2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

  • Kızımız Olucak

    OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

    OY: 185 52,6%

  • Ankete Katılan
    352
bence krem olan güzel en baştaki..ben biraz sadeciyim galiba

Ya bende başından bari sade olsun die düşündüm.Ama kız olunca hani azcık renkmi katsam die dedim.


Bende ancak bu modeli yapabilirim die bunu begenmiştim canım.O zaman sade kalsa daha iyi olcak hem erkek hem kız için iyi olur.
 
ozaman kullanalım bakalım:)eşşek arısı kadar hap yutulmuyorda:)buarada günes kremını sureklı kullan dedı doktor hormonlardan dolayı hemen iz kalırmış.catlak ıcınde boşuna ugrasma o genetık bı olay dedı bebe yagı kullandıgın ıcın bı de kıllanıcaksın demezmı:)içim acıldı valla annem de dıyokı sankı bıdaha bikini gıycekmıssın gıbı ..o da ıcımı açtı.kabak çiçegı gıbı oldum:)
 

ben decavit kullanıyordum..ama mideme zarar verdiği için ve ben çok rahatsız ettiğinden doktor kesti..bol bol roka ve tere ye dedi..
 
ben decavit kullanıyordum..ama mideme zarar verdiği için ve ben çok rahatsız ettiğinden doktor kesti..bol bol roka ve tere ye dedi..

Kesti mi? Nasıl ağrı veriyordu canım.Nie soruyorum biliomusun.Banada geçen ay yazdı ya decaviti bide gynoforen.Decavite başlamamıştım çünkü sağlık ocağı başka bi isimde vermişti onu.Demet Hn.da aynı hap zaten ismi farklı önce onu bitir sonra decavite başla demişti.Neyse bugüne kadar sağlık ocağınınkini kullandım kabızlık oldu arada ama mideme bi rahatsızlık vermedi.Dün de decavite geçtim diğeri bittiği için ama dün midem de acayip ağrılar oldu.Hatta eşime önceki akşam misafirlikte iftarda yediklerim dokundu galiba bugün hep midem ağrıdı dedim.Sen böle deyince acaba decavitten mi oldu die düşünüorum şimdi.?????
 

mecburen kesti bana çok dokundu çünkü..içtiğim an midem taş gibi oluyordu..midem o kocaman hapı bir türlü eritmedi ve sonunda hep istifra ettim..Demet hanımda önemli olan kan ilaçları onları sakin ihmal etme, bol bol roka tere ve marul tüket kalsiyum için ddedi..bende öyle yapıyorum ve midem rahat iki günüdür çok şükür..
 

Yazıyorum arada denk gelmiyoruz demek ki...
Aynen devam değişen bir şey yok.
İnşallah bir gün buraya her şey düzeldi kızlar diye yazarım.
Bende herkes gibi sadece bebeğim için endişelenmek istiyorum.
Odasını düşünmek istiyorum. Ama olmuyor malesef.
Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin. İnşallah düzelir her şey...
Allah'ım bebeklerimize sağlık sıhhat versin, Allah'tan korkan, hayırlı insanlardan eylesin.
 


Benimde öyle oldu valla dün.Kabıma sığmıyor gibiydim tabiri caizde.Ne biliym böle patlıcak gibiydim heran ve midem sıkıyodu sanki.Haftaya sorayım bakalım bende.Kan ilacı olarak ne vermişti sana canım?
 
Benimde öyle oldu valla dün.Kabıma sığmıyor gibiydim tabiri caizde.Ne biliym böle patlıcak gibiydim heran ve midem sıkıyodu sanki.Haftaya sorayım bakalım bende.Kan ilacı olarak ne vermişti sana canım?
aynen öyle ve ben dayanamayıp çoğu zaman istifra ettim..beni mahvetti o ilaç..kan şurubu içiyorum ben vegaferon diye onu bana dahiliye uzmanı verdi, demet hm onayladı..ama doktorumdan çok memnunum..Allah bozmasın hayırlı doğumlar nasip etsin..
 

aman taktığın o mu çocuk doğurdum çatladım war mı :) walla ben önümüzdeki yaz da giyerim bikinimi :) herkes giyiyo kilosu da olsa çatlağı da olsa boşver :)

elevit deil de doktorum da bana multibionta verdi vitamin için.. kabızlığımda vardı ona da iyi gelir demişti zaten ondan yazmıştı onu.. artık hiç sıkıntım yok.. kabızlık sıkıntısı olana öneririm... o da öle eşek arısı kadar ama napalım başa gelen çekilir artık :)
 

Amin canım amin cümlemize inş....
 

evet yeni sayılırız ama bu aralar katlanan sinirim ve duygusallığımı bildiği halde hiç uğraşmıyor ince olmaya; daha da kötüsü her söyleyişimde, bak kötü oluyorum yapma dediğimde hep kendisinin hiçbi yanlışı olmadığını, benim artık şakaya bile gelmediğimi, onun sözlerinin ve davranışlarının hiçbir kötü yanı olmadığını hatta ideal bir erkek olduğunu falan falan söylüyor!! çıldırıyorum ya bana destek olacağına köstek oluyor. zaten ergen kardeşim de bende kalıyor, onun da triplerini çekiyorum...bilmiyorum ya bu erkeklerin bu ukalalığı, kendilerini mükemmel görmeleri, asla hatalarını kabul etmeyip her şeyi bize yüklemeleri beni çıldırtıyor....

günaydın kızlar geçen hafta idrar yolu enfeksiyonu olmuştum.fakat bu hafta daha kotü oldum kaşıntı yanma çok oluyor hatta bu yüzden kaç gecedir yatamıyorum ne yapmam lazım benimgibi olan varmı

 
Eki Görüntüle 479110
kızlar bu odaya bayıldım minik casperım da sever bence

bence de çok güzel canım :) oda takımını beyaz almak çok mantıklı bence.. bende öle yapıcam.. daha sonra kızımın kardeşinin cinsiyeti farklı olursa kızıma beğendiği takımı alıp dier odaya geçircem.. perdeleri halıları deiştir beyaz bebek odası dier kardeşe hoop hazır :)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…