merhaba arkadaşlar,bende nasipse 2013 ocak annesi olacağım.Şuan 6 haftalık 2 günlük ama hiç bir belirtim yok onun için tedirginim kızlar
merhaba arkadaşlar,bende nasipse 2013 ocak annesi olacağım.Şuan 6 haftalık 2 günlük ama hiç bir belirtim yok onun için tedirginim kızlar
ben bizzat söyleyip dalga geçilenlerdenim...mesela o zaman 20 haftalıktı ve gerçek anlamda hissetmiyormuşum demek ki..22. haftada buradayım demişti.
Bu arada bir arkadaş bol pantolonla ilgili bir soru sormuş. Bebeğin küçüklüğünden dolayı onu sıkıştıracagını sanmam ama bu dönemde sindirim sistemi kasları gevşiyormuş ve o bölgeyi sıkıştıran pantolonlar belki gaz sıkışmasına ve gaz sancısına sebep olabilir. O açıdan çok sıkıştırmaması tavsiye olunur.
Benim de benzer başka bir sorunum var aslında. Boyum 167, kilom 55, normal yani.Ama polikistik over'den dolayı erkek tipi yağlanma dedikleri göbek bölgesinde beni rahatsız eden bariz bir yağlanma var.Hatta o göbeği eritip öyle hamilelik planlıyordum aslındaŞu an ben şimdiden 3-4 aylık hamile gibi görünüyorum yani. O bölgeyi çalıştıracak ve yağı yakacak hareketler de yapamam sanırım bu ilk 3 ay değil mi?:26: Erkenden başlayacak yani o zaman benim karın bölgesi sıkışmalarım. Var mı böyle göbekli hamile kalan, ya da herkeste baklavalar sıra sıra mıydı ?
cnm biliyorsun ilk 3 ay çok önemli kilo vermeye çalışma sakın hiç zaten kolay kolay kilo alınmıyor ilk aylar . benimde kilolarım var maşallah senin boyun fiziğin çok güzel . ben 160 68 kiloyla başladım :) bana doktor şişmansın bile dedi ama hiç takmıyorum. bana doktor sıkı şeyler giyme dedi zaten giymem bence daha rahat oluyor bol şeyler .
Bu arada bir arkadaş bol pantolonla ilgili bir soru sormuş. Bebeğin küçüklüğünden dolayı onu sıkıştıracagını sanmam ama bu dönemde sindirim sistemi kasları gevşiyormuş ve o bölgeyi sıkıştıran pantolonlar belki gaz sıkışmasına ve gaz sancısına sebep olabilir. O açıdan çok sıkıştırmaması tavsiye olunur.
Benim de benzer başka bir sorunum var aslında. Boyum 167, kilom 55, normal yani.Ama polikistik over'den dolayı erkek tipi yağlanma dedikleri göbek bölgesinde beni rahatsız eden bariz bir yağlanma var.Hatta o göbeği eritip öyle hamilelik planlıyordum aslındaŞu an ben şimdiden 3-4 aylık hamile gibi görünüyorum yani. O bölgeyi çalıştıracak ve yağı yakacak hareketler de yapamam sanırım bu ilk 3 ay değil mi?:26: Erkenden başlayacak yani o zaman benim karın bölgesi sıkışmalarım. Var mı böyle göbekli hamile kalan, ya da herkeste baklavalar sıra sıra mıydı ?
canım her hamilelik farklıdır..kimi hiç hamile kaldığını bile anlamaz, kimi 9 ay kusar yatar...
ne güzel rahat bir hamilelik demek ki.. kanda ya da idrarda kesinleşti mi gebelik? ya da ultrasonda?
arkadaşlar bide bir şey sormak istiyorum doktor kontrollerine ne zaman başladınız ben haftaya gitmeyi düşünüyorum inşallah 7 haftalık olunca kalp atışları da duyuluyormuş 7 haftalık olunca
kızlar bulantısı sabah değilde akşam başlayan varmı yoksa garipli bendemi lütfen yardımcı olun
arkadaşlar bide bir şey sormak istiyorum doktor kontrollerine ne zaman başladınız ben haftaya gitmeyi düşünüyorum inşallah 7 haftalık olunca kalp atışları da duyuluyormuş 7 haftalık olunca
idrarda ve kanda kesinleşti canım ama ultrason için daha gitmedim
kızlar bulantısı sabah değilde akşam başlayan varmı yoksa garipli bendemi lütfen yardımcı olun
olabilir tabii, hiç bulanmayabilir de, sabah olur akşam olur, herkesinki farklıdır canım.. akşamları hafif yemeye çalış şikayetin varsa.bol su iç..ortalama 3 lt
canım erkenden baslamak önemli neden dersen
Allah korusun aben bebek tüplere yerleşiyor dıs gebelıkoluyor yanı bu önceden anlasılıp gebelık sonalndırılmazsa
kadın tüplerınden bişrisini kaybedıyoor bu acıdan gebelık öğrenılınce kese goulebılıcek gibi olucna ki 4-5 haftalıkken
gözükmekte yarar var zaten dr kalp atısı için tarıh verıyo o zamand akalp atısı ıcın gıdıyorsun tabı arada allah korusun
kanama ağrı sancı vs vs hissedersen bu durumalşrda da doktoruna gitmen laızm mutlaka
aslında 7. haftada gitmek güzel neden kalp atısını kesyeı bebegı gor gel temız iş ama işte bunun bi de riskleri var
o risklerle karsılasmamak ıcın erkenden gözükmek en ıyısı :)
canım zaten ya sabah başlar ya akşam ikiside normal :)
arkadaşım bende aynen öyle kullanıyorum. vajinadan kullanılıyor
biraz sinir bozucu ayağa kalkınca akıyo ama olsun herşey bebişlerimiz için :)
su içemiyorum ya mide bulantısından dolayıda akşamları yemek yiyemiyorum ne yapıcam bilemiyorum :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?