bugun bı sordum ama kımse cvp yazmadı gormedınız dıye umıt edıyorum cınsıyetle ıgılı munıre hanımdan bahsdıyorsunuz nasıl soruyorsunuz hangı forumda hangı bılgılerı verıyosunuz ınsallahbu sefer gorup cvpvrenolur:-(
cnm benim doktor ilk 3 ay alttan bakıyormuş rahim ağzıda sanırım alttan ölçülüyor benimde ilkkez ölçüldü. ense ölçümünü üstten yapıyorlardır normalde doktorlar üstten bakarda benim doktor 3 ay alttan bakıyor işte her doktorun uslubu ayrı. sizin kontrol ne zaman
hımmm anladım canımm....evet ya önlem olarak bakamsı iyi bişey tabııı
o işlem bazıalrında gereklı oalbılıo rahım agzı gensılıgı de ciddi bi sorun oluyor canım
ınsallah yasamayız öle şeler :)
ilk gun uyandım sanki yıllarca eşimle uyanıyomusum gibi hıssetmsıtım çok şükür :)
ama ıste bulantıdan sımdı ben de çok nadır yanasabılıyorum hatta bu hafta hıc yanasamadım
bazen eşimin tepesinde dolaşıyorum dıo kı hee kokmuyorum su an demekkı dıo
ben de sımarık olmak ıstemıyorum ama bugun kzıkardesıemde söledım hep mızık mızık bı halım var
kendı kendıem gıcık oluyorum
bi de ultrason resmını almısım aşkım baksana çok tatlı aşkım bak nası yatmıs fln diyorum
dün dedım kı bıktın mı benden bıktırdımmı yeter artık dıyosun dımı dıyorum gülüyo pis pis
valla benim vücudum çatlaklarla dolu, karnım da çatlamaz inşallah. çatlağa çok müsaitim bio oil kullanıyorum.
Eki Görüntüle 458214
benim cuma günü randevum canım cuma gidicez işte iç alltan muayene olmadıım henüz olmakta istemyrumda o bakımdan sordum şartmı die
varya siz maşallah iyi yaklaşıyonuz birbirinize he
bizim düşük riskimiz yok allaha şükür ama biz cık daha hiç olmadı yani tam anlamıyla olmadı
uctan bucaktan tatmin olduk işte :)
peki memnunmusun bio oil den
onu da okudum, sen bu hızla onları da yersin :))
ben de en çok yemek yemeyi özledim
böyle sofraya oturup herşeyden tatmak çok güzel bi nimetmiş, farkında değilmişim
ben cinsellikten de çok soğudum kızlar ya umarım geçicidir
eşim oldukça anlayışlı tabi ama yine de istediğini biliyorum
sarılıp öpmesi bile rahatsız ediyor ya, bir an önce uyusun ben de rahatıma bakayım istiyorum
çok da severek evlendik hiç böyle olacağını tahmin etmezdim
evet onu bende ablamdan yeni öğrendim kasılmam oolunca.artık daha temkinli olmak lazım.
ben ilk bebeğimde 34 haftalıktım biz normal cinsel hayata devamdı.o gece meğer kasılmalarım başlamış tabi ben anlamıyorum.ertesi gün kontrole gittiğimde çıktı ve 3 cm açıklığım vardı.hemen hastaneye yattım falan.15 gün tutabildiler bebişimi içerde sonra çıktı hanım efendi.işte onunda erken olmasının sebebini ilişkiye bağlıyorum.son aylarda da perhize girmeyi düşünüyorum
onu anca doğurduktan sonra soyleyebilirim
kızlar bu arada fetal dopplerim geldi. sonunda bebeğimin kalp atışını buldum. ilk önce kendi kalp atışımla karıştırdım hep ama sonunda 147 sabit atan bir kalpcik buldum. çoooooook mutluyum.
rahatladım. hep öldü mü kaldı mı diyordum. rahatladım. şimdi sabretmem ve sık kullanmamam lazım. :18:
doppler alacaklara tavsiyem ekranlı almaları kendi kalp atışınızla karıştırabilirsiniz yoksa
ben ikili testten vazgeçicem daha karar vermedim ama, sürekli olumsuz yazılar,stres .. birde hamile arkadaşımla konuştum renkli ultrason mu ne dedi orada da organların durumu belli oluyormuş sağlıklı çalışıp çalışmadığı belki onu yaptırırım..2 li siydi 3 lüsüydü strese girmek istemiyorum ..tabi bunu henüz doktorumla konuşmadık o ne dicek bilemiyorum..ayın 20 sinde randevum daha çok var yani...
valla benim vücudum çatlaklarla dolu, karnım da çatlamaz inşallah. çatlağa çok müsaitim bio oil kullanıyorum.
Eki Görüntüle 458214
ay valla kıskanmadım desem yalan olur sizi kızlar bizde yasak masak yok ama uykudan bulantıdan gözümü açamıyorum ki adamcağızı göreyim işten çıktıktan sonra bi yerlerde uyuyakalıyorum sonra sabah olmuş bile.Sizde durumlar iyi galiba zindesiniz maşallah:)
Bi arkadaş sormuş çatlaklar için bebe yağı kullanmaya başladım. Varisler için ayaklarımı havaya kaldırıp uzanıyorum.Topikten bi arkadaş yazmıştı. Ama ayaklarımı indirdiğimde çok yorulmuş oluyorum dinlenmiş olmam gerekmez miydi? Sizde de mi aynısı oluyo?
Bir de kızlar artık kilo almam lazım ama ben hiç yemek yiyemiyorum.Napıcam bilemiyorum kendimi kötü hissediyorum.Hayatım boyunca böyle b, sorunum olucağı aklıma gelmezdi valla