• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2013 OCAK-ŞUBAT DönemindeAşılama Yaptıracaklar Buradayız...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar bitti butün hayallerim bitti neden Allahım neden elimden ne geldiyse yaptm ne dedilerse içtim uyguladım en son aşılamada tutar dedim kesin dedim olmadı tutunamadı bebegim :( sabahleyn o kırmızıları gördümmm dayanacak gücüm kalmadı artık rüyalarımda gördüm bebegimi aldım sevdim kokladım bu benim mi dedim kendi kendime tokat attım rüyada rüya mı diye demek sadece rüyalarımda görücem anne olduğumu bütün ümitlerim bitti bunları zor yazıyorum şuan ... bizi bizden başka kimse bilemezz bu durumu yaşamayan kolay anne olan kimse bilemezz sanki üzerimde bir lanet var bir engel sanki olacak ama olamıyor olmuyorrrrrrrr 2. aşılama için gün aldım yarın gitcem sabah yollara düşecez yine bir umut gitcez içimden hiç bu kez olacak demek gelmiyor çnkü yine sonunda o kırmızıları görme ihtimali var .....

canim benim ne olur kafana fazla takma inan stres basli basina bir problem herseyi oluruna birakalim inan beterin beteri var.halimize sukredelim insallah birdahaki ay bebegimiz bizimle olcak ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN tek tesellimiz bu.

canlarım saolun iiki varsınız..... bugn bütün gün iş yaptım poğaca yaptm hiç otrmadımm kafam dağılsın die ... yarın sabah yolculuk var 2. aşılama için başlıcaz ... eşimin üzgün olmadı beni daha çok üzüyor yıprandı çok istyr bnden dahaaa çok hemde ... allah kabul etcek dualarımızı.... ben bu ilk aşılamada bazı hatalr yaptımmm en azından ikinicisinde yapmıcam ... bizim olmadı inş bekleyen arkadaşlardan sevinçli haberler alırız...

Umutsuzluk, o negatif sonuç ne kadar zor değil mi arkadaşlar. Ne büyük eksiklik anne olamamak, Rabbinin bunu sana nasip etmemesi. Başkalarının karınlarına ve kucaklarına gıptayla bakmak. Ah benim de olsa keşke, diyebilmek.. Çaresizlik.. Elinden gelen hiçbir şeyin olmayışı....
GÜZEL RABBİM! Bize de anneliği nasip et. Bizi bu duygudan mahrum etme! Senden başka gidecek kapımız yok! Bize bu zorlu süreçte sabır ver, bizi bu karanlıklardan kurtar Ya Rabbi!!

canlarım saolun iiki varsınız..... bugn bütün gün iş yaptım poğaca yaptm hiç otrmadımm kafam dağılsın die ... yarın sabah yolculuk var 2. aşılama için başlıcaz ... eşimin üzgün olmadı beni daha çok üzüyor yıprandı çok istyr bnden dahaaa çok hemde ... allah kabul etcek dualarımızı.... ben bu ilk aşılamada bazı hatalr yaptımmm en azından ikinicisinde yapmıcam ... bizim olmadı inş bekleyen arkadaşlardan sevinçli haberler alırız...

iyi yapmisin kafani bosalt stresten uzak dur cnm .insallah bu sefer bebeislerimiz bize simsiki tutunur.

Arkadaşlar benim değerim neden acaba 4,68 çıktı. çatlatma iğnesi olduktan 15 gün sonra yaptırdım testi. o zamana kadar da etkisi geçmiş olur herhalde değil mi. tekrar yaptırsam mi yarın. yarın 15. gün oluyor. adet belirtim de hiç yok. ağrılarım 12. gün kesildi. sizce emin olmak için yarın tekrar bir test yaptırsam mı???

böyle düşünme lütfen...bak ne güzell ikinciye bile başlıyosun...buna odaklan artık dua et...sen böyle düşünürsen üzerimde lanet var dersen...olmazz kii... evet anlıyorumm seniii çok zor bi durum..benim de değerim düştü...25.03den 10.31 e...çok ama çok da ağladım...ama ümütsiz değilim...şimdi bebeğimin beni bırakışını bekliyorum...adet olmayı...evet herkesin yükü kendine ağırrr anlıyorum seni...ama umutsuz olma asla CANIM BENİM...RABBİM BU KEZ MUTLULUĞE NASİP ETSİN İNŞ...HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN...

değerlerinin düşmüş olmasına üzüldüm. ama allahtan hayırlısı bebekte ciddi bir problem varsa ilk 3 ayda düşer. güçlü dirayetli bir hanıma benziyorsun canım inşallah çok yakında anne olursun.

kızlar iyi geceler. foruma bir girdim içim şişti hep negatif kötü haberler...:47:
bizde bir gün anne olacagız yapmayın böyle.arada bana da gelenler geliyor gerci ama ne diyim...ben de yarın doktora gidiyorum.kist mist yoksa 2. aşılamaya başlıyoruz.bir an önce şu süreç bitsin de tüp bebege geceyim istiorum.sıkıldım...2 yıl oldu hala bebiş yok..:14:

Kızlar yazılanları tek tek okudum,bi çoğunuzun profilini inceledim.ne yazıkki çok ümitsiziz,çok karamsarız..sanırım yenildikçe daha da güçlenmek gerekiyor.ben bir hocaya gitmiştim okunmak ve ferahlamak için bana dediki birgün anne olacağını beynine kodla.olumsuz düşünce olumsuzluk getirir.zor ama sanırım başarabiliriz.biz bu uğurda neler yapmadık öyle değilmi?

