Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim 5 yaşında bir kızım var,bir de kürtaj oldum bebeğin kalbi durduğu için.eşimle ben de bir sorun yok.sizde nasıl sorunlar var
canım nasıl vajınusmussun ozaman sen anlamadım ben :)) 5 yasındada kızın varmıs maşallah
ne guzel sorunsuz olmanız bızde cok sorun var yanı burda takılanların hepsınde var:)
ben de anlamıyorum zaten.sen kaç yaşındasın,aşılamayı kaç kez oldun,ne durumdasın
Kızlar benim eşimde sorun vardı 8 milyon spermi vardı bıze doktorlar bu kadar spermle cocuk olmaz normal yolla dedı asılama yada tup bebek yaptırın dedıler .
Bizde o gunden sonra keçi boynuzu kurune başladık üzerınden 3.5 ay gectı tekrark gecen gun sperm testı yaptık bakalım gercekten faydası oluyormu dıye
sonucu aldıgımızda ınanamadık 8 milyondan 31 milyona yukselmış çok sevindik hamile kalmış gibi gelecek ay tüp bebeğe başlayacaktık biraz daha calışalım dedım eşime belkide allahın izni ile olur .
Eğer eşinizin sperminde sorun varsa lütfen keçiboynuzu kürünü deneyin inş faydasını görürsünüz bizim gibi
İyi akşamlar arkadaşlar;
bir sorum olacaktı size, şimdi aşılamadan sonraki 15. gün test yaptıracağız ya aşılama olduğu günü 1. gün olarak mı sayıyoruz?yoksa ertesi gün mü 1. gün oluyor?
senin adına çok sevindimm canımmmm...rabbim gönlündeki güzelliği nasipp etsinnn inş...
melek cim çok teşekkür ederim rabbim tüm evlat sahibi olmak isteyenlerden merhametini eksik etmesin inş.
iyi akşamlar arkadaşlar.ben de geçtiğimiz ay aşılama için doktora gittim.doktor klomen diye bir ilaç verdi sonra tekrar randevu verdi.ama eşim aşılamayı istemedi kendimiz evde aşılama gibi birşey uyguladık.klomen hemen etkisini gösterdi şuan 4 hafta 4 günlük hamileyim.Allah kısmet ederse her şekilde oluyor bir de ben vajinismusum.Umudunuzu kaybetmeyin
filiz ben 14 şubatta oldumm aşılamamı 10 günüm... sence idrar testi yapsammm silik de olsa çıkarmı ki 2. çizgi...tabi Rabbim nasip ettiyse...benim adet belirtilerim varrr...her 5 dk tuvalete gidiyorummm adet oldum korkusuylaaaa..emin olup rahatlasammm...kafayı yemek üzereyimm....
Merhaba bn de bugün son kontrolümü oldum pazartesi aşılamam olucak bu akşam çatlatma iğnemi olucam. Bugün muayenede sağ tarafımda biri 18 biri 20 iki yumurtam var soldakiler küçük sizce yeterli büyüklükteler mi
iyi akşamlar arkadaşlar.ben de geçtiğimiz ay aşılama için doktora gittim.doktor klomen diye bir ilaç verdi sonra tekrar randevu verdi.ama eşim aşılamayı istemedi kendimiz evde aşılama gibi birşey uyguladık.klomen hemen etkisini gösterdi şuan 4 hafta 4 günlük hamileyim.Allah kısmet ederse her şekilde oluyor bir de ben vajinismusum.Umudunuzu kaybetmeyin
benim de 3 yumurtam vardı canımmm...20 mm idiler sağ ve sol yumurtalıklarımda...normal tabii zaten çok büyük olurlarsa aşılaman iptal olur du...hakkında hayırlısı olsun inş. Rabbim gönlündekini nasip etsin...
Canım bu evde aşılama gibi uyguladıgınız ne gibi aydınlatırmısın rica etsem
Bende buna benzer bir şey okumuştum