2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

  • Kızımız Olucak

    OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

    OY: 185 52,6%

  • Ankete Katılan
    352
günaydın kızlar

baş ağrısı progesteron baygınlık hissi cinsiyet ağırlıklı konuşmuşsunuz.

felaket baş ağrım var özellikle akşam saatlerinde bir giriyor uyumazsam geçmiyor.dr normal dedi çok ağrırsa vermidon kullan dedi.inatla kullanmadım kullanmamda.

progesteronu 5.haftadan beri kullanıyordum doktorum bırak dedi şoka uğradım.artık duygusal bir bağ kurmuştum ben onunla 13. haftada hala devam eden var mı?

baygınlık hissi sıcaklardan hiç dışarı çıkmamak gerek çıkmak zorundaysakta çok dikkat edlim.ıslak bir bez le başımızı ara ara ıslatalım.

cinsiyetimiz büyük olasılıkla erkek dedi ama kafam karışık sahiplenemedim ya.ağustosta kesin belli olur.size tavsiyem erken öğrenmeyin zaten kesin değil diyorlar.bir de bir sürü kişiden bir sürü gerçek hikaye dinledim.erkek demiş kız çıkmış kız demiş erekek çıkmış diye hala göbeğimi oğlum diye sevemiyorum...:)16. hafta kesin hafta beklemekte yarar var.
 
kızlar hayırlı cumalar dilerim.
en azımdan bizim doktor bi tahmin yapsaydı iyiydi :)) ben de cinsiyetini merak ediyorum.
birde karnım bir gün büyük bir gün daha küçük sonraki gün yine büyük yine küçük böyle geliyor bana :=O sizinde öylemi.

sırt üstü yatınca karnınız nasıl şişmi düzmü ben bir bebek belirtisi göremiyorum hafif karnım kabarık o kadar ama sırt üstü yatınca nereye gidiyor bu bebek :)
 
Son düzenleme:
Progesteronu bıraktıktan sonra daha mutlu olursun. Ben önceki hamileliklerimde kullanmıştım. Özellikle çalışıyorsan yan etkileri rahatsız ediyor.
Bu iyi haber, demek ki sıkıntı kalmamış. Gözün aydın canım.
 

sağol canım yapmasın boşver yine muallakta kalıyorsun.
evet ya benimkide aynen öyle dün akşam bir göbek vardı.sabah kalktım göbek yok.zaten benimki ultrasonda bile deli etti doktoru hareketli sabah bebek nereye gitti ya diyorum eşim de bir koşu markete gitmiştir diyo yerinde duramıyor diyo.
ama ne yalan söyleyim endişeleniyorum bazen.sanırım gazla bebek karışıyor :)
 

Benim de karnım çok yediğim günlerde daha büyük. Midenin de hacmi artıyor tabii. Benim göbişim devasa oluyor.. Şu anda bile eski kıyafetlerimi giyemiyorım. İnce lastikli giysilerle idare ediyorum şimdilik. Karnı küçük olanlar daha rahattır herhalde...
 

sağol canım.ya o kadar alışmışım ki akşam deli gibi progestan aradım.hatırlayınca bir sevindim :)
 

Haftaya öyle bir izin gelecek diye duydum ama kamu kurum ve kuruluşlarına tabi ki.Beni etkilemez işe devam :)
 
haftaya öyle bir izin gelecek diye duydum ama kamu kurum ve kuruluşlarına tabi ki.beni etkilemez işe devam :)

ay keşke herşehre gelse izin ne kadar güzel olur hamile,yaşlı ve özürlülere...çok sıcak inanın.bunalıyorum işte
 
Kızlar dün baya bı acılmışsınız özel konularada girilmiş hamilelik döneminde hersey iki kat daha yıpratıcı oluyor gercekten cok üzüldüm aile sorunları yaşayan arkadaslara.allah herzaman haklı olanın yanindadir biraz daha sabır bir gün elbet herkes dogruyu yanlışı görecektir.
 

hehe sorma demet, napim anca bu haftaya kadar dayanabildim kocasız. bi de bu ankara yazın hiç çekilmiyo biliyo musun?
size deniz memleketinde söylemesi kolay tabi. ama ne yalan diyim akşamları süper bura. kapı baca kapalı yatıom
ayyy ben de çok korkarım börtü böcükten, aman aman evinde yat artık napcan. ama izmirde, aydında çok zor hamilelik. Allah kolaylık versin sizlere.

