- 22 Mayıs 2010
- 3.046
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
herkese merhaba
su cinsiyet seysini yapamadım ben. kocamla dogum yılımız aynı cunku :26:
midem bulanmakla bulanmamak arasında sınırda.. ama rahatsız ediyo beni bu durum :18:
gobeginizi sıkan seyler giyiyo musunuz?
dediğim gibi rahmi hissetmek için bile erken bir dönem.. ki rahim duvarı kalındır ve o minnacık keseyi hissetmen mümkün değil.zaten hissetmek istemezdin çünkü o kadar narin ki henüz, hissedebilmen zarar görebilecek yerde demek olurdu..
acelenizi anlıyorum.hemen hissetmeki orada olduğunu bilmek istiyorsunuz.
bu halinizi bir gün içerideki yumurcak kaburganıza "buradayım, sağa yatma, sola yatma, yüzüstü yatma, popom ezildi, kolu sıkıştı, ayyyy nefes alamıyorum" manalarında sıkı bir tekme atınca da görmek isteriz
SUAY cım nacizane tavsiyem listeyi bebeklerin dogum tarihine gore siralamaniz... kim zamanında dogurdu kiminki en yakın gorebiliriz..
Gayet 55 kiloyum, sırtıma yapışıklık durumu yoık aslında Ama o bölgede bariz bir sertlik var, diğer başka hiçbir yerde olmayan :26: Eşime dokundurttum, o da hissetti. Umarım başka kist mist benzeri birşey değildir :26: Haa bir de, doktor vajinal muayene yaparken elindeki cihazı o ağrının olduğu yere (sağa) döndürünce gördü keseyi.
evet arkadasa katılıyorum. bu listeye emek veren arkadas zaman bulursa bu sekilde daha mantıklı
elinize saglık bu arada
kızlar listeyi dediğiniz gibi doğum tarihine göre en yakından en geçe doğru sıraladım şimdi
zeynepfaz ı ekliycem herkes baksın eksik olan vcarsa bana özel mesaj atsın lütfen forum içinde
yazınca kaybedıyorum göremıyorum mesaj kutum boş mesajları beklıyorummmmmmmm
Arkadaşlar, ben elimi dokununca hissediyorum keseyi, sizde de oluyor mu öyle? Sağ kasığıma doğru ara ara ağrı hissediyorum zaten sabahları, böyle gaz sancısı gibi ve yaklaşık o noktalara hafif bastırınca sertliği hissediyorum. Böyle bariz bi sertlik yani. Bu kadar yüzeye yakın olması normal mi acaba bilmiyorum :26: Sonuçta doktora göründüm, dış gebelik değil dedi ama ne biliyim rahim daha içeride olmaz mı? Hissedememem gerekmez mi?:26:
cnm kısmetse yarın doktora gidicem sonra bilgilerimi veririm bende .
herkese merhaba
su cinsiyet seysini yapamadım ben. kocamla dogum yılımız aynı cunku :26:
midem bulanmakla bulanmamak arasında sınırda.. ama rahatsız ediyo beni bu durum :18:
gobeginizi sıkan seyler giyiyo musunuz?
kızlar listeyi dediğiniz gibi doğum tarihine göre en yakından en geçe doğru sıraladım şimdi
zeynepfaz ı ekliycem herkes baksın eksik olan vcarsa bana özel mesaj atsın lütfen forum içinde
yazınca kaybedıyorum göremıyorum mesaj kutum boş mesajları beklıyorummmmmmmm
canım suaydan ben de haber alamıyorum su an suay ın üyelık
bende acık yanı o yok yanlıs anlamayın lıste duzeltebıleyım dıye
bana vermsıtı sıfreısnı o yokken sizi kaydedeyım diye
Hayır aslında hissetmeyi hiç ama hiç istemiyorum. :18: Çünkü korkuyorum onu hissedince, içimde başka bir canlının büyüyor olması hissinden ürküyorum. çünkü fikir olarak yeni yeni alışıyorum, plansız bir gebelik. Sadece bu kadar yakınsa zarar görür mü, ya da ters giden birşeyler mi var endişesi benimki.
aaaa teşekkür ederm arkadasım..bende burda sandım sürekli sayfa yeniliyorum..
beklıyordum
biz aynı gün ögrenmstk hamiş oldugumuzu..batlarımız da aynıydı..
cumartesi gdecektik dr.a..
ben gittim ama neden sultan hala gelip yazmadı die meraktayım..
umarım netle veya işle alakalı bir problemdir..
ki öle bir sorunsa çokkızıcam ona gelince...
ellerine saglık yeni okudum cnm
arkadaşalr gebelık hakkında bilgi sahıbı olmak ısteyenler kagan kocatepenın sitesınden hafta hafta okuyabılırler ayrıca
şunu belirtmek ısterım kı dış gebelık demek göbeğe yakın yerleşmiş demek değil tüplere veya yumurtalıga
veya rahımde salınıp kaldıgı zaman olması gereekenden baska yere yerlesmıs bebek demektır
bir de bebek şu an aşağılarda 8-12 hafta arası hatta bazne 10-12 hafytaalrda yukarı cıkarz aten o zaman hısseıdceksınız
birde size karnına elini koydugunda bebegın kalbini duydugunu söyleyenbler olcaktır
rahım de gebelık dısı pasif kalan atar damaralr vardır bunalr gebelıkle beraber aktif olurlar
ve pıt pıt lşeklınde her damar gibi nabız seklınde ataralr pek cok hamıle arkadas da bunun bebegın kalbi oldugunu düşünür
bunu da peşinen söyleyım doktora sorunca çok güzel gülüyolar cunku
merhaba arkadaşlar,bende nasipse 2013 ocak annesi olacağım.Şuan 6 haftalık 2 günlük ama hiç bir belirtim yok onun için tedirginim kızlar