- 18 Mart 2012
- 6.598
- 7
- 108
valla canım ben olsam sıkayet ederdım senın yerıne....ben eminim adet kanaması olduğundan sağol canım duygularımızı paylaştığın için ben üzülmedim o zor bekleyişi yaşamaktansa adeti erken görmek daha iyi aslında ben çok inanıyordum en başından beri tutacağına ama beni doktorum mahvetti burda yazılanları okudukça bu doktorun bana hiç bişey yapmadığını daha iyi anladım ne bir kantesti ne e2 hormonu ne rahim kalınlığı bunlar yetmiyormuş gibi aşılamanın yapılacağı gün bıraktı gitti asistan doktorun eline kaldım doktorum doçentti ama insan değildi o ayrı ne aşılamadan sonra bir ilaç ne bir bilgi öyle bi tuhaf aşılama oldu anlıyacağın neyse var her işte bir hayır artık geriyi düşünmenin bi anlamı yok allah sana kolaylık versin inşaallah senin aşılaman tutar
ole savmalıkmı olur parayıda alırken asıstanımı alıyormus?
ben doktora cok kızdım 12 mılyon spermlee bana neden asılama yaptınız dıye soleseydınız ıstemezdım dedım
sonra anlatıı ıste yıkama somnrası 10 mılyon sperm gayet ıyı demek vs dedı morfolojı %1 dedım onun bır onemı yok dedı
cnm ben pkolu oldugum ıcın ıcıyorum okadar hapı ama sanada mutlaka bebegın gelısımı ıcın folıkasıt ve b12 vıtamın takvvıyesı vermesı lazımdı
Yok canım imkansız silikte olsa çok aşırı regl geliyor bunun üzerine başka bişey olmaz hayırlısı buymuş seyda ile bana bu ay nasip değilmiş başka bahara artık hep sevinçle bekleyip 1 günün regl isi gercekten herşeyi yıkmaya yetiyor inşallah bizden kalanı bagri hüsranla karşılaşmaz benim görüşüm bayagı bir agır vuruyor
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
![KK19 :29: :29:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk19.gif)