Aşılama 2013 OCAK-ŞUBAT DönemindeAşılama Yaptıracaklar Buradayız...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
2gün yaşayabildim sevincimi..
ilk aşılamamız hüsranla sonuçlandı :(

canım çok geçmiş olsun :( çok üzüldüm .. ama doktorlar da ne diyor biliyormusun ? sağlıksız bebek düşer diyorlar o yüzden demekki böylesi hayırlı olacakmış ki ole olmuş..RABBİM en kısa zamnada sana da bizlerede hayırlı sağlıklı evlatlar versin...

geçmiş olsun nazan. seninle aynı gün aşılama olmuituk zannediyorsam. bende bi numara yok ama umudum da pk yok açıkçası.
benim doktorum adet olsan da test yaptır diyordu. bilgine...

Sagol canim benim:)) dr. Bana da dedi ve bugun test yaptirip gittim yanina..dollenme hic olmamis:(
Kismet ne yapalim.seninle ayni gun idik,dogru hatirliyorsun,insallah senin tutmustur.bence belirti olmamasi guzel,surpriz olur...

Allah sanada sabır versin canım ben daha adet olmadım 12 inci gün ama sabah ben evde erken gebelik testi yaptırdım olumsuz görünüyordu bendede bişey yok bi kaç güne regl olurum

Allahtan umit kesilmez elifcim,regl oluncaya kadar umidini tasi:))
İsin kotu tarafi,umit besleyip de olumsuzu gormek insani cok yikiyor.
Butun gun laboratuar,is,doktor kosturmacasi icinde halime uzulmeye firsatim hic olmadi...ne zaman aksam oldu,otobusten inip eve yuruyup bahceye girdim,apartmana giremeden goz yaslarip akmaya basladi.Butun gun kendimi meger tutmusum.Aglayinca rahatladim....

merhaba kızlar yazdıklarınızı kısmen okumaya çalıştım.ben ilk aşılamada hamile kaldım şuan11 haftalık hamişim.darısı size inşlh,

benden dr. lar çk ümitsizdi,çok az yumurtam var ve gelişmiyordu,kurul tüp bebeği bile onaylamadı,hastanın vucudu ilaçlara tepki vermez diye,o kadar yıkılmıştım ki,dr. um bi deneyelim ilaca tepki verecekmisin dedi,aynen dedikleri gibi başlangıçda hiç büyümedi yumurtalarım,sonra ben kendimi toparladım,eşimden destek aldım,olacak dedim ya olacak benimde bebeğim olacak bende anne olacağım,ve o hafta içinde yumurtalarım birden büyüdü,dr madem büyüdüler bu ayı boş geçirmeyelim bari dedi,aşılama yaptık,herkess ümitsizdi,hatta ben gelecek adetten sonra gidiceğim dr,hastaneyi,işlemleri ayarlamıştım,ama eşim çokkk ümitliydi,bana yılbaşı hediyesi bebeğim gelecek derdi,aynen dediği gibide oldu,,,şükürlerrrrrrrrrrrr oldun rabbime nasip etti bana.

sakın ama sakın kendinizi bırakmayın,hormonlar beyinden salgılanıyor sizin beyninizden geçirdiğiniz kötü düşünceler tedaviyi etkiliyor,hep ümitli olun,sonuna kadar büyük bi güçle mücadele edin...ben artık evlatlık bebek alma şartlarını bile araştırıyordum o kadar kötüydü durumum...hep söylüyorum rabbim bana nasip ettikden sonra herkes hamile kalır,sadece inanın.zaten tutmadığında yeterince üzülüyosunuz ne den tedavinin başından beri bu üzütüyü yaşayasınız?elinizi karnınıza koyun ve dua edin,bebeğim gel artık seni bekliyoruz deyin,rabbim mutlaka nasip edecektir.en önemlisi anne olacağınıza lütfen inanın,olacaksınızda zaten sadece hınzzır sıpalar bizi uğraştırıyor gelecekler ama işte inat yapıp geç geliyorlar.

dualarım sizinle rabbim inşlh hayırlı zamanlarda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder,allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşlh.

merhaba kızlar yazdıklarınızı kısmen okumaya çalıştım.ben ilk aşılamada hamile kaldım şuan11 haftalık hamişim.darısı size inşlh,

benden dr. Lar çk ümitsizdi,çok az yumurtam var ve gelişmiyordu,kurul tüp bebeği bile onaylamadı,hastanın vucudu ilaçlara tepki vermez diye,o kadar yıkılmıştım ki,dr. Um bi deneyelim ilaca tepki verecekmisin dedi,aynen dedikleri gibi başlangıçda hiç büyümedi yumurtalarım,sonra ben kendimi toparladım,eşimden destek aldım,olacak dedim ya olacak benimde bebeğim olacak bende anne olacağım,ve o hafta içinde yumurtalarım birden büyüdü,dr madem büyüdüler bu ayı boş geçirmeyelim bari dedi,aşılama yaptık,herkess ümitsizdi,hatta ben gelecek adetten sonra gidiceğim dr,hastaneyi,işlemleri ayarlamıştım,ama eşim çokkk ümitliydi,bana yılbaşı hediyesi bebeğim gelecek derdi,aynen dediği gibide oldu,,,şükürlerrrrrrrrrrrr oldun rabbime nasip etti bana.

