Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
MRB arkadaşlar
bende hamile olduğumu yeni öğrendim biraz sürpriz oldu.2.5 yaşında bi oğlum var.Allah hepimizi tamamına erdirsin inşallah.
esimde oyle. 27 plakayı gorunce beni durter
canım gec ya da erken dollenmeye gore değişir.ben 6.5 haftalıken duydum..arkadaşlar 4 +1 de yani cuma günü keseyi gördüm 6 mm dedi dr bu hafta cuma tekrar gel büyümesine bakalım dedi 5+2 oluyorum cumaya ama daha kalp atışını duyamayız dedi kalp atışını duymak için ne kadar beklemem gerekiyor siz kaçıncı haftada duydunuz
canım hamilelikte hormonlar değiştiği için gerginlikler olabiliyo.ben çok gerginim mesela.hem bulantılarımdan hemde sürpriz bi bebek olduğu için hala alışamadım ondan.bizde gereksiz yere bazen tartışabiliyoruz.yani herkeste oluyor böyle şeyler.canını sıkma.Günaydın kiZlar nasılsiniz biraz önce esimle tartıştık moralim bozuk bişeyler yemek istemiyorum ama bebisim için yicem artık sizden naber nasi gidiyo hamislik :)
MRB arkadaşlar
bende hamile olduğumu yeni öğrendim biraz sürpriz oldu.2.5 yaşında bi oğlum var.Allah hepimizi tamamına erdirsin inşallah.
slm...
bende bugün hamile olduğumu öğrendim
3 yaşında bir oğlum var allahım izin verirsede oğluma kardeş gelicek
hayırlı olsun canım.rabbim tamamına erdirsin.
canım bu kadar erken hissedemezsin keseyi..yani 30 kilo falan değilsen, karnın sırtına yapışık değilse:)
yaklaşık 12. haftada falan sırt üstü yatınca rahmin armut büyüklüğünde eline gelir. ama hele keseyi hissetmek imkansız...
gözün aydın cnm hayırlı olsun bu yaşadıklaın şu an için biraz sıkıcı ama sevin bence bulantıların artması demek bi nevi bhcg kuvetli artıyo buda bebeğinin sıkı tutunduğu anlamına geliyo halsizlik çoğunda olur bol bol yat dinlen tadını çıkar :)
kızlar listeyi dediğiniz gibi doğum tarihine göre en yakından en geçe doğru sıraladım şimdi
zeynepfaz ı ekliycem herkes baksın eksik olan vcarsa bana özel mesaj atsın lütfen forum içinde
yazınca kaybedıyorum göremıyorum mesaj kutum boş mesajları beklıyorummmmmmmm
Gayet 55 kiloyum, sırtıma yapışıklık durumu yoık aslında Ama o bölgede bariz bir sertlik var, diğer başka hiçbir yerde olmayan :26: Eşime dokundurttum, o da hissetti. Umarım başka kist mist benzeri birşey değildir :26: Haa bir de, doktor vajinal muayene yaparken elindeki cihazı o ağrının olduğu yere (sağa) döndürünce gördü keseyi.
Gayet 55 kiloyum, sırtıma yapışıklık durumu yoık aslında Ama o bölgede bariz bir sertlik var, diğer başka hiçbir yerde olmayan :26: Eşime dokundurttum, o da hissetti. Umarım başka kist mist benzeri birşey değildir :26: Haa bir de, doktor vajinal muayene yaparken elindeki cihazı o ağrının olduğu yere (sağa) döndürünce gördü keseyi.
suayy neredesnnn aklım sende kaldı benm