aa canım meslektaşmışız bende okul önceciyim :) benimde dr.um 2 li testi yaptırmanı öneriyorum dedi bende perşembe gidecem hayırlısıyla güzel sonuçlar alırız inşallah :)
ne güzel meslektaşız :) ama ben işi bıraktım canım. çocuklarla birlikte çok zor, hem stresli hem de yorucu. o yuzden hamileliğimi dinlenerek geçirmek istiyorum. sen ne yapıyorsun peki? çalışmaya devam mı?
Kaç haftalıkken gördünüz bebeği siz canım?
6+5 de gördük
5+3 de boş demişlerdi (düşünün bunu söylemek için ne kadar erken)
gecenlerde hastanede boş diyen doktor hanımı gördüm dayanamadım koştum siz bana boş demiştiniz dedim acı acı başını sallayıp gülümsedi hiç bir şey söylemedi
Ne kadar yanlış. Benim 7 haftalıktı boş dediler. ama 8e kadar bekledik biz. Sonra gösterdi kendini. Bazı doktorlar çok robot gerçekten. İnsanın kendı doktorunu çok iyi seçmesi gerekiyor. Sana gerçekten çok erken demişler canım.
benim bundan önceki boştu boştan sonra boş olma olasılığı yüksekmiş ondan hemen yapıştırdı boş diye! bide bhcg 6. hafta için çok yüksekmiş ondan boş diyorum demişti
ne güzel meslektaşız :) ama ben işi bıraktım canım. çocuklarla birlikte çok zor, hem stresli hem de yorucu. o yuzden hamileliğimi dinlenerek geçirmek istiyorum. sen ne yapıyorsun peki? çalışmaya devam mı?
ben genelde aç gidiyorum sabahın ilk saatlerinde felan . uyarın için çok sağol. benim yaşım 34 o yüğzden açıkcası biraz korkuyorum
aa canım meslektaşmışız bende okul önceciyim :) benimde dr.um 2 li testi yaptırmanı öneriyorum dedi bende perşembe gidecem hayırlısıyla güzel sonuçlar alırız inşallah :)
canım benim okuldaki arkadaşlarım sürekli bebeğin hareket değilde böyle sanki pıt pıt atıyor gibi birşeyler hissediyormusun diye soruyorlar bende yok diyorum ama onlar 3. ayı doldurdumu başalr diyorlar tıpta mümkün değil diyorlar ancak çevremdeki çoğu kişi olabileceğini böyle şeyler yaşadıklarını söylüyorlar açıkçası tıp her ne kadar olamaz desede ben olabileceğine inanıyorum :) nede olsa annelik iç güdülerimiz var demi ama :)
mrb canım
benim eşim dün gece bebeği hissetiğini söledi elini göbeğime koyar her gece yatarken dua eder
dün gece bana bebeğin hareketini hissettim dedi bende sana öyle gelmiştir hissedemeyiz daha dedimsede hayr hissettimdedi bende denedim elimi koyup dinledim öksürdüm falan ama yok hisseedemedim.
bana dediki kociş herşeyini ona vermen lazım dedi ben hiç bişey düşünmedim sadece ona verdim kendimi dedi çok tuhaf çok etk,ilendim çok denedim ama ben malesef hiseddemedim
günaydın güzel anneler bişey sorcaktım ya uyku problemi yaşayan varmı normalde 24 saat uyurdum ama ne gece ne gündüz uyuyamıyorm hamilelikten dolayımı acaba
Kızlar birşey sorucam. Şimdi forumda okuyorum. Bazı doktorlar 2li test istemiyor. Sadece 3lü yapılır diyor. Benim doktorum 2li testin daha önemli olduğunu, çünkü asıl anamolilerin 2li testlerde gözüktüğünü söyledi. 2li testim de iyi çıktığı için, 3lü yaptırmamıza gerek yok dedi. Sadece 22. hafta da detaylı ultrasona giricem o kadar. Benim de aklım karıştı. Siz de durumlar nasıl peki? Her doktor neden farklı şeyler söylüyor, anlamıyorum.
günaydın güzel anneler bişey sorcaktım ya uyku problemi yaşayan varmı normalde 24 saat uyurdum ama ne gece ne gündüz uyuyamıyorm hamilelikten dolayımı acaba
günaydın arkadaşlar s.a..bende aranıza katıldım dün 12 haftadn gün aldık hastaneye gittik doktorum erkege benzetti bacak arasında bi çıkıntı var dedi yani pipisiymişhep kıza alıştırmıştım kendimi artık ogluşum diye sevicem rabbi tüm isteyenlere nasip etsin allah eksikligini yaşatmasın çok güzel bir duygu..
Ben siteye yeni üye oldum.. Hamilelik döneminde aynı duyguları paylaşan birilerini arıyor insan. Allah hepinize sağlıklı, hayırlı evlatlar versin...
Kızlar birşey sorucam. Şimdi forumda okuyorum. Bazı doktorlar 2li test istemiyor. Sadece 3lü yapılır diyor. Benim doktorum 2li testin daha önemli olduğunu, çünkü asıl anamolilerin 2li testlerde gözüktüğünü söyledi. 2li testim de iyi çıktığı için, 3lü yaptırmamıza gerek yok dedi. Sadece 22. hafta da detaylı ultrasona giricem o kadar. Benim de aklım karıştı. Siz de durumlar nasıl peki? Her doktor neden farklı şeyler söylüyor, anlamıyorum.
Merhaba Hanımlar,
Gebelik Nasıl Gidiyor ?
Ben bu gün kendim hissettim. Önceki hamileliğimle aynı bölgelerde. Kaburga altı yan bölgelerimde.. Belki değildir ama yine de heyecan veriyor...
ben 2li testimi çapa tıpta yaptırdım henüz ordan randevu alıp gösteremedim ama özeldeki doktoruma gösterdim.2li testimin sonucu çok iyi herşey yolunda dedi.22.haftada detaylı dörtlü ultrason varmış .onu söyledi.3lüde var diye sordum.ona gerek yok 2li test sonuçların iyi bişe olsa burda çıkar dedi.1ay sonra bana gel kontrole dedi.2.özel hasatnede doktora gösterdim oda herşeyin normal olduğunu söyledi.3hafta sonra 3lü test var dedi yaptırmak istersen dedi.ama insan bu testleri yaptırp sonuçları alana kadar strese giriyor.bizleir yıpratıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?