Aşılama 2013 OCAK-ŞUBAT DönemindeAşılama Yaptıracaklar Buradayız...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Günler gecmioyaaa ofsss günler uzadı resmen yok gitmio saatler ya :((( of of of gecsin su son 12 gün de test yapayım die 4 16 32 gözle falan bekliorum ...ofs

Bende bekledim de gelde bana sor nie bekledim :) hüsranı beklemişim inşallah allahım size yaşatmaz bu hüsranı acaip pisikoloji dagılıyor

ya bu öyle birşey ki hüsrana da uğrasan her yeni denemede tekrar umutla başlıyorsun. Bu da güzel birşey Allah umutlarımızı almasın. Nice insan var ne yapsanızda olmaz denilen. Genç yaşta menopoza giren rahmini kaybeden. Çok şükür halimize

ya bu öyle birşey ki hüsrana da uğrasan her yeni denemede tekrar umutla başlıyorsun. Bu da güzel birşey Allah umutlarımızı almasın. Nice insan var ne yapsanızda olmaz denilen. Genç yaşta menopoza giren rahmini kaybeden. Çok şükür halimize

Katılıyorum allahım kimsenin umudunu yenik düşürmesin

bu tüp bebek merkezlerinin de iyisi kötüsü oluyormuş ne farkediyor bilmiyorum ama bazılarının başarı şansı daha yüksek oluyor duyduğum kadarıyla. Araştıralım hep bir elden bu ara verdiğin dönemde 2-3 yer buluruz elbet sen de gider bakarsın bi önden. forumlardan falan da bakarız. en iyisini seçip onda yaptırırsın işlemleri. Sen de problem neydi hatırlamıyorum şu an ama hani aşılama ile çok ümit olmayan bir durumdaysan boşuna bedenini ve ruhunu yorma imkanın varsa.

Günler gecmioyaaa ofsss günler uzadı resmen yok gitmio saatler ya :((( of of of gecsin su son 12 gün de test yapayım die 4 16 32 gözle falan bekliorum ...ofs

allah kolaylık versin ares biz 10günü geride bıraktık onca geçen gün ümitle yaşadık bugün idrar testi yaptım ve negatifti inşaallah senin ümitli bekleyişin mutluluğa dönüşür

Bende de ayni agrilar var canim.. Bende kendi kendime soyleniyordum asilama yapilan taraftaki yumurtaligimda agri okadar belirgin ki.. Acaba Dr. Bisi mi yapti diye dusunur oldum..belimdeki agri da gecmedi.. Egildigim zaman bile agriyi hissediyorum.. Insallah tutar canim asilamalarimiz..Bugun 9. Gunumuz oldu ozaman her ikimizin de.. Gecmiyoooor gunleeeerrrr gecmiyoooo :) umutsuz olmayalim hicbirimiz.. Insallah Allah'im hepimize saglikli evlatlar nasip eder
canım walla gögüslerim ağrıyo kasıklarım batıyo ama hafif.bide çok ilginç yumurta oluşan taraf sürekli agrıyo.bide belim ama arasıra agrı giriyo sanki bıcak saplıyolar öyle yani canım inş aşılamalarımız tutar

Bende de ayni agrilar var canim.. Bende kendi kendime soyleniyordum asilama yapilan taraftaki yumurtaligimda agri okadar belirgin ki.. Acaba Dr. Bisi mi yapti diye dusunur oldum..belimdeki agri da gecmedi.. Egildigim zaman bile agriyi hissediyorum.. Insallah tutar canim asilamalarimiz..Bugun 9. Gunumuz oldu ozaman her ikimizin de.. Gecmiyoooor gunleeeerrrr gecmiyoooo :) umutsuz olmayalim hicbirimiz.. Insallah Allah'im hepimize saglikli evlatlar nasip eder

kaç yumurta ile aşılama oldunuz? sizin probleminiz neydi?

