Aşılama 2013 OCAK-ŞUBAT DönemindeAşılama Yaptıracaklar Buradayız...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlarr ben heralde adet olcamm belim çook ağrıyor ... cnm çok sıkkın çok yoruldum artıkkk neden gelmiyr bu bebişlerr

Sen yarın kan baktırabilirsin aslında

Korkuyorum canım ya , bir ümitleniyorum, bir tüm ümitler suya düşüyor gibi geliyor, beklemeye çalışacağım Pazartesi'ye kadar ama nasıl olacak bilmiyorum , keşke hepimiz güzel haberlerle gelsek, ben pozitif sonuç alan arkadaşları okuyunca gerçekten ümitleniyorum, bizde daha sonraki zamanlarda okuyacak arkadaşların ümitleri oluruz inşallah güzel haberlerle ...

Oyalanacak bişi buldun herhalde bahsettiğin melek 84 müydü birdaha varmı hamilemiz?????????

3 tane 19 Şubat aşılaması var sanırım. Ben 5 Şubat'ta regl oldum adetim ne zaman gelir bilmem . Geçen sefer aşılamanın 17. Günüydü ama aşılamadan mı hesaplıycam gene bilmiyorum

Tubish benim de 9 Şubat adet 19 Şubat aşılama beraberiz sen ben betuka hayırlısı üçümüz beraber verelim iyi haberleri inşallah . Sivilcelen meniz var mı??????

Evet CNm ilk 2 gün çok fenaydım ben belim geçti sayılır ama kasıklarım az şiddette devam

kaçıncı günün senin canım bugün benimde 2.günüm belimde bişey yok ama sol kasığım özellikle bişey var sanki orda çok hareket edemiyorum bide koyu renkte akıntım var sende varmıyd çok telaşlıyım bilmiyorum nasıl geçiçek günler inşallah olur

O nasıl sabır ya var yada yok öğrenirim yoksa çatlarım. Ya kafam karıştı ctesi bizim 11. Mi 12. Mi ???????

Ftmahnm c,tesi 12 bizim. Valla bi belirti yok ama zaten olamaz şu aşamada diye düşünüyorum. Klasik göğüsler şiş arada bel ağrısı ve akıntım var benim. Ayrıca bu hafta deli gibi yürüdüm ağır falan taşıdım ama olsun millet tarlada çalışıp doğuruyor:) ama ben kendi adıma regl olacaksam tuvalette öğrenmektense testle öğrenip beklemeyi tercih ediyorum. Bu ikinci aşılamam. Hakkımızda hayırlısı

Sivilce bi tane pırtladı bende ama normalde bende hiç sivilce çıkmaz ilaçlardan oluyor sanırım.

Tubish benim de 9 Şubat adet 19 Şubat aşılama beraberiz sen ben betuka hayırlısı üçümüz beraber verelim iyi haberleri inşallah . Sivilcelen meniz var mı??????

bizim cmrtesi 12. gün oluyor benim bu ay suratımda cok sivilce cıktı..napim yapayımmı gecen ay cok erken yaptım gerci cıkmamıstı zatende bu ay bekliycem diye söz verdim kendi kendime ama hastada olacak gibiyim

Ben de testle öğrenmeyi tercih ederim zaten öğrenmek zorundAyım 3 yıldır adetten 2 gün önce kan veriyorum heray aliştım duruma ilaca başlamam lazım gebe kalmakla bitmiyor benimki devamı da çok zor

Ben de testle öğrenmeyi tercih ederim zaten öğrenmek zorundAyım 3 yıldır adetten 2 gün önce kan veriyorum heray aliştım duruma ilaca başlamam lazım gebe kalmakla bitmiyor benimki devamı da çok zor

o zaman sizin kanda baktırmanız lazım belki idrar testinde cıkmaz.

bizim cmrtesi 12. gün oluyor benim bu ay suratımda cok sivilce cıktı..napim yapayımmı gecen ay cok erken yaptım gerci cıkmamıstı zatende bu ay bekliycem diye söz verdim kendi kendime ama hastada olacak gibiyim
Sivilce benim için bie belirtiydi 3 ay önce o yüzden sivilce görünce çok seviniyom önceden varmıydı sivilce adet öncesi????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…