kızlar bitti butün hayallerim bitti neden Allahım neden elimden ne geldiyse yaptm ne dedilerse içtim uyguladım en son aşılamada tutar dedim kesin dedim olmadı tutunamadı bebegim sabahleyn o kırmızıları gördümmm dayanacak gücüm kalmadı artık rüyalarımda gördüm bebegimi aldım sevdim kokladım bu benim mi dedim kendi kendime tokat attım rüyada rüya mı diye demek sadece rüyalarımda görücem anne olduğumu bütün ümitlerim bitti bunları zor yazıyorum şuan ... bizi bizden başka kimse bilemezz bu durumu yaşamayan kolay anne olan kimse bilemezz sanki üzerimde bir lanet var bir engel sanki olacak ama olamıyor olmuyorrrrrrrr 2. aşılama için gün aldım yarın gitcem sabah yollara düşecez yine bir umut gitcez içimden hiç bu kez olacak demek gelmiyor çnkü yine sonunda o kırmızıları görme ihtimali var .....
canim benim ne olur kafana fazla takma inan stres basli basina bir problem herseyi oluruna birakalim inan beterin beteri var.halimize sukredelim insallah birdahaki ay bebegimiz bizimle olcak ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN tek tesellimiz bu.