- 15 Aralık 2008
- 4.118
- 18
- 318
Canim hayirli olsun:) Bir onceki randevunda kac haftaliktin? Ben 11+ 5 im bugun gittik doktora cinsiyet soylemedi de
Kıpkırmızı Oldu..gecmiş olsun... bacağına noldu??
Yok Kuzum Ne Zaman İyileşecek Bilmiyorum..hamdolsun bualntı dısında ıyıyım :)
çok gecmıs olsun ya hala gecmeıdmı ne zamna ıyılesırmıs ?
Ben normal kontrollerimi ssk da yaptiriyorum
11+5 de gitmistim ikili testi yaptirdim bugunde özele
Gittim sırf cinsiyet için. Muayene ücreti 30tl verdim
SSK ya 16.haftamda gidicem o zaman tekrar sorucam
Netleşsin diye
Cnm ins gonlundeki mujdeyle donersin guzelim bnm
Yok ben test yapmadim persembe yaparim ins
Isvicredeyim kara yoluyla gidicez kismetse Allahim herkesi yerine ulastirsin ins ooo super 2.5 ay 6 aylik olup doneceksin ne guzel
Bütün cinsiyet haberleri alanlara hayırlı olsun arkadaşlar darısı başımıza :)
hamişliğinde rahim ağrısı (krampta diyebiliriz) 3-4 saniye sürüp geçen var mı gün içerisinde? Tam olarak neresinin ağrıdığını da hissediyorum.
neden oluyordur acaba?
mrb arkadaşlar.bugundra gittimçokşükürbebeğimiyi.ikili taramam daiiçıktı.ama hep sata göre buyukçıkarken buölçümde2 günkuçukçıktı acaba yaşayanlar varmı normalmidir?
canımteşekkürederim içim rahatladıbiraz.ben dahasonra farkettim dr soracaktım. tekrar teşekkürler.ben o değişimi doktora sordum o kadarlık farklar önemli değil ultrason ayarındanda farklı çıkabilir dedi
içerde hematom var yani kanama alanı ondan kaynaklanıyor diyor drum çok can sıkıcı bazen ümitsizliğe bile kapıldığım oluyor Allah hepimize yardım etsin sorunsuz sıkıntısız geçiversin..
Hämatom bende de vardi hastanede bu yüzden iki hafta yattim, cok sukur gecti . hömatom falan görünmuyor simdi ama malesef yine de arada oluyor daha kanamam. Nedenini bi türlü bulamadilar=(
günaydın güzel anneler bişey sorcaktım ya uyku problemi yaşayan varmı normalde 24 saat uyurdum ama ne gece ne gündüz uyuyamıyorm hamilelikten dolayımı acaba
sorma bende yatıyorum gece 11 gibi 3 te tekrar kalkıyorum sonra tekrar sızıyorum sabah ezanı kalkıyorum eğer hayırlısıyla alırsam bebeğimi kucağıma oda uykusuz bişey olacak galiba:)
Bütün cinsiyet haberleri alanlara hayırlı olsun arkadaşlar darısı başımıza :)
hamişliğinde rahim ağrısı (krampta diyebiliriz) 3-4 saniye sürüp geçen var mı gün içerisinde? Tam olarak neresinin ağrıdığını da hissediyorum.
neden oluyordur acaba?
Bende de oluyor canım.Rahim üzerinde tam böyle iğne batar gibi yada zonklama gibi:) 10-15 saniye sürüo bende belkide daha az.Bazen günde 1 defa bazen 2 defa oluyo illa.Rahim büyüdüğü için kasılma oluyormuş o yüzden demişti Dr.umda.
Bu arada kızlar benim yüzümde sivilcelenme oluo yaNormalde karma bi cildim var bide normal gözeneklidir yani.Sadece adet günüme yakın 1 tane filan olurdu.Ama şimdi bi kaç tane çıkıo onlar tam gitti derken yenisi çıkmış oluyor özellikle çene hizasında..Hormonlar tavan mı yaptı ne :)
ya bende aynısı hatta daha fazla hiç uyuyamıyorumda heralde 7yıl çok uykuya alıştım rabbim beni bebeğe hazırlıyor diyorum
çok sıkıntı yapıyorum ben tam geçti diyosun sonra yine aynısı bir an önce kurtuluruz inşallah bu sıkıntımızdan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?