Aşılama 2013 OCAK-ŞUBAT DönemindeAşılama Yaptıracaklar Buradayız...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
benim 5 yaşında bir kızım var,bir de kürtaj oldum bebeğin kalbi durduğu için.eşimle ben de bir sorun yok.sizde nasıl sorunlar var

benim 5 yaşında bir kızım var,bir de kürtaj oldum bebeğin kalbi durduğu için.eşimle ben de bir sorun yok.sizde nasıl sorunlar var

canım nasıl vajınusmussun ozaman sen anlamadım ben :)) 5 yasındada kızın varmıs maşallah
ne guzel sorunsuz olmanız bızde cok sorun var yanı burda takılanların hepsınde var:)

canım nasıl vajınusmussun ozaman sen anlamadım ben :)) 5 yasındada kızın varmıs maşallah
ne guzel sorunsuz olmanız bızde cok sorun var yanı burda takılanların hepsınde var:)

ben de anlamıyorum zaten.sen kaç yaşındasın,aşılamayı kaç kez oldun,ne durumdasın

Kızlar benim eşimde sorun vardı 8 milyon spermi vardı bıze doktorlar bu kadar spermle cocuk olmaz normal yolla dedı asılama yada tup bebek yaptırın dedıler .
Bizde o gunden sonra keçi boynuzu kurune başladık üzerınden 3.5 ay gectı tekrark gecen gun sperm testı yaptık bakalım gercekten faydası oluyormu dıye
sonucu aldıgımızda ınanamadık 8 milyondan 31 milyona yukselmış çok sevindik hamile kalmış gibi gelecek ay tüp bebeğe başlayacaktık biraz daha calışalım dedım eşime belkide allahın izni ile olur .
Eğer eşinizin sperminde sorun varsa lütfen keçiboynuzu kürünü deneyin inş faydasını görürsünüz bizim gibi

İyi akşamlar arkadaşlar;
bir sorum olacaktı size, şimdi aşılamadan sonraki 15. gün test yaptıracağız ya aşılama olduğu günü 1. gün olarak mı sayıyoruz?yoksa ertesi gün mü 1. gün oluyor?

Kızlar benim eşimde sorun vardı 8 milyon spermi vardı bıze doktorlar bu kadar spermle cocuk olmaz normal yolla dedı asılama yada tup bebek yaptırın dedıler .
Bizde o gunden sonra keçi boynuzu kurune başladık üzerınden 3.5 ay gectı tekrark gecen gun sperm testı yaptık bakalım gercekten faydası oluyormu dıye
sonucu aldıgımızda ınanamadık 8 milyondan 31 milyona yukselmış çok sevindik hamile kalmış gibi gelecek ay tüp bebeğe başlayacaktık biraz daha calışalım dedım eşime belkide allahın izni ile olur .
Eğer eşinizin sperminde sorun varsa lütfen keçiboynuzu kürünü deneyin inş faydasını görürsünüz bizim gibi

senin adına çok sevindimm canımmmm...Rabbim gönlündeki güzelliği nasipp etsinnn inş...

filiz ben 14 şubatta oldumm aşılamamı 10 günüm... sence idrar testi yapsammm silik de olsa çıkarmı ki 2. çizgi...tabi Rabbim nasip ettiyse...benim adet belirtilerim varrr...her 5 dk tuvalete gidiyorummm adet oldum korkusuylaaaa..emin olup rahatlasammm...kafayı yemek üzereyimm....

iyi akşamlar arkadaşlar.ben de geçtiğimiz ay aşılama için doktora gittim.doktor klomen diye bir ilaç verdi sonra tekrar randevu verdi.ama eşim aşılamayı istemedi kendimiz evde aşılama gibi birşey uyguladık.klomen hemen etkisini gösterdi şuan 4 hafta 4 günlük hamileyim.Allah kısmet ederse her şekilde oluyor bir de ben vajinismusum.Umudunuzu kaybetmeyin

bu sıranga olayını ben duymustum ve bu ay asılamam tutmazsa bende deniycem cok umutluyum sırıngadan...
insallah bizlerinde tutarda rahat bi nefes alırız canım allah sag salim kucagına almayı nasip etsin insallah..

filiz ben 14 şubatta oldumm aşılamamı 10 günüm... sence idrar testi yapsammm silik de olsa çıkarmı ki 2. çizgi...tabi Rabbim nasip ettiyse...benim adet belirtilerim varrr...her 5 dk tuvalete gidiyorummm adet oldum korkusuylaaaa..emin olup rahatlasammm...kafayı yemek üzereyimm....

canım yarın yap testını 11 gunun olucak cok erken aslında ben 12 gunumde yapıcam 13 subatta olmustum asılama bende 12 gununde sılık cıkarsa var bısey demek buarada:))
yazarım yarın :14:

Merhaba bn de bugün son kontrolümü oldum pazartesi aşılamam olucak bu akşam çatlatma iğnemi olucam. Bugün muayenede sağ tarafımda biri 18 biri 20 iki yumurtam var soldakiler küçük sizce yeterli büyüklükteler mi