3cü aşılama ve 7ci gün.. Umutluyum bu sefer olcak:))

Kızlar yazılanları tek tek okudum,bi çoğunuzun profilini inceledim.ne yazıkki çok ümitsiziz,çok karamsarız..sanırım yenildikçe daha da güçlenmek gerekiyor.ben bir hocaya gitmiştim okunmak ve ferahlamak için bana dediki birgün anne olacağını beynine kodla.olumsuz düşünce olumsuzluk getirir.zor ama sanırım başarabiliriz.biz bu uğurda neler yapmadık öyle değilmi?

3cü aşılama ve 7ci gün.. Umutluyum bu sefer olcak:))

Söylediğine kesinlikle katılıyorum ama malesef zor birşey bnm ilk aşılamam ama 7.günüm:)

canım meraba...sadece siperm testi iyi cıkarsa yeterli diye biliyorum benim bilgim bu sadece. benim eşimden baska bişey istememişti...

slm arkadaşlar benimde cuma günü testim var ama olmadı gibi geliyo yarın kan testi yaptıracam meraktan ölüyorum inşallah hepimizin bebişleri gelir artık

slm arkadaşlar benimde cuma günü testim var ama olmadı gibi geliyo yarın kan testi yaptıracam meraktan ölüyorum inşallah hepimizin bebişleri gelir artık

insallah gelir canım benimde yarın kantestim var beta hcg senin yarın 14.günüm asılamanın..insallah bebeiğim benimledir...

canım hafta sonu hiç girememiştim. ilk testin pozitif çıkmış ne kadar sevindim anlatamam. ama sonra niye negatife döndü onuda anlayamadım.

melekcim seninde sonucun pozitifti nasıl olur ya :-(((

kızlar ya benim heryerim sivilcik sivilcik şeklinde kabardı ya bu ndn olabilir ya??? acaba gonal f mi yaptı ki.

canım hafta sonu hiç girememiştim. ilk testin pozitif çıkmış ne kadar sevindim anlatamam. ama sonra niye negatife döndü onuda anlayamadım.

melekcim seninde sonucun pozitifti nasıl olur ya :-(((

olabiliyorr sedacım böyle şeyler...nasip diyorumm ben demekki vücudum anne olmaya hazır değil yada bebeğim doğmaya...vazgeçmek yok...1 ay ara vericem kafamı toplıycammm eşime hiç zaman ayırmadım bu süreçte onunla ilgileneceğimm evimle kitaplarımı okuycam saçlarımı boyatıcammm gezicemm eğlenicem...bakkk plnlar bile yapıldıı hayat devam ediyor...

kızlar bitti butün hayallerim bitti neden allahım neden elimden ne geldiyse yaptm ne dedilerse içtim uyguladım en son aşılamada tutar dedim kesin dedim olmadı tutunamadı bebegim :( sabahleyn o kırmızıları gördümmm dayanacak gücüm kalmadı artık rüyalarımda gördüm bebegimi aldım sevdim kokladım bu benim mi dedim kendi kendime tokat attım rüyada rüya mı diye demek sadece rüyalarımda görücem anne olduğumu bütün ümitlerim bitti bunları zor yazıyorum şuan ... Bizi bizden başka kimse bilemezz bu durumu yaşamayan kolay anne olan kimse bilemezz sanki üzerimde bir lanet var bir engel sanki olacak ama olamıyor olmuyorrrrrrrr 2. Aşılama için gün aldım yarın gitcem sabah yollara düşecez yine bir umut gitcez içimden hiç bu kez olacak demek gelmiyor çnkü yine sonunda o kırmızıları görme ihtimali var .....

inşallah bidahaki sefere canım insallahhh.. üzülme diyemicem cok zor biliorum ama sabretmek zorundayıs rabimden ümit kesilmesssss.... Alah kucaklarımız boş bırakmasın bize hayırlı bir evlat nasip etsin..

canım senin adet günün geçtimi ki bu kadar kesin konuşuyorsun belki geç döllenme olabilir adet olmadan ümidini kesme yaaaa hepimiz ümitlerle varız bi ihtimal anne olmayı istiyoruz bi çok aşamadan geçiyoruz bu uğurda hemen pes etme olmadıysa bile allahtan ümit kesilmez zamanı değilmiş de.. önüne bak inşallah 2. Ded olur.

yok bugn regl günüm ama regl sancılarım var geldi gelecek el salıo yani kırmızı kartı aldık gene nasip degilmiş 2 gün felan girmedim nete çok moralim bozuktu sonuc yüzünden cıktık gezdik biraz iyim mm şükür rabbime ne büyktür ki üzüntüyü verdiği gibi ilacını da ihsan ediyor kullarına...

Back