Hayırlı yolculuklar.. Otobüsle gideceksen sıcaktan korkma, klimalar iyi serinletiyor. Uzun süre oturmak yorabilir ama..
Eşin de mi orada?
ay evet canım eşim orda şu ara iş gereği. babam da orda yaşıo benim. gitmişken bi herkesleri görelim bebişimle.
Dünden baya yorgunum aslında, çamaşır yıkandı topladım etrafı topla bavul yap derken, 9da tavuk gibi uyuyan ben 12 de daha ayaktaydım. Ondan bugün otobüste uyuyrum diyorum inşallah. Arada da kalkar dolaşırım artık napalım.

hayırlı yolculuklar iyi tatiller annesiyle kuzusuna
çok sağol canım...


benim minik bi karnım var. Allahtan baştan saklamaya kalkışmadım kimseden, yoksa saklayamazdım zaten. Herkes soruyo, hamilesin galiba diye. Hatta geçende kurumun doktoru asansörden indi, bana baktı, aaa hamilesin dedi
artık iç karnım ne kadar yoksaKocaman olmasa da normalde olduğumdan genişledi bel bölgem, yağlandı.
Amaaaan dert edemicem artık onu da. Bebişim sağlıklı bi şekilde gelsin annesine
 
hayırlısı olsun canım, allah gönlüne göre versin.. ben de her sene orucunu tutan biri olarak nedense hamileyken oruç tutmaya çok sıcak bakamıyorum.. allah günah yazmasın ama karnımdaki o masumun aç susuz kalmasına kıyamıyorum.. sonuçta alışkın olduğumuz bir 3 ana 3 ara öğünümüz ve su alımı var..

bana da kesin bişey söylememişti.. yanılmak istemiyorum dedi :)) canım hayırlısı hadi bakalım.. sağlıklı olmasına sevindim, önemli olan ense kalınlığı, burun kemiği zaten..
allah gönlünüze göre versin inşallah, hepimizin amin :)))

arkadaşlar bugün bebişimin cinsiyetini öğrendim,kız olucakmış...allah herkese sağlıklı hayırlısını nasip etsin..
çoook sevindim senin adına, ben de kız istiyorum inşallah allahım bana da nasip eder. böyle düşününce kendimi suçlu hissediyorum aslında ya erkekse diyorum.. allahım hayırlısını ver diyorum sonra da :))

erkekler çok derken anketteki kız ve erkek bebişler eşitlenmiş. biz daha öğrenemeyen gruptayız bakalım biz hangini oyluycaz.

cok geçmiş olsun canım, allah sağlık versin annene..

aleyna o kadar sevindim ki senin adına.. yeniden mutfağa girmen harika bir habeer.. yavaş yavaş geçecek işte, süper.. ama ağrılar için endişe etme çünkü bebek büyüyor, rahim büyüyor, bu ağrılar bunun habercisi.. allah sağlıkla kucaklamayı nasip etsin heppimize :))
günaydın hanımlar hayırlı cumalar
günaydın hayırlı cumalar :)

bak gene sezaryan yasağı geldi diye sezaryan yapılmayan kadın perişan bebek ölmüş bu nee yaaa
inanamıyorum ya gerçek mi bu dediğin.. sezeryanı yasaklamadılar aslında sadece sınırlama getirildi ama aba altından da sopa gösterildi aynı zamanda.. mesajı aldı birçok kurum.. yandaş hastaneler hemen uyğulamaya başlamış zaten.. bu masum yavrunun vebalini nasıl ödeyecekler peki ... allah sebep olanların cezasını versin cuma mübarek günde sinirlerim bozuldu yaa

izmire hoş geliyosunuz öncelikleee :)) izmir çok sıcak, yarın 40 derece imiş ama sanmıyorum mutlaka daha yüksektir.. sabahtan daha durulmuyo çünkü.. biz de nasipse c.tesi tatile çıkıyoruz buralardayız yine gerçi uzağa gitmiyoruz ama bi denizle tanıştıralım bebişimizi di mi :)))

çok geçmiş olsun canım.. dikkat et kendine, havalar gerçekten çok sıcak..

sana da hayırlı cumalar canım.. karnım benim de öyle, dün akşam öyle gerildi ki inamadım, rutin şişlik, artı gaz da vardı sanırım, bir de 2 gündür tuvalete çıkamıyorum o da eklenince baya 5 aylık hamile gibi oldum :))) baktım baktım sevdim karnımı cok güzeldi :)) ama sabah tuvalete gidrikten sonra eser kalmamıştı o göbişten :))VİRÜSyatınca benim de kayboluyo göbişimm bebiş de içine kaçıyo karnımla beraber sanırım :)))
 
