2gün yaşayabildim sevincimi..
ilk aşılamamız hüsranla sonuçlandı![]()
canım çok geçmiş olsun
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2gün yaşayabildim sevincimi..
ilk aşılamamız hüsranla sonuçlandı![]()
geçmiş olsun nazan. seninle aynı gün aşılama olmuituk zannediyorsam. bende bi numara yok ama umudum da pk yok açıkçası.
benim doktorum adet olsan da test yaptır diyordu. bilgine...
alah sanada sbaır versin canm inşalah kstten kurtulup tüp bebekte yüzün güler bebişin i alırsın kucagına...
Allah sanada sabır versin canım ben daha adet olmadım 12 inci gün ama sabah ben evde erken gebelik testi yaptırdım olumsuz görünüyordu bendede bişey yok bi kaç güne regl olurum
Çok geç dedigin normalde 48 saat olması gereken yerde sana 50 saat te yapılmış aşılama
Fakat sen hangi çarşamba aşılamanı yaptırdın ?
inşallah rabbim analı babalı saglıkla kucana aldıgın günleride nasip etsin...bende cok ümitsizim bu ay ilk deneme yumurtalarımda sorunda yok ama bilmiom yane yok tutmucakmıs gibi gelio.. Yazını okumak büyük bi ümit oldu...merhaba kızlar yazdıklarınızı kısmen okumaya çalıştım.ben ilk aşılamada hamile kaldım şuan11 haftalık hamişim.darısı size inşlh,
benden dr. Lar çk ümitsizdi,çok az yumurtam var ve gelişmiyordu,kurul tüp bebeği bile onaylamadı,hastanın vucudu ilaçlara tepki vermez diye,o kadar yıkılmıştım ki,dr. Um bi deneyelim ilaca tepki verecekmisin dedi,aynen dedikleri gibi başlangıçda hiç büyümedi yumurtalarım,sonra ben kendimi toparladım,eşimden destek aldım,olacak dedim ya olacak benimde bebeğim olacak bende anne olacağım,ve o hafta içinde yumurtalarım birden büyüdü,dr madem büyüdüler bu ayı boş geçirmeyelim bari dedi,aşılama yaptık,herkess ümitsizdi,hatta ben gelecek adetten sonra gidiceğim dr,hastaneyi,işlemleri ayarlamıştım,ama eşim çokkk ümitliydi,bana yılbaşı hediyesi bebeğim gelecek derdi,aynen dediği gibide oldu,,,şükürlerrrrrrrrrrrr oldun rabbime nasip etti bana.
Sakın ama sakın kendinizi bırakmayın,hormonlar beyinden salgılanıyor sizin beyninizden geçirdiğiniz kötü düşünceler tedaviyi etkiliyor,hep ümitli olun,sonuna kadar büyük bi güçle mücadele edin...ben artık evlatlık bebek alma şartlarını bile araştırıyordum o kadar kötüydü durumum...hep söylüyorum rabbim bana nasip ettikden sonra herkes hamile kalır,sadece inanın.zaten tutmadığında yeterince üzülüyosunuz ne den tedavinin başından beri bu üzütüyü yaşayasınız?elinizi karnınıza koyun ve dua edin,bebeğim gel artık seni bekliyoruz deyin,rabbim mutlaka nasip edecektir.en önemlisi anne olacağınıza lütfen inanın,olacaksınızda zaten sadece hınzzır sıpalar bizi uğraştırıyor gelecekler ama işte inat yapıp geç geliyorlar.
Dualarım sizinle rabbim inşlh hayırlı zamanlarda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder,allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşlh.
inşallah rabbim analı babalı saglıkla kucana aldıgın günleride nasip etsin...bende cok ümitsizim bu ay ilk deneme yumurtalarımda sorunda yok ama bilmiom yane yok tutmucakmıs gibi gelio.. Yazını okumak büyük bi ümit oldu...
kzlr bnugun 15.günüm kanda baktırıcaktım ama sabah idrar dada baktım bısey cıkmadı.kan testı yaptrmakta tereddütteym.ne dersinz?
idrarda hemen çıkmıyo bence hemen git kanda baktı düşükde olsa çıkar....ayyyy inşlhhhh bebişin seninledir,rabbim yardımcın olsun..
Allahtan umit kesilmez elifcim,regl oluncaya kadar umidini tasi:))
İsin kotu tarafi,umit besleyip de olumsuzu gormek insani cok yikiyor.
Butun gun laboratuar,is,doktor kosturmacasi icinde halime uzulmeye firsatim hic olmadi...ne zaman aksam oldu,otobusten inip eve yuruyup bahceye girdim,apartmana giremeden goz yaslarip akmaya basladi.Butun gun kendimi meger tutmusum.Aglayinca rahatladim....
Malesef regl oldumal işte hüsrAn
her doktorun uygulaması farklı ıste canım emek bosu bosunayı bırak aldıgımız hormonlar :2:
doktorun nasıl bir yol izlemeyi düşünüyor senin için
senle aynı gün aşılama yaptırmıştıkya ayın 28 inde adet olmam lazımdı bugün adet oldum senden güzel haberler çıkar inşaallah bekliyorum
kızlar testlerınıze ıyıce baktınızmı sılık falan deıldı dımı hastalanmadan once?
Hep umutluyum belkıde kanama ustune gorme oluyordur ne bılım ya off cok uzuldum elıf seyDa![]()
kızlar testlerınıze ıyıce baktınızmı sılık falan deıldı dımı hastalanmadan once?
Hep umutluyum belkıde kanama ustune gorme oluyordur ne bılım ya off cok uzuldum elıf seyDa![]()
ben eminim adet kanaması olduğundan sağol canım duygularımızı paylaştığın için ben üzülmedim o zor bekleyişi yaşamaktansa adeti erken görmek daha iyi aslında ben çok inanıyordum en başından beri tutacağına ama beni doktorum mahvetti burda yazılanları okudukça bu doktorun bana hiç bişey yapmadığını daha iyi anladım ne bir kantesti ne e2 hormonu ne rahim kalınlığı bunlar yetmiyormuş gibi aşılamanın yapılacağı gün bıraktı gitti asistan doktorun eline kaldım doktorum doçentti ama insan değildi o ayrı ne aşılamadan sonra bir ilaç ne bir bilgi öyle bi tuhaf aşılama oldu anlıyacağın neyse var her işte bir hayır artık geriyi düşünmenin bi anlamı yok allah sana kolaylık versin inşaallah senin aşılaman tutar