• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2013 OCAK-ŞUBAT DönemindeAşılama Yaptıracaklar Buradayız...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar aşılamadan sonra bana progsetan vermedi acaba ndn olabilir.??

kuzum nıe vermedıkı :S bana vermıstı doktor crıone jel suan tuttu ama hala kullanıyorum doktora gdene kadar carsamba gunu nasıpse goruces keseyı :14:

hayırlısı olsun arkadaşım.aynı duyguyu ekim ayında bende yaşadım. benim 16. günde gelmişti kırmızılar. olmadıkçada insan iyiden iyiye umutlanıyor.
üzülme canım kaçıncı günündü senin ayrıca biliyorsun idrar testi çok güvenilir değil. bebişin belki saklambaç oynuyordur senle

kuzum nıe vermedıkı :s bana vermıstı doktor crıone jel suan tuttu ama hala kullanıyorum doktora gdene kadar carsamba gunu nasıpse goruces keseyı :14:

ne bileyim filizm ya. Verme nedeni ne ki niye veriyor. Sanırım doktorumda tutmayacağından emin olduğu için beni pek önemsemedi.

ne bileyim filizm ya. Verme nedeni ne ki niye veriyor. Sanırım doktorumda tutmayacağından emin olduğu için beni pek önemsemedi.

sedacım sen aşılamayı nerde yaptırcın canım. normalde tüm hekimler rutin veriyorlar progesteron jeli gebeliğin devamındada kullanıyorsun ayrıca

annecik nasıl gidiyor annelik, çarşamba bebişinle ilk karşılaşman olacak bu andan itibaren ben senin yerinde olsam bir blog açarım bbebişime hissettiğim herşeyi büyüyünce okusun diye... ilk fotosundan usg fotolarından koyarak başlardım işe bi düşün bence keyifli olabilir

günaydın herkese.dün gece epey kaynatmışsınız.ohh sefanız olsun.yüzünüz hep gülsün inşaallaah...elif 86 canım ben hala tüp bebek araştırıyorum.
bir arkadaş bana dedi ki eğer morfoloji 0 ise ya acıbadem maslak yada brüksel de yaptır
çünkü oralar sperm 600 kat daha büyütüp öyle yapıyorlar mış.

Amin canım saolacıbadem maslak duydum fakat alınan spermle farklı bişey yapıldıklarını söyleyince tercih etmedim düşündümki karışımmı yapıolar acaba diye :) sperm nasıl büyütüyorlarki ? Yada neden diger hastaneler bunu yapamıyor

bende 11 gununde yapmıstım cnm sılıktı ınanamadım 12 gununde gene yaptım gene sılık kan verdım 34.82 cıkmıstı kan ver en garantısı
CNm silik mi ondan bile emin değilim belkide öyle görmek istedim pek cesaretim yok gerçekle karşılaşmaya yarın yaptırıp da sıfırı görürsem ne bilim üzülmiyceğime söz vermiştim eşime of offfff

inanmayın kızlar böle şeylere kurana ve bilime inanın güvenin yeter. böle şeyler maddi manevi zarar size yinede karar sizin

Haklısın olabilir ama genede kendimce bi denemem şart 6 binlira tüp bebege vermek maddi zarar değilmiki 70 lira yol parası vermek zarar olsun :)) zaten kuranı terk edin demiyor gidecegin yerde kuran okuyup dua edeceksin diyor yani bana siz aşılama yapmışsınız tutmamış genede allah bilir ama tutması imkansız üzerinizde bu etken varken dedi bide hacı bektaşta akan sudan bir şaşal su alacaksınız ona görede ben ilaç verecem size dedi bana gonal f vercekmiş eşimede suya göre verecekmiş
Bunuda sadece sorunu olan kişi kendi doldurması lazımmış yani i başkası benim adıma gidip su alamaz kendi adınıza başkasını göndermeyin dedi sonuçta başkasıda gitse yol ücreti veriyor neden gitmesin diyor hocanın adresini verim bi git bak akşama kadar kaçtane hamile göreceksin :) rahimi alınmış doktorun bile artık ümit vermedigi bayan 3 dogurmuş tabi allah tarafından hocadan değil ama önlemini varsa bir şey önce soracaksın sonra allahın takdiri ilahi akşama kadar elen hamilenin sayısı belli değil çünkü sabah 8 den akşam 6 ya kadar oadaydım anca sıra geldi hani gözükmesenizde içerde sıra bekleyen lere sorun zaten hamile olanda göreceksin ve verdigi ümit %99 bile degil % 100 verecegim ilacı kullanın yeter dedi doktorada gitsek ilaç verio ayrıca zaten hoca dedigimiz adama. Doktor

cnm silik mi ondan bile emin değilim belkide öyle görmek istedim pek cesaretim yok gerçekle karşılaşmaya yarın yaptırıp da sıfırı görürsem ne bilim üzülmiyceğime söz vermiştim eşime of offfff

canımmmmmmm fatmacımmm üzülmee dicem üzlcen elbet ama dünyanın sonu degil bende olumsuza alıstırıdm kendimi iyice acıkcası bilmiom... Hayırlısnı istemek tek care ama inşallah bebegin seninledirrrrr......