Tek yumurta ile asilama oldum canim.. Esimde morfoloji sorunu var, sperm sayisi dusuk hareketliligi azdi.. En iyi doktorlara gittik. Sayisini yukseltmek icin ama hicbiri fayda etmedi.. Bi doktora daha gittik o da saolsun doktor oldum diye sevinmis herhalde zamaninda! Sayisi zaten azdi 0 a indirdi ilaclarla..vitamin hormon ilaclari verdi esime..bizde sevindirik olduk prof. Bu diye.. Ama ne! Bi de baktik ki daha beter etti manyak.. Bu arada ben Amerika'da yasiyorum..e boyle olunca Istanbul'daki doktoruma gitmeye karar verdik.. Ordaki gittigimiz doktor esime cok iyi geldi 2 ay vitamin aldi ve 10 tane igne oldu.. Sayisi birden 1 milyona ulasti.. Hmen asilama yapalim dedik ama doktor bekletti normal yolla deneyin bakalim bi kac ay dedi., geri donduk buraya.. Normalde de denedik olmayinca burda asilama yapmaya mecbur kaldik :(( ben aslinda Istanbulda istiyodum olsun asilamam ama vakit kaybi olucakti bizim icin.. Git gel.. 4 yillik evliyiz bizde.. Yasim 28. Ilk asilamami oldum bekliyoruz simdi.. Ama ben ilk gunden beri hep pozitiftim,, hala da oyleyim,, zaten beklemisim 2.5 sene bebegimiz olmuyo.. Bakalim.. Denedik hayirlisi insallah.. Allah isterse vericek, zamani degilse beklicem, napalim arkadasim.. Kendimi paralasam olmicak tutmicak anne olamicam diyip kendimi yesem sanki hop karnima mi dusucek bebegim? Zaten stres bunun en kotu dusmani.. Kizlar anliyorum hepimiz ayni dertten muzdaribiz ama pozitif olmak herzaman daha iyi.. Biliyorum soylemesi zor.. Bende beklemedeyim su an ama olmazsa da ne yapiyim? Keske elimizde olsa neler vermeyiz dimi? Ama dun dusundum baktim , okudum hepinizin yazdiklarini.. Dedim Allah'im ne kadar cok bebek sahibi olmak isteyen arkadaslarim var.. Sen verince seviniyoruz sukrediyoruz.. Vermezsen niye isyan edeyim? Ikisi de senden.. Dedim icimden.. Benim dahagunum var.. O gune kdr da beklicem.. Allah hepimiz icin, hayirlisi ne ise onu versin kizlar..
kaç yumurta ile aşılama oldunuz? sizin probleminiz neydi?

kızlar iyi akşamlar. ben bugün tekrar kan testi yaptırdım ama sonuç negatif:(( nolur bana bir akıl verin ne yapayım ben daha adet de olmadım:((( Daha önce bahsetmiştim bana pzt. i 9.30 aşılama yapıldı çarşamba 11. 30 gibi de işlem tamamlandı. çok geç eğil mi? bir arkadaşımda tokat da yaptırıyor dr. u yumurtalarının büyüklüğünü, e2 testi, troid vb. bir sürü test yapmış benim ki yapmadı:(( Acaba dr.umu mu değiştirsem? ve bir de devlet hastanesine mi gitsem ne dersiniz

Hayirlisi olsun canim asilaman.. Ama bak ne guzel bir evladin var senin.. Insallah ogluna bir de kardes gelir en kisa zamanda..
merhaba kızlar.bende dün ilk defa aşılama yaptırdım.nasıl geçecek 15 gün bilmiyorum..benim 8 yaşında bir oğlum var.kendiliğinden olmuştu ancak 8 yılda çok şey değişmiş vücudumda 2 senedir denedik olmadı en sonunda aşılamam oldu inşallah tutar.dualarınızı eksik etmeyin noolur.ilk aşılamasında tutan varmı çok merak ediyorum????????????

