- 29 Nisan 2015
- 31.385
- 105.570
- 598
Tisikkirliiir canoşuuumAfiyet olsun perişko![]()
![Dondurma :dondurma: :dondurma:](/images/smiley/dondurma.gif)
Dönulmez akşamın ufkundayimPeriskooommm seni çok özledim, sen nerdesin sen nerdesin seeennnn![]()
![Cherries :cherries: 🍒](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f352.png)
![Stick Out Tongue :p :p](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk21.gif)
![KK19 :KK19: :KK19:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk19.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tisikkirliiir canoşuuumAfiyet olsun perişko![]()
Dönulmez akşamın ufkundayimPeriskooommm seni çok özledim, sen nerdesin sen nerdesin seeennnn![]()
Ben hastayımNerelerdesiniz millet .![]()
Neyin var ablaBen hastayım![]()
Ölüyorum vallahi 3 gündür çok fenayımNeyin var abla![]()
Yakşamlar canım.Bayağı ilerlemiş hamilelik,cinsiyet belli miydi ?Yakşamlarr
Geçmiş olsun Nevoşum.Seni de yakaldı bu illet.Bu aralar çoğu kişi hasta.Ben hastayım![]()
Daha çok gel amaTisikkirliiir canoşuuum
Dönulmez akşamın ufkundayimlım kuşuuuummm
.Bende özledim yağğ nörünnnnnnnnn
![]()
Öksürük ,vücut ağrısı ne ararsam var mı yoksam yokÖlüyorum vallahi 3 gündür çok fenayım![]()
Sağ ol canımGeçmiş olsun Nevoşum.Seni de yakaldı bu illet.Bu aralar çoğu kişi hasta.![]()
Evet canım öyleÖksürük ,vücut ağrısı ne ararsam var mı yoksam yokailecek 1 aydır çektiğimiz seydir
bu arada herkeste aynı sikayetler hastaneler dolu
![]()
Covidin farklı versiyonu türedi nevosum ya Allah korusunSağ ol canım
Evet önce kızlar oldu sonra bana bulaştı. Ama ben daha ağır geçiriyorum. Covidten beter bir şey![]()
Gelirim inşallah kuzumDaha çok gel amabebiskolar nasil
biz hep bildiğin gibi
![]()
Amin canımCovidin farklı versiyonu türedi nevosum ya Allah korusun![]()
Ah kuzu kimse hasta olmasın,bebeler hiç olmasın yaGelirim inşallah kuzumbebiskolar nasıl olsun yeni yeni hastaliklari atlatır gibi oluyoruz dönüp dolaşıp yine geliyor,15 tatilde fena tutulmustuk .
Valla siz hep yine yeniden fıstık gibi tam gaz yola devam masallah inşallah![]()
Allah herkesi korusun canım nevoşumAmin canım
Bu yıl birkaç kere hasta oldum ama bu çok fena![]()
Yakışıklı 6 aylık olmuş neredeyse maşallahGelirim inşallah kuzumbebiskolar nasıl olsun yeni yeni hastaliklari atlatır gibi oluyoruz dönüp dolaşıp yine geliyor,15 tatilde fena tutulmustuk .
Valla siz hep yine yeniden fıstık gibi tam gaz yola devam masallah inşallah![]()
Amin canımAllah herkesi korusun canım nevoşum![]()
Öksürük ,vücut ağrısı ne ararsam var mı yoksam yokailecek 1 aydır çektiğimiz seydir
bu arada herkeste aynı sikayetler hastaneler dolu
![]()
+Özellikle geceleri üşüme,ısınamama.Ben de 10 güne yakın çektim.İlaçlar bile bana mısın demiyordu.Sofraya oturup birşey yemeden kalkıyordum.Covid mi oldum tekrar diye bile düşünmüştüm.Ama yemedikçe insan daha kötü oluyor,bu hastalık yemeye başladıkça iyileştirdi beni.Sağ ol canım
Evet önce kızlar oldu sonra bana bulaştı. Ama ben daha ağır geçiriyorum. Covidten beter bir şey![]()
Sende çok çabucak iyi ol nevoşum, buradaki yokluğun belli oluyorAmin canım![]()
Meret geçmiyor zor geçiyor abla surunduruyor resmen,valla çoğunda var aynı sikayetler ,salgın gibi bişey pek bı hayra alamet değil yine bu hastalıklar başka şeyler geliyor kulağıma hep.Benim çocukların ikisininde ciğerine inmiş dedi doktor iğne yediler 6 şar biz ek gıdaya başlamadan ilaç içmeye başladık öyle diyimEvet canım öyle
Mide bulantısı, bir şey yiyemiyorum. Bugün akşam biraz zorla yedim. İki gün yemesem yeter gibi hissediyorum.
Dün gece acildeydim. İki serum taktılar. Crp yükselmiş. Ayyy bir ay sürmesin![]()