Aşılama 2013 OCAK-ŞUBAT DönemindeAşılama Yaptıracaklar Buradayız...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ben eminim adet kanaması olduğundan sağol canım duygularımızı paylaştığın için ben üzülmedim o zor bekleyişi yaşamaktansa adeti erken görmek daha iyi aslında ben çok inanıyordum en başından beri tutacağına ama beni doktorum mahvetti burda yazılanları okudukça bu doktorun bana hiç bişey yapmadığını daha iyi anladım ne bir kantesti ne e2 hormonu ne rahim kalınlığı bunlar yetmiyormuş gibi aşılamanın yapılacağı gün bıraktı gitti asistan doktorun eline kaldım doktorum doçentti ama insan değildi o ayrı ne aşılamadan sonra bir ilaç ne bir bilgi öyle bi tuhaf aşılama oldu anlıyacağın neyse var her işte bir hayır artık geriyi düşünmenin bi anlamı yok allah sana kolaylık versin inşaallah senin aşılaman tutar
valla canım ben olsam sıkayet ederdım senın yerıne....
ole savmalıkmı olur parayıda alırken asıstanımı alıyormus?
ben doktora cok kızdım 12 mılyon spermlee bana neden asılama yaptınız dıye soleseydınız ıstemezdım dedım
sonra anlatıı ıste yıkama somnrası 10 mılyon sperm gayet ıyı demek vs dedı morfolojı %1 dedım onun bır onemı yok dedı
cnm ben pkolu oldugum ıcın ıcıyorum okadar hapı ama sanada mutlaka bebegın gelısımı ıcın folıkasıt ve b12 vıtamın takvvıyesı vermesı lazımdı

Yok canım imkansız silikte olsa çok aşırı regl geliyor bunun üzerine başka bişey olmaz hayırlısı buymuş seyda ile bana bu ay nasip değilmiş başka bahara artık hep sevinçle bekleyip 1 günün regl isi gercekten herşeyi yıkmaya yetiyor inşallah bizden kalanı bagri hüsranla karşılaşmaz benim görüşüm bayagı bir agır vuruyor

:( ayy canım yaaa nasıpten ote yok ıste bunu demek kolay dıyceksın belkı ama ınan bana cok zor ben cok ıyı anlıyabılıyorum 2 bucuk senedır yapmadıgımız ugrasmadıgımız sey kalmadı cunku nasıp nasıp naasıp otesı yok ıste sırası gelen kalıcakk emınımmm bızlerde yasıycaz o guzel duyguları:29:

kızlar ıstanbuldaysanız medıpol megaya gıdın ben orda yaptırdım asılamamı
yenı acılan bır hastane bagcılarda bana bıraz uzak ama gıttım genede zaten 3 sefer gıdıyorsun toplamında
750 tl sadece kadın alıyor bu unıversıte hastanesı kadının muayenesı 75 tl
2 tane tahlıl ıstıyor zaten onlarda 100 falan tutuyor
rapor cıkartıyor aıslama ıcın yarım saatte hemde..
ben 2 cıyıde orda dusunuyorum 2 rapordan sonra tüp ıcın rapor cıkıyor ve daha uyguna yaptırıyorsun hemde ıstedıgın her yerde..
ıgneler ılaclarada 270 verdım ben okadar.

ben zaten başkentte yaptırdım adana da ama sizin dediginiz gibi para ödemedim

Hımm anladım canım parayı degilde 2 aşılama sonrası rapor çıkarması benim açımdan iyi geldi raporlada beylikdüzü medicana hastanesinde bulunan doktor selman laçin de tüp gerçekleştiririm diye düşünüyorum

Hımm anladım canım parayı degilde 2 aşılama sonrası rapor çıkarması benim açımdan iyi geldi raporlada beylikdüzü medicana hastanesinde bulunan doktor selman laçin de tüp gerçekleştiririm diye düşünüyorum

zaten dr da öle dedi 2.aşılamadan sonra rapor çıkıyomuş evet bende daha ilk bakalım tutmazsa 2.yaptırırmıyım bilmiyorum herhalde ara veririm

kızlar ıstanbuldaysanız medıpol megaya gıdın ben orda yaptırdım asılamamı
yenı acılan bır hastane bagcılarda bana bıraz uzak ama gıttım genede zaten 3 sefer gıdıyorsun toplamında
750 tl sadece kadın alıyor bu unıversıte hastanesı kadının muayenesı 75 tl
2 tane tahlıl ıstıyor zaten onlarda 100 falan tutuyor
rapor cıkartıyor aıslama ıcın yarım saatte hemde..
ben 2 cıyıde orda dusunuyorum 2 rapordan sonra tüp ıcın rapor cıkıyor ve daha uyguna yaptırıyorsun hemde ıstedıgın her yerde..
ıgneler ılaclarada 270 verdım ben okadar.

Fiziz canım attıgım özel mesajın ardından bana doktor önerirmisin medipol mega hastanesinden bazı doktorlar bakar 2 lak lak yapar tamam bitti der doktor kendi söyledigini bile anlamıyorki ben anlasam böyle doktora denk gelmek istemiyorum güzel anlatsın istiyorum

Şubat 2013te aşılama oldum ay sonunda aşılamamın sonucu belli olucak merakla beklemedeyiz.. daha öncede 3 aşılamam olmuştu negatif sonuçlandı.5 yıllık evliyiz hiç birsorunumız görünmediği halde olmuyor bebişimiz eşimin sperm sonuçları 12milyon falan doktor hanım iyi yeterli diyor beklemedeyiz allah hepimize sağlıklı bebişler versin inşallah

Şubat 2013te aşılama oldum ay sonunda aşılamamın sonucu belli olucak merakla beklemedeyiz.. daha öncede 3 aşılamam olmuştu negatif sonuçlandı.5 yıllık evliyiz hiç birsorunumız görünmediği halde olmuyor bebişimiz eşimin sperm sonuçları 12milyon falan doktor hanım iyi yeterli diyor beklemedeyiz allah hepimize sağlıklı bebişler versin inşallah
ayın kaçın da aşılama olmuştun canım inş hamilesindir

ben boş yere özel hastanede yaptırdım aşılamayı rapor bile çıkmıyor buradan :(

fiziz canım attıgım özel mesajın ardından bana doktor önerirmisin medipol mega hastanesinden bazı doktorlar bakar 2 lak lak yapar tamam bitti der doktor kendi söyledigini bile anlamıyorki ben anlasam böyle doktora denk gelmek istemiyorum güzel anlatsın istiyorum

yazdım canım bende ozele gıdıyordum ama bu hastanede ozelden farksız yenı acıldı zaten gıtıtıgınde hak verırsın otelden farkı yok :)
doktorun ılgılısını severım bende cok tereddutle gıttım ama
doktor docent oldugu ıcın cok bılgılı zaten halıyle herseyı acıklıyor sordugun tum sorularıda cevaplar ayrıca meaıllesebılırsınızde aklına takılan soruları meaıllede cevaplıyor .

Back