- 10 Ağustos 2023
- 17
- 5
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok erken daha..benim 7.gün negatif çıkıp 9.gün kanda pozitifi öğrendimKozlar yardım edin 5 günü transferimin akşam saat 5 gibi erken gelebilk testi yaptım negatif silik çizgi bile yok napıcam ben
Vardır bir hayır..gebe kalabiliyorsun canım olacak inşallah..bebeğini kucağına alacaksın hayırlısıyla nacizane tavsiyem bir dahaki denemeye embriyoya genetik yaptırmak bunun önüne geçer..en kısa zamanda olacak inşallahKızlar 18 eylülde 8 haftalıktan bebeğin kalbinin durması sonucu küretaj olmuştum. Sonra patoloji ve genetik incelemeye alındı. Genetik olarak trizomi 13 geldi sonuç olarak. Ben çok şükrediyorum. 7-8 cm çikolata kistleriyle ilk denememde gebelik elde ettim hem de sadece tek embriyo elde edebilip onu da 2. Gün transfer ettiğimiz halde. Trizomi 13 çok kötü bi hastalık erkenden küretaj olup sonlandırabildigim için şükür ediyorum bu sağlıksız gebeliğim daha da ilerleyebilirdi ilerki haftalarda böyle bir sonuç yaşayabilirdim. %10 ihtimalde doğum gerçekleşiyormuş bu hastalıkta doğum yapıp çok kötü bi sonuçla karsılabilirdim. Her şeyde vardır bir hayır.
Bende de pıhtılaşma var zaten yaptırmayı düşünmüyordum. Sizden bunu duyunca iyice emin oldum yaptırmamak için. Bebeği riske atmaya değmez diye düşünüyorum. Bizim kanımız bebeğin damarlarından geçmeye uygun olmadığı için iğne kullanıyoruz. Bi gün kullanmadığımızda ya kanda seyrelme olmazsa bebek ne yapıcak bnce yaptırmayın ama yine de siz bilirsinizGençler fetal dna yaptıracak arkadaşlar kan vermeden önce sizlere de bir gün öncesinden kan sulandırıcı ilacı kullanmamanızı söylediler mi? Ama bende pıhtı sıkıntısı var bir gün boyunca kullanmamak risk oluşturur mu? Söyledim ama bana bebeğin kandaki DNA’sını etkilediğini söylediler. Risk oluşturuyorsa başlarım böyle işin içine
Kızlar sizce ne olabilir p beyaz doku parçası hiç yaşayan oldu muKızlar çok kötüyüm sabah tubalete kalktım bir damla kanama ama lekelenme şeklimde bir de çok küçük mm’lik beyaz bir et parçası gibi bir şey geldi şok oldum ne olabilir
Düşükte yoğun kanama olur diye biliyorum ama yine de bi acile gidin istersenizKızlar sizce ne olabilir p beyaz doku parçası hiç yaşayan oldu mu
Canım 9. Haftanın sonunda bende benzer bir durum yaşadım. Şeffaf deri dokusu gibi bir şeydi. Hemen doktoruma sordum hormonlardan olabileceğini, önemli gormedigini söyledi. Ben tabi ertesi gün hemen kontrole gittim çok şükür bebegim iyiydi. İnşallah seninde bebeğin iyidir ve seninledir. Panik yapma ama fotoğraf çekip doktoruna atKızlar sizce ne olabilir p beyaz doku parçası hiç yaşayan oldu mu
Kan verdim iki kat artmamış 14. Gün 288 16. Gün 488 çıktıDüşükte yoğun kanama olur diye biliyorum ama yine de bi acile gidin isterseniz
Kan verdim 2 kat artmamış 288 den 486 ya çıktı sadeceCanım 9. Haftanın sonunda bende benzer bir durum yaşadım. Şeffaf deri dokusu gibi bir şeydi. Hemen doktoruma sordum hormonlardan olabileceğini, önemli gormedigini söyledi. Ben tabi ertesi gün hemen kontrole gittim çok şükür bebegim iyiydi. İnşallah seninde bebeğin iyidir ve seninledir. Panik yapma ama fotoğraf çekip doktoruna at
Yükselmiş ama yine de kimyasal olsa düşerdi sayı iğne vuruluyor musunuzKan verdim iki kat artmamış 14. Gün 288 16. Gün 488 çıktı
Dün doktoruma sordum cevap vermedi sabah vuruldum bir taneYükselmiş ama yine de kimyasal olsa düşerdi sayı iğne vuruluyor musunuz
Aynı yerde aynı saatte mi verdinizKan verdim 2 kat artmamış 288 den 486 ya çıktı sadece
Fitil kullanıyor musunuz?Kızlar sizce ne olabilir p beyaz doku parçası hiç yaşayan oldu mu
EvetAynı yerde aynı saatte mi verdiniz
EvetFitil kullanıyor musunuz?
Fitil parçaları olabilir mi diye düşündüm çünkü bende sürekli oluyor o parçalar. Yağlı gibi beyaz beyaz parça
Yok canım baya bildiğin doku parçasıFitil parçaları olabilir mi diye düşündüm çünkü bende sürekli oluyor o parçalar. Yağlı gibi beyaz beyaz parça