Merhaba bn de bugün son kontrolümü oldum pazartesi aşılamam olucak bu akşam çatlatma iğnemi olucam. Bugün muayenede sağ tarafımda biri 18 biri 20 iki yumurtam var soldakiler küçük sizce yeterli büyüklükteler mi

benim de 3 yumurtam vardı canımmm...20 mm idiler sağ ve sol yumurtalıklarımda...normal tabii zaten çok büyük olurlarsa aşılaman iptal olur du...hakkında hayırlısı olsun inş. Rabbim gönlündekini nasip etsin...

iyi akşamlar arkadaşlar.ben de geçtiğimiz ay aşılama için doktora gittim.doktor klomen diye bir ilaç verdi sonra tekrar randevu verdi.ama eşim aşılamayı istemedi kendimiz evde aşılama gibi birşey uyguladık.klomen hemen etkisini gösterdi şuan 4 hafta 4 günlük hamileyim.Allah kısmet ederse her şekilde oluyor bir de ben vajinismusum.Umudunuzu kaybetmeyin

Canım bu evde aşılama gibi uyguladıgınız ne gibi aydınlatırmısın rica etsem

Bende buna benzer bir şey okumuştum

Canım bu evde aşılama gibi uyguladıgınız ne gibi aydınlatırmısın rica etsem

Bende buna benzer bir şey okumuştum

aynı seydir diye tahmin ediyorum okudugun.. biçok insan bu yöntemle hamile kalmıs.eşin bardaga yada temiz bişeye yapıo tam olarak acamıyorum:) (utandımmm)sonra sende temiz sırangaya ignesiz bişekilde cekiyorsun içine birazda hava cekiyosun kendinide hamuda kalkar gibi destek alacak sekilde ve yarım saat yatacak sekilde ayarlayıp sırıngayı sokabildiğin kadar sokup hızlı bişekilde enjekte ediyorsun..ben böyle okumustum ama diger arkadasın yaptıgı nasıldır bilmiyorum
oda anlatırsa iyi olur...:)))
aslında işlem hem basit hemde sipermlerin dısarıya cıkmasını engelliycek gibi görünüyor ama tam olarakta emin degilim ama bende deniycem hakkımızda hayırlısı artık..

Kizlar bu evde yapilan asilamamidir nedir.. Yazilanlari okudum da.. Cok takilmayin boyle seylere lutfen.. O kadar doktor asilama yapiyor , hepsi de steril ortamlarda en dikkatli sekilde yapiliyor.. Bir kac arkadasimizin asilamasi tuttu diye hepimizinki de tutacagi yok.. Allah'tan gelen bise bu.. O istedigi surece hersey olmuor mu hayatimizda? Hicbisey tesaduf degildir.. O ay bazi arkadaslarimizinki tutmus denk gelmis ay icinde demekki.. Belki ayni asilamayi doktor tarafindan yapilsaydi o da tutacakti.. Sansa kader kismet bazilarimiz hamile kalmis .. Onemli olan saglikli evlatlar dunyaya getirebilmek.. Yapicagimiz en ufak bi hata hem bize hem bebegimize dogustan zarar verebilir de.. Bilmiyorum ben sadece dusuncelerimi paylasmak istedim sizinle.. Kendi yontemiyle asilama yapip bebek sahibi olanlar lutfen kizmasin bana.. belki de siz kendinize gore dogrusunuzdur.. Ama Eminim ki cogunuz da benle ayni dusuncedesiniz.. Yoksa tup bebek veya asilama icin en iyi doktorlar ve en iyi hastaneleri neden ariyoruz? Veya neden birbirimize sorup fikir alisverisi yapiyoruz? Yani sahsen ben korkar ve tedirgin olurum.. Yapanlar icin de tedirginim.. Allah kimsenin kucagini bos birakmasin elbette ki.. Ama biraz daha saglikli dusunelim.. Boyle seyleri dusunup kendimiz yapsak mi yapmasak mi die kurup durucagimiza icimizde.. Eslerimize dogal yollarla, bitkilerle veya keci boynuzu pekmeziyle dopinglersek :) daha verimli bir sonuc elde edebilirz.. Bakin benim ninem keci boynuzu pekmezinin cok yarari oldugunu soyleyip durur her zaman.. Ben inanmazdiim.. Aman eski usul seyleri ne yapayim ninecim doktorlar bukdr prof.ler bosuna mi okumus diodum ama zavallim dogru soyluyomus.. En sonunda birgun anneme soledim aldi keci boynuzu.. Esime yedirdim bi guzel.. Sperm sayisi inanin 0 a dusmustu.. Bi anda firladi.. Yani hic umit yokken bi isik yandi icimde.. diger kurlari bilemem ama bu keci boynuzu denen meret ise yariyor.. Ama yine de hersey Allah'in elinde.. Biz birbirimize destek olalim ve hep olumlu yonlendirelim birbirimizi.. Hadi kizlar.. Bu ay olmazsa obur ay.. Pes etmek yok bizde anne olucaaaaz :))

arkadaşlar günaydın.ben dün evde aşılama konusunu açmıştım.yanlış anlaşıldı ben siz de yapın demiyorum.ben de yada eşimde herhangi bir problem yoktu o yüzden tutmuş olabilir.benim sorunum vajinismus olmamdı,ben hastanedeki aşılamayı aşılamayı bile anesteziyle yaptıracaktım.Sizin sorunla farklı bildiğim kadarıyla.

Back