12 hafta bitti ben 1kilo aldım sizler ne durumdasınız?
yatarken göbeğim yok ama ayaktayken fark ediyorum:) özellikle iki gundur yere eğilceğimde zorlandığımı hissediyorum:)
bide ben folık asit kullanıyodum bitmek üzere yenisini alsam mı doktora gıtmeme 1hafta var, sizin doktorlarınız ne dedi hangı aya kadar kullanılıyormuş?
cinsiyet konusunda ben 4,5 ayda öğreildiğini sanıyodum kendımıde oyle alıstırdım bayrama öğrensem yeter:)
bi de benim babm oyuncakçı, dun bebğe ne seçeceğimi şaşırdım dükkandan,bebk arabaı beğendi renk ve modellere baktım ilk oyuncağım,puset,çıngırak,.... ay çok güzel şeyler var :)))
 

ben aldım kilo, dr dur dedi.. :) durdum valla bulantıdan bişey yiyemiyodum hep karbonhidrat.. şimdi daha dengeli besleniyorum. sabah kahvaltıma dikkat ediyorum özellikle. folik asiti 12.haftada bıraktırıyor.. üzgünüm ama elevit e geçeceksin gecince ne demek istediğimi anlarsın.. gözünü korkutmayayım da :)) biraz büyük bi hap yutması zor, tadı da kötü .. kahvaltıdan sonra alıyorum ben bak bu saat oldu hala içmedim, elim gitmiyor çünkü.. ama belki sende aynı etkiyi yaratmaz , yani umarım :) bence dr unu ara bi sor, bitiyor diye anlat. yenisini alma diyebilir :)
 
sezaryen konusunda benim arkadaşım gecen yıl doğum yaptı 4kilo 400 gram olan bebği normalle almışlar...resmen kahramanlık gösterisi...sonrada ben yarı ayıkken profesorleri çağırıp normal aldık diye övunduler diyo,tabı guya normal, amelıyat gıbı kaç kesık atmışlar alttann.. devlet hastanelerinden çok korkuyorum...ya acil bişi olurda devlet hastanesine gidersem diye.. 10 kadının aynı anda sancı çektığı amelıyathane,,bıde bağırma diye kızıyorlarmış.... hepsi bir değil tabı ama hep kotu anılar dınledım birçok kişiden.. Allahım bizi vicdanlı doktorlar eline teslim et
 


ben ne aldım ne verdim yerimde sayıyorum...ben hala folic kullanıyorum pazartesi elevite geçicem.ayyy bebek eşyalarına bakmak çok güzel.eeeeeeeeeeee kızlar ne zaman başlayacak alış-veriş.buradan ne aldıysak yazalım paylaşalım.fikirleşelim
 
kızlar İKİLİ TEST i nerde yaptırdınız ne kadara ? ben daha yaptırmadım , hastane 360 lira dedi vazgeçmiştim. Anadolu yakasındayım uygun hastane bilen var mı ??
 

ilk beş yıl olayı doğruysa daha çoook zaman var demektir. ben tahammül edemiyorum. ailemde özgür yetiştirildim, hep kararlarımı kendim verdim (ama çok şükür hata da yapmadım hiç yapadabilirdim olsun) şimdi dışardan birinin en ufak bir müdahalesine (mesela: buraya neden çiçek koydun abajur koyman lazım denmesine) bile katlanamıyorum. her aradığımda "hiç arayıp sormuyosun" diye yakındıkça onlar benim arayasım gelmiyo. bırak bi beni bana. ağır ol molla desinle di mi. sen hanım hanım otur yerinde birşey bekleme benden, yapmazsam ben eşşeğim di mi??. neyse eşlerin aileleir ile sorun olanlar diye bir konu ihityacı olduğunu hissediyorum son günlerde:) kesin vardır gerçi de. neyse şimdi sinir bozmaya gerek yok, düşünmeyelim yavrucuklarımız strese girmesin. doğumdan sonra transfer oluruz oraya:))
 
günaydın kızlar hepinize hayırlı cumalar sabah doktor kontrolüm vardı çok güzel geçti oğluşum TUNA geliyor doktor denize girmeme de izin verdi ve ayakları şişen varsa benim gibi tuzu azaltmaları gerekiyor ve mümkün olduğu kadar ayakta kalmamaları gerekiyor ve 10 gün sonra 3lü test yaptıracağım...
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…