Sakın ama sakın kendinizi bırakmayın,hormonlar beyinden salgılanıyor sizin beyninizden geçirdiğiniz kötü düşünceler tedaviyi etkiliyor,hep ümitli olun,sonuna kadar büyük bi güçle mücadele edin...ben artık evlatlık bebek alma şartlarını bile araştırıyordum o kadar kötüydü durumum...hep söylüyorum rabbim bana nasip ettikden sonra herkes hamile kalır,sadece inanın.zaten tutmadığında yeterince üzülüyosunuz ne den tedavinin başından beri bu üzütüyü yaşayasınız?elinizi karnınıza koyun ve dua edin,bebeğim gel artık seni bekliyoruz deyin,rabbim mutlaka nasip edecektir.en önemlisi anne olacağınıza lütfen inanın,olacaksınızda zaten sadece hınzzır sıpalar bizi uğraştırıyor gelecekler ama işte inat yapıp geç geliyorlar.

Dualarım sizinle rabbim inşlh hayırlı zamanlarda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder,allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşlh.
inşallah rabbim analı babalı saglıkla kucana aldıgın günleride nasip etsin...bende cok ümitsizim bu ay ilk deneme yumurtalarımda sorunda yok ama bilmiom yane yok tutmucakmıs gibi gelio.. Yazını okumak büyük bi ümit oldu...

inşallah rabbim analı babalı saglıkla kucana aldıgın günleride nasip etsin...bende cok ümitsizim bu ay ilk deneme yumurtalarımda sorunda yok ama bilmiom yane yok tutmucakmıs gibi gelio.. Yazını okumak büyük bi ümit oldu...

amin canım,hani dışardan söyleyince pek inandırıcı olmuyo,hatta ben böyle söyleyenlere çokk kızardım ama beyinde bitiyo,moralini yüksek tutucaksın,ümitli olacaksın,çok istiyceksin ve gerçek olacağına yürekten inanacaksın,düşünsene kulunun çok isteği bişeyi neden rabbim nasip etmesin ki...bol bol dua edin ve lütfen inanın anne olacağınıza.....ben hamile kaldıysam herkes kalır..en yakınlarım bile sen hamile kalırsan mucizee olur herhalde diolardı...düşün eşimde varikosel çıktı ameliyat oldu,kısmen düzeldi ama bundada morfoloji bozukluğu çıktı,sonra bende ilk başta aşırı iltihap vardı,sonra kist var,polikistik over var.neyse dedik bunlar çk önemli sorun değil aşarız,,,sonra bi baktım benim adetim 2 gün ,1,5 gün falan olmaya başladı,sürekli ateş basıyor,saçlarım aşırı dökülmeye başlıyor,gögüslerim felaket derecede ağrıyor,ilk ay hamile kaldım yerleşme lekesi sandım,sonraki ay dr. gittim,erken menepozzzzzzzzzz dedi,hayatım yıkıldı,daha 24 yaşındayım düşün,hormanlarım fırlamıştı,artık adet bile olamayabilirdim,yumurtam çok azda olsa var ama çok kalitessizdi...diyoru ya tüp bebek bile umutsuzdu ama ilk aşılama tuttu hemde bu kadar sorun varken....ben eşimin ailemin destei ile gücüm umudum sayesinde hamiş oldum darısı inşlllllllllllhhhhhhhhhhhhh size...

kzlr bnugun 15.günüm kanda baktırıcaktım ama sabah idrar dada baktım bısey cıkmadı.kan testı yaptrmakta tereddütteym.ne dersinz?

Allahtan umit kesilmez elifcim,regl oluncaya kadar umidini tasi:))
İsin kotu tarafi,umit besleyip de olumsuzu gormek insani cok yikiyor.
Butun gun laboratuar,is,doktor kosturmacasi icinde halime uzulmeye firsatim hic olmadi...ne zaman aksam oldu,otobusten inip eve yuruyup bahceye girdim,apartmana giremeden goz yaslarip akmaya basladi.Butun gun kendimi meger tutmusum.Aglayinca rahatladim....

Malesef regl oldum :( al işte hüsrAn

Malesef regl oldum :( al işte hüsrAn

geçmiş olsun ümitler başka bahara kaldı bende biraz önce adet oldum ben 13ünde aşılama oldum 11.gün regl oldum hayırlısını dilemiştim hayırlısı buymuş demek üzme kendini bence bu hormon ilaçları ile olacak iş değil bu ayın 28 inde adet olmam lazımdı bugün ay 23 ben 5 gün önce adet oldum ben artık incir kürü soğan kürü ve eşimede keçiboynuzu kürünü uygulayacağım ve bol bol meryem süresini okuyacağım inşaallah bekleyen tüm kardeşlerime bebekleri gelsin ve hiç bi kadının gönlü mahzun olmasın selam ve dua ile

her doktorun uygulaması farklı ıste canım emek bosu bosunayı bırak aldıgımız hormonlar :2:

senle aynı gün aşılama yaptırmıştıkya ayın 28 inde adet olmam lazımdı bugün adet oldum senden güzel haberler çıkar inşaallah bekliyorum

doktorun nasıl bir yol izlemeyi düşünüyor senin için

canım ben asılama oldum
buarada rahım duvarını kalınlastırmak ıcın estrofem kullan ben onu bıara kullandım baya
suan jel kullanıyorum zaten bebısın tutunması ıcın nasıp olursa :14:

senle aynı gün aşılama yaptırmıştıkya ayın 28 inde adet olmam lazımdı bugün adet oldum senden güzel haberler çıkar inşaallah bekliyorum

