oooh saçlı bir bebiş geliyor tokaları hazırla...
ama su içmezsen tansiyonunu ayarlayamazsın ve tansiyonundaki bozukluk bebeğin beslenmemesine yol açar. iç iç kus önemli değil. vücut gerekeni alır zaten...pet şişeyle su yanında olsun, 3. kolun gibi,kolunun uzantısı gibi 9 ay ayrılma sudan. bir yudum çek, bırak.sürekli bunu yap,3ltnin bittiğini anlamayacaksın
kanda beta hcg kaçtı?
ben hamile kaldığımda eşim elini karnıma koyar, "bu göbek mi bebek mi" derdizaten 5 aylık hamile gibi başlamıştım, üçüz doğuracak gibi bitirdim...şuan başladığım kilodan 3 kilo eksiğim...ama göbek var tabii
kızlar bulantısı sabah değilde akşam başlayan varmı yoksa garipli bendemi lütfen yardımcı olun
su içemiyorum ya mide bulantısından dolayıda akşamları yemek yiyemiyorum ne yapıcam bilemiyorum :26:
5996 çıktı normal değil mi?
arkadaşlar bide bir şey sormak istiyorum doktor kontrollerine ne zaman başladınız ben haftaya gitmeyi düşünüyorum inşallah 7 haftalık olunca kalp atışları da duyuluyormuş 7 haftalık olunca
kızlar bulantısı sabah değilde akşam başlayan varmı yoksa garipli bendemi lütfen yardımcı olun
ne normali süper!!!!!!!!!! bir kere mol gebelik, dış gebelik değil emin ol:))
gidince kesenin içinde bebeği görebilirsin, hatta kalbi de atmaya başlamıştır
canım ya çok teşekkür ederim beni çok rahatlattınız
arkadaşlar aranızda progestan hapını kullanan varmı hafif lekelenmem oldu doktor verdi şimdi lekelenmem yok ama korkuyorum bebişime bişey olmasından
arkadaşlar aranızda progestan hapını kullanan varmı hafif lekelenmem oldu doktor verdi şimdi lekelenmem yok ama korkuyorum bebişime bişey olmasından
turkemngelini senin doğum hikayeni okudum az önce.Gözlerim dolduÇok geçmiş olsun ikinize de.
ne bilim içimde hep sıkıntı kötü kötü rüyalar görüyom hep korku içindeyim bugece de bebeğimi düşürdüğümü gördüm içim çok kötü oldu herşeyin hayırlısı verende o alanda Allahın izniyle inşallah hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alırız
kızlar listeyi dediğiniz gibi doğum tarihine göre en yakından en geçe doğru sıraladım şimdi
zeynepfaz ı ekliycem herkes baksın eksik olan vcarsa bana özel mesaj atsın lütfen forum içinde
yazınca kaybedıyorum göremıyorum mesaj kutum boş mesajları beklıyorummmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?