canım benımde hep ıncedır ama ılacla kalınlasıyor kı zaten? Sen ne kullandın 10mm benmde
o
ben sadece gonal f kullandım. glukophage alıyorum. yumurtalarım 17 mm oldu ama rahim kalınlığım bu kadar olunca aşılama yaptırsamda tutmayacağı kesin. moralmen bitmiş durumdayım. bu saatten sonra ilaç verse bile ne kadar kalınlaşır ??? her gün ortalama ne kadar kalınlaşıyor ilaçla bilen varmı kızlar

son durumum:
Regl oldum asilamamin 10.gununde...kist olustugu icin 1ay bekleme olacagim ve dogum kontrol hapi kullanacagim.
Bundan sonra tup bebek topiginde gorusuruz:)))
iyi haber alanlara hayirli gebelikler,olumsuz haber alanlara da sabir diliyorum.....
canım cok erken olmussun adet ya 10 gununde:( ınsallah bır sonraakı aya olurr ınsallahhhhhhhhhhh
o
ben sadece gonal f kullandım. Glukophage alıyorum. Yumurtalarım 17 mm oldu ama rahim kalınlığım bu kadar olunca aşılama yaptırsamda tutmayacağı kesin. Moralmen bitmiş durumdayım. Bu saatten sonra ilaç verse bile ne kadar kalınlaşır ??? Her gün ortalama ne kadar kalınlaşıyor ilaçla bilen varmı kızlar
valla canım tutmıyacagını bılemessın yumurtan ıyı gelısmıs bence yaptırsaydın asılama sonucta alttan crıone jel verılıyor bebısın tutunması ıcın
onu kullanırdın.

canım cok erken olmussun adet ya 10 gununde:( ınsallah bır sonraakı aya olurr ınsallahhhhhhhhhhh

valla canım tutmıyacagını bılemessın yumurtan ıyı gelısmıs bence yaptırsaydın asılama sonucta alttan crıone jel verılıyor bebısın tutunması ıcın
onu kullanırdın.
[/QUO

yaptıracağım galiba yarın doktorum olmaz demez ise eğer. fakat tutacağına dair inancım yok bu kadar ince kalın duvarı varken tutan varmı acaba kızlar

Son durumum:
Regl oldum asilamamin 10.gununde...kist olustugu icin 1ay bekleme olacagim ve dogum kontrol hapi kullanacagim.
Bundan sonra tup bebek topiginde gorusuruz:)))
İyi haber alanlara hayirli gebelikler,olumsuz haber alanlara da sabir diliyorum.....

geçmiş olsun nazan. seninle aynı gün aşılama olmuituk zannediyorsam. bende bi numara yok ama umudum da pk yok açıkçası.
benim doktorum adet olsan da test yaptır diyordu. bilgine...

kızlar iyi akşamlar. ben bugün tekrar kan testi yaptırdım ama sonuç negatif:(( nolur bana bir akıl verin ne yapayım ben daha adet de olmadım:((( Daha önce bahsetmiştim bana pzt. i 9.30 aşılama yapıldı çarşamba 11. 30 gibi de işlem tamamlandı. çok geç eğil mi? bir arkadaşımda tokat da yaptırıyor dr. u yumurtalarının büyüklüğünü, e2 testi, troid vb. bir sürü test yapmış benim ki yapmadı:(( Acaba dr.umu mu değiştirsem? ve bir de devlet hastanesine mi gitsem ne dersiniz

Çok geç dedigin normalde 48 saat olması gereken yerde sana 50 saat te yapılmış aşılama

Fakat sen hangi çarşamba aşılamanı yaptırdın ?

Elif çim üzüldüm olumsuz olmasına ama bi dahaki sefere inşallah. daha 27 yaşındasın ne güzel genç olmanda avantaj bence elbet tutar. ben de progestan yüzünden resmen kafam yerinde değil şeklinde dolaşıyorum. Gerizekalıdan az daha halliceyim yani :) 4. gün oldu. valla 12 olsa da baksam olumlu ya da olumsuz razıyım sadece çabuk geçsin.

ben de progestan yüzünden uykucu oldum, azıcık da saf. işe giderken yaklaşık 50 km yol gidiyorum. metrobüste rüyadan rüyaya geçiyorum oturabildiğim her an. bebek aşkına cüzdan çanta telefon kaptırıcam zannımca.

Back