:5::5::5::5::5: ciddimisin
canım ya cok uzuldummm :14: ben daHA OLMADIM KI SEN NIE ERKEN OLDUN yarın test yapıcamm
ınsallah bır sonrakı asılamanda olur canımm ya uzulme herzaman soylerım rabbım herseyın hayırlısını nasıp etsın eger benım nasıbımde varsa saglıklıysa olsun saglıksızsA TUTMASIN ASILAMAM
MADDI GUC OLDUGU SURECE HERZAMAN BIZ KAZANICAGIZ
RABBIM EMEKLERINI BOSA CIKARMASIN CANIM
INS BARE BEN GUZEL HABER VERIRIM :5:

kızlar testlerınıze ıyıce baktınızmı sılık falan deıldı dımı hastalanmadan once?
Hep umutluyum belkıde kanama ustune gorme oluyordur ne bılım ya off cok uzuldum elıf seyDa :14:

Son düzenleme:
kızlar testlerınıze ıyıce baktınızmı sılık falan deıldı dımı hastalanmadan once?
Hep umutluyum belkıde kanama ustune gorme oluyordur ne bılım ya off cok uzuldum elıf seyDa :14:

ben eminim adet kanaması olduğundan sağol canım duygularımızı paylaştığın için ben üzülmedim o zor bekleyişi yaşamaktansa adeti erken görmek daha iyi aslında ben çok inanıyordum en başından beri tutacağına ama beni doktorum mahvetti burda yazılanları okudukça bu doktorun bana hiç bişey yapmadığını daha iyi anladım ne bir kantesti ne e2 hormonu ne rahim kalınlığı bunlar yetmiyormuş gibi aşılamanın yapılacağı gün bıraktı gitti asistan doktorun eline kaldım doktorum doçentti ama insan değildi o ayrı ne aşılamadan sonra bir ilaç ne bir bilgi öyle bi tuhaf aşılama oldu anlıyacağın neyse var her işte bir hayır artık geriyi düşünmenin bi anlamı yok allah sana kolaylık versin inşaallah senin aşılaman tutar

Yok canım imkansız silikte olsa çok aşırı regl geliyor bunun üzerine başka bişey olmaz hayırlısı buymuş seyda ile bana bu ay nasip değilmiş başka bahara artık hep sevinçle bekleyip 1 günün regl isi gercekten herşeyi yıkmaya yetiyor inşallah bizden kalanı bagri hüsranla karşılaşmaz benim görüşüm bayagı bir agır vuruyor

ben eminim adet kanaması olduğundan sağol canım duygularımızı paylaştığın için ben üzülmedim o zor bekleyişi yaşamaktansa adeti erken görmek daha iyi aslında ben çok inanıyordum en başından beri tutacağına ama beni doktorum mahvetti burda yazılanları okudukça bu doktorun bana hiç bişey yapmadığını daha iyi anladım ne bir kantesti ne e2 hormonu ne rahim kalınlığı bunlar yetmiyormuş gibi aşılamanın yapılacağı gün bıraktı gitti asistan doktorun eline kaldım doktorum doçentti ama insan değildi o ayrı ne aşılamadan sonra bir ilaç ne bir bilgi öyle bi tuhaf aşılama oldu anlıyacağın neyse var her işte bir hayır artık geriyi düşünmenin bi anlamı yok allah sana kolaylık versin inşaallah senin aşılaman tutar

ben de 14 şubatta oldum aşılamamı bana da doktor hiç bir test yapmadı aşılama öncesi ve sonrasında hiç ilaç vermedi...belki de gerek duymadı bilmiyorum...sadece 21 şubat ta yani aşılamdan 1 hafta sonra adetimin 21.günü progesteron testi isredi oda 60 çıktı...sonucumu aldım merkeze gittim çok yoğundu tüp bebek hemşiresi yumurtan çatlamış dedi...benim doktorum da doçentti...başından beri içime sinmeyen şeyler vardı zaten doktorla ilgili açıkça düşüncelerimi rahatsızlıklarımı dile getirmiştim...ama...veee bende adet olucammm 1 iki güne kalmaz görürüm kırmızıları...napalımmm nasip diyorummm bende Rabbimden gelene boynumm kıldan inceee..ama beklemek daha yıpratıcı olsan rahatlıycamm önüme bakıcammm...veeee bu doktoru mutlaka değiştiricemmm buldummm bileee başka bi doktorrrr....

Back