- 22 Eylül 2011
- 490
- 159
- 123
Merhaba Hanımlar,
Gebelik Nasıl Gidiyor ?
Günaydın kızlar.....
Herkese huzurlu bir hafta diliyorum.....
Uyku sorunu bende de var,birde karmakarışık rüyalar
günaydın kızlar.merhaba;
benimde ense 1.2 çıktı.normalmiş 3 e kadar sanırım burnu fln da var hatta işaret parmağını kaldırdı havaya.bir yapar gibi :)) elleri hep azında. cinsiyet belli değil dedi doktor.anlaşılmadığına göre kız herhalde içime erkek doğuyordu oysa.hayırlısı.kansız olduğum halde kan hapı vermemesi kafamı karıştırdı.vitaminde vermemişti.zorla yazdırdım.o kan yapar dedi.hatta bir tek folik asit içsen bile yeter dedi.ilginç geldi bana :/
günaydın, iyi haftalar
bu haftalarda folik asiti kesip, elevit'e geçirmesi lazım.. kan ilaçları daha ilerleyen haftalarda bildiğim kadarıyla ..
benim ikili testle ilgili merak ettiklerim var yardımcı olursanız sevinirim 16 temmuzda ikili testimiz yapılacak
1- karından mı yoksa vajinal mi bakıyorlar ?
2-kan testi için aç karna mı gidiyoruz ?
3-ense kalınlığı ölçümü ve tahlil sonuçları ne zaman söyleniyor ?
doktorum cinsiyet hakkında bişeyler söylerim demişti onuda merak ediyorum ama önemli olan tabiki sağlığı geçmişi okuyamadım umarım hepiniz iyisinizdir şimdiden tşk ederim.
günaydın kızlar.merhaba;
benimde ense 1.2 çıktı.normalmiş 3 e kadar sanırım burnu fln da var hatta işaret parmağını kaldırdı havaya.bir yapar gibi :)) elleri hep azında. cinsiyet belli değil dedi doktor.anlaşılmadığına göre kız herhalde içime erkek doğuyordu oysa.hayırlısı.kansız olduğum halde kan hapı vermemesi kafamı karıştırdı.vitaminde vermemişti.zorla yazdırdım.o kan yapar dedi.hatta bir tek folik asit içsen bile yeter dedi.ilginç geldi bana :/
bana da bu ilgibç geldi.folik asit iç yeter diyor vitamine gerek yok bende herkes içiyor dedim iyi peki yazıyım dedi.ama gereksiz dedi.folik asitide kesmedi :O başka bir yere daha mı gitsem acaba?
garip geldi bana da doktorun tutumu.. iiçin rahat etmiyorsa bence başka doktora görün.. şakaya gelmez bu işler. her doktorun tarzı farklı gerçekten.. hangi şehirdesin? izmirdeysen kendi doktorumu tavsiye ederim şiddetle..
canım izmirde değilim.ama yardımcı olmak istediğin için çok teşekkür ederim.dediğin gibi yapıcam.bir on gün sonra ikili test sonuçlarım gelicek.onları almaya gidicem o zamanki tutumuna göre başka bir doktora gidebilirim.en azından içim rahatlar
içerde hematom var yani kanama alanı ondan kaynaklanıyor diyor drum çok can sıkıcı bazen ümitsizliğe bile kapıldığım oluyor Allah hepimize yardım etsin sorunsuz sıkıntısız geçiversin..
merhaba listeye adımın eklenmesini istiyorum aranıza katılmak isityorum ama ay_she nin özel mesaj kutusu dolu.
Kıpkırmızı Oldu..
Şişti.. Ayağım Bildiğin Davul..
Off Benim Başıma Gelenler..
Sadece Sol Ayağım..
Yok Kuzum Ne Zaman İyileşecek Bilmiyorum..
İlaç Tedavisi Yok..
Nasıl Geçecek Bilmiyorum..
mrb canım
benim eşim dün gece bebeği hissetiğini söledi elini göbeğime koyar her gece yatarken dua eder
dün gece bana bebeğin hareketini hissettim dedi bende sana öyle gelmiştir hissedemeyiz daha dedimsede hayr hissettimdedi bende denedim elimi koyup dinledim öksürdüm falan ama yok hisseedemedim.
bana dediki kociş herşeyini ona vermen lazım dedi ben hiç bişey düşünmedim sadece ona verdim kendimi dedi çok tuhaf çok etk,ilendim çok denedim ama ben malesef hiseddemedim
kızlarrrr ikili test sonucumuz çıktı Allah'a şükür normal dedi doktorumuz bu arada kesin oğluşumuz olucakmış...:))) rabbim herkesin gönlüne göre versin inşşş....
Kızlar doktordan geldim veee Dr erkeğe benziyor dedi:)
Ben kızım olacağını hissetmiştim ama oğlan olsun istiyordum
Tabi sağlıklı hayırlı olması en önemlisi
Allah herkese nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?