bilmiom canmya ben böle hoca dede işlerine tersim benm dedem yaprdı :) parasızdı ama kızardım hakkat ya :)

Banada ters geldide kaynana ille gidelim deyince kırmayım dedim ama bilmiyorum oradaki hamile leride görünce bi umut geldi neyse taktiri ilahi allahtır hoca işi zaten nuska olsaydı takmayacaktım doktorun verdigi ilaçardan verecem dedi oda gonal f eşine farklı bişey verecem oda beraberlikten yarım saat önce içecek sonrasında tutacak emin ol deyince deneyim dedim ama önce kaynanamın üstündeki müsibetin çıkması lazım mış kaynanadan benim eşime engel yapıyormuş aşılama yapıpta tutmadıgına kadar biliyorsa buda dogrudur belki

canım ben bursada pembe mavi tüp bebek merkezinde yaptırdım. Ayyy bana niye vermediler ya.

merhaba sedacım...ben de bursa da yaşıyorum...ben de aşılamamı bursa acıbadem de oldum...bana da vermedi doktorum progsteron için ilaç jel vs...progesteron testi istedi aşılamadan 1 hafta sonra adetimin 21.günüydü...60 çıkmıştı....çok şükür dün kan testi ile hamile olduğumu öğrendim...o yüzden sıkma canını...sakin ol rahat ol...en önemlisi bu...

merhaba sedacım...ben de bursa da yaşıyorum...ben de aşılamamı bursa acıbadem de oldum...bana da vermedi doktorum progsteron için ilaç jel vs...progesteron testi istedi aşılamadan 1 hafta sonra adetimin 21.günüydü...60 çıkmıştı....çok şükür dün kan testi ile hamile olduğumu öğrendim...o yüzden sıkma canını...sakin ol rahat ol...en önemlisi bu...

Vayy hayırlı olsun canım demek sanada tutundu allah yüzüne güldü mutlulugunu şimdi gözümde canlandırıyorum allah hayırlısını nasip etsin

Haklısın olabilir ama genede kendimce bi denemem şart 6 binlira tüp bebege vermek maddi zarar değilmiki 70 lira yol parası vermek zarar olsun :)) zaten kuranı terk edin demiyor gidecegin yerde kuran okuyup dua edeceksin diyor yani bana siz aşılama yapmışsınız tutmamış genede allah bilir ama tutması imkansız üzerinizde bu etken varken dedi bide hacı bektaşta akan sudan bir şaşal su alacaksınız ona görede ben ilaç verecem size dedi bana gonal f vercekmiş eşimede suya göre verecekmiş
Bunuda sadece sorunu olan kişi kendi doldurması lazımmış yani i başkası benim adıma gidip su alamaz kendi adınıza başkasını göndermeyin dedi sonuçta başkasıda gitse yol ücreti veriyor neden gitmesin diyor hocanın adresini verim bi git bak akşama kadar kaçtane hamile göreceksin :) rahimi alınmış doktorun bile artık ümit vermedigi bayan 3 dogurmuş tabi allah tarafından hocadan değil ama önlemini varsa bir şey önce soracaksın sonra allahın takdiri ilahi akşama kadar elen hamilenin sayısı belli değil çünkü sabah 8 den akşam 6 ya kadar oadaydım anca sıra geldi hani gözükmesenizde içerde sıra bekleyen lere sorun zaten hamile olanda göreceksin ve verdigi ümit %99 bile degil % 100 verecegim ilacı kullanın yeter dedi doktorada gitsek ilaç verio ayrıca zaten hoca dedigimiz adama. Doktor

tercih senin elbette git dua et onada tamam. ama bi konuda seni uyarmam gerekiyorbelki güvenirsin belki güvenmezsin o senin bileeceğin bir şey, gonal f veriyor diyorsun. bu iğne yumurta takibine göre dozu ayarlanmadığı takdirde hipersitimülasyon sendromu denilen OHSS ye neden olabilir. bu hastalık pıhtılaşma yaparak sende ölümcül durumlara sebebeiyet verebileceği gibi yumurtalıklarında geri dönümşümsüz hasarlarda bırakabilir. ayrıca rahimi alınmış birinin gebe kalması tıbben imkansızdır. ben seni uyarmak istedim canım dediğim gibi tercih senin

Kızlar ben geldim .... Hastaneye gittim 2.aşılamamı oldum... Geçen seferkinden ağzımın payını aldım beklemedeyimmm....nazzz sen ne yaptın cnm

mrb melek hayırlı uğurlu olsun işallah. işin garibi benden 21. günü test falan da istemedi. şahin bey e mi gidiyorsun. Üffff ya

Back