ki.Şuan Whatsapp Pc den kullanabiliyorum yeniden telefon alıp yükleyene kadar.Rehberdeki kişileri PC den eşime gönderdim kolaylık olsun diye.Yakın zaman resimleri de var birkaç tane ama eskisi için telefondan açın yazıyor,açılmıyor resimler.Sohbeti yedekle seçeneği de bulamıyorum,sadece süresiz mesajlar ayarı var.Belki teknolojiden biraz anlasam kurtarabilme şansım var PC den ama anlayamıyorum.Akşam bi oğlumla görüntülü konuşayım belki çözüm yolu buluruz.Keşke fotoğraflara atsaydın
Akşam oldu benim hala yok kıyma çıkardım dolabtan. Kıymalı soslu makarna yapcam öff yanına sarımsaklı yoğurt daha ne olsunSenin ne var
Benimki hazırAkşam oldu benim hala yok kıyma çıkardım dolabtan. Kıymalı soslu makarna yapcam öff yanına sarımsaklı yoğurt daha ne olsun
Hepinize değişiklik olmuş Sedoşİyiyim.
Sağol.
Umut şimdi yeni uyudu yatırdım.
Bende oturuyorum.
Çarşamba günü avm de gezdik.
Oda çocuk arabasındaydı tabi.
Orda ablamla karşılaştım tesadüf.Hepinize değişiklik olmuş Sedoş
Bende pazara her gidişimde tüm sülalem ile karşılaşıyorum, sosyalleşmiş oluyorum pazar alışverişi sayesinde.Orda ablamla karşılaştım tesadüf.
Bizde de salçalı havuçlu pırasalı sulu yemek yanında da erişteli erişte varAkşam oldu benim hala yok kıyma çıkardım dolabtan. Kıymalı soslu makarna yapcam öff yanına sarımsaklı yoğurt daha ne olsun
O ne öyleBizde de salçalı havuçlu pırasalı sulu yemek yanında da erişteli erişte var
Oda güzelBende pazara her gidişimde tüm sülalem ile karşılaşıyorum, sosyalleşmiş oluyorum pazar alışverişi sayesinde.
Evet kuşum kısaca öyle de denebilirO ne öyle
Pırasa ve erişte işte, başka bir şey mi yoksa kafam çorba oldu.
O zaman bende de salçalı havuçlu pırasalı az sulu yemek, kavrulmuş hindi etli beyaz pirinçli pilav, haşlanmış kemikli dana etiyleeğn ve suyuylağn terbiyeli çorba var.Bizde de salçalı havuçlu pırasalı sulu yemek yanında da erişteli erişte var
Erişteli erişte nasıl?Bizde de salçalı havuçlu pırasalı sulu yemek yanında da erişteli erişte var
Pirinçli pilav gibi bir şey herhaldeErişteli erişte nasıl?
En sevdigimmmm eristeli eristeBizde de salçalı havuçlu pırasalı sulu yemek yanında da erişteli erişte var
Ne yemeği yaptınBenimki hazır
Umut uyurken yaptım.
Yani pırasa hindili pilav ve etli çorba mı doğru mu anladımO zaman bende de salçalı havuçlu pırasalı az sulu yemek, kavrulmuş hindi etli beyaz pirinçli pilav, haşlanmış kemikli dana etiyleeğn ve suyuylağn terbiyeli çorba var.
Pirinçli pilav varsa yanına her şey giderO zaman bende de salçalı havuçlu pırasalı az sulu yemek, kavrulmuş hindi etli beyaz pirinçli pilav, haşlanmış kemikli dana etiyleeğn ve suyuylağn terbiyeli çorba var.
Siz bilmez misinizErişteli erişte nasıl?
O ne gıBizde de salçalı havuçlu pırasalı sulu yemek yanında da erişteli erişte var