• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Keşke fotoğraflara atsaydın🥹
Keşke canım.Oğlum tatilde hard diske atacaktı resimleri.Hasta olduğumdan hiç uğraşamadım.Nasip olmayınca olmuyor demek ki.Şuan Whatsapp Pc den kullanabiliyorum yeniden telefon alıp yükleyene kadar.Rehberdeki kişileri PC den eşime gönderdim kolaylık olsun diye.Yakın zaman resimleri de var birkaç tane ama eskisi için telefondan açın yazıyor,açılmıyor resimler.Sohbeti yedekle seçeneği de bulamıyorum,sadece süresiz mesajlar ayarı var.Belki teknolojiden biraz anlasam kurtarabilme şansım var PC den ama anlayamıyorum.Akşam bi oğlumla görüntülü konuşayım belki çözüm yolu buluruz.:dua:

Akşam oldu benim hala yok🤣 kıyma çıkardım dolabtan. Kıymalı soslu makarna yapcam öff🤣 yanına sarımsaklı yoğurt daha ne olsun
Bizde de salçalı havuçlu pırasalı sulu yemek yanında da erişteli erişte var 😉

Bizde de salçalı havuçlu pırasalı sulu yemek yanında da erişteli erişte var 😉
O zaman bende de salçalı havuçlu pırasalı az sulu yemek, kavrulmuş hindi etli beyaz pirinçli pilav, haşlanmış kemikli dana etiyleeğn ve suyuylağn terbiyeli çorba var.😉

O zaman bende de salçalı havuçlu pırasalı az sulu yemek, kavrulmuş hindi etli beyaz pirinçli pilav, haşlanmış kemikli dana etiyleeğn ve suyuylağn terbiyeli çorba var.😉
Yani pırasa hindili pilav ve etli çorba mı doğru mu anladım 😂😂

Back