Aşılama 2013 OCAK-ŞUBAT DönemindeAşılama Yaptıracaklar Buradayız...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
yazdım canım bende ozele gıdıyordum ama bu hastanede ozelden farksız yenı acıldı zaten gıtıtıgınde hak verırsın otelden farkı yok :)
doktorun ılgılısını severım bende cok tereddutle gıttım ama
doktor docent oldugu ıcın cok bılgılı zaten halıyle herseyı acıklıyor sordugun tum sorularıda cevaplar ayrıca meaıllesebılırsınızde aklına takılan soruları meaıllede cevaplıyor .

Mail adresini nereden bulacagım ki :)

Kızlar aşılamamın bugn 4. Günü sag yumurtalıgmda felaket bi agrı var kaısklarımda zaten sag tarafa konuldu solda yumurta yoktubugndün agrım yoktu bugn cogaldı ve üstün üstlük bas dönmesi ve mide bulantısı var yerimden kalkammıorum bile nedir bu pikolojik olabilirmi yani hamil eolsam bile 4. Günde bölesi i belirti vermes heraldeki...

Canim agrilarin normal.. Bende 14 subatta oldum asilamami halen agriyor sag yumurtaligim. Sanki bi agirlik oturmus oraya gitmiyo. Simdiden belli olmaz canim.. Zaten dollenme suresi asilamadan sonraki 5. Gunden sora basliyo.. Yani ilk 4 gunden soraki gunler cok onemli.. Dnlenebiliosan dinlen canim.. En zor sure simdi zaten.. Beklemesi cok zor geliyo insana ama umitle bekledigin icin guzel bir bekleyis bu :) insallah tutar canim asilaman..
Kızlar aşılamamın bugn 4. Günü sag yumurtalıgmda felaket bi agrı var kaısklarımda zaten sag tarafa konuldu solda yumurta yoktubugndün agrım yoktu bugn cogaldı ve üstün üstlük bas dönmesi ve mide bulantısı var yerimden kalkammıorum bile nedir bu pikolojik olabilirmi yani hamil eolsam bile 4. Günde bölesi i belirti vermes heraldeki...

canim agrilarin normal.. Bende 14 subatta oldum asilamami halen agriyor sag yumurtaligim. Sanki bi agirlik oturmus oraya gitmiyo. Simdiden belli olmaz canim.. Zaten dollenme suresi asilamadan sonraki 5. Gunden sora basliyo.. Yani ilk 4 gunden soraki gunler cok onemli.. Dnlenebiliosan dinlen canim.. En zor sure simdi zaten.. Beklemesi cok zor geliyo insana ama umitle bekledigin icin guzel bir bekleyis bu :) insallah tutar canim asilaman..

teşekür ederim canm senin askalmıs öğrenmene benm dahah cokkk var offf evet bekleyiş ck güsel dinlnmkemi hiç bukadr yatıp uyudgumu hatırlamıorum inan eşim evde iş te aptırtmıyo 7/24 uyku modunda dolanıorum inşalah tutar beişlerimiz biz bırakmaslar :( hüsraan ugramak cok kötü okadr bekleyişten sonra.... Rabbim sanada hayırlı güsel haberler almayı nasip etsin inş...

Son düzenleme:
nıe meaıl attın kı canım?? doktora gıtmeden meaılıne cvp vermez hemde senı tanımıyor kı:)))
herhangı bır soru oldugu zaman atıyorsun hastasıysan.. randevuyu telefonla alıyorsun....

Sadece genel bilgi almak için attım canım yani randevu almasına alacagımda boş yere gitmekte istemiorum şuan regl oldugum için gidersem boş yere gidermiyim diye bilgi almak istedim muayne ücreti 150 lira :) iyimiş :) sorun değil denemekte yarar var en azından tutmazsada rapor alırız

Sadece genel bilgi almak için attım canım yani randevu almasına alacagımda boş yere gitmekte istemiorum şuan regl oldugum için gidersem boş yere gidermiyim diye bilgi almak istedim muayne ücreti 150 lira :) iyimiş :) sorun değil denemekte yarar var en azından tutmazsada rapor alırız

hayır canım muayene ucretı 50 lıra ıdı suan 75 olmus zam gelmıs yenı acıldıgı ıcın 1 gun sonraya meaıle cvpp verıyor

Hehe bu durumu iyi degerlendir :)) benim de esim bana hic is yaptirmiyo.. Giysilerini bile kendi katlayip yerlestiriyo dolabina ruyamda gorsem inanmazdim cok guzel bi duygu keske hep bole devam etsek dimi :)) insallah canim evet benim az kaldi ama gunler yaklastikca heycanlaniyorum.. Allah hayirlisi ne ise onu versin hepimiz icin.. Insallah guzel haberlerimizi veririz burdan birbirimize.. Yazilanlari okudukca bakiyorum cogu arkadasinki tutmamis.. Uzuluyorum.. Bakalim bizimki ne olacak.. Herseyin hayirlisi canim.. Oturup dusunme.. Bi ugras bul kendine, kendini mutlu et.. Dusunmemeye calis daha cabuk gecer ;)
teşekür ederim canm senin askalmıs öğrenmene benm dahah cokkk var offf evet bekleyiş ck güsel dinlnmkemi hiç bukadr yatıp uyudgumu hatırlamıorum inan eşim evde iş te aptırtmıyo 7/24 uyku modunda dolanıorum inşalah tutar beişlerimiz biz bırakmaslar :( hüsraan ugramak cok kötü okadr bekleyişten sonra.... Rabbim sanada hayırlı güsel haberler almayı nasip etsin inş...

iyi akşamlar arkadaşlar.ben de geçtiğimiz ay aşılama için doktora gittim.doktor klomen diye bir ilaç verdi sonra tekrar randevu verdi.ama eşim aşılamayı istemedi kendimiz evde aşılama gibi birşey uyguladık.klomen hemen etkisini gösterdi şuan 4 hafta 4 günlük hamileyim.Allah kısmet ederse her şekilde oluyor bir de ben vajinismusum.Umudunuzu kaybetmeyin

iyi akşamlar arkadaşlar.ben de geçtiğimiz ay aşılama için doktora gittim.doktor klomen diye bir ilaç verdi sonra tekrar randevu verdi.ama eşim aşılamayı istemedi kendimiz evde aşılama gibi birşey uyguladık.klomen hemen etkisini gösterdi şuan 4 hafta 4 günlük hamileyim.allah kısmet ederse her şekilde oluyor bir de ben vajinismusum.umudunuzu kaybetmeyin

hayırlı olsn cnm nasıl ney uyguladınız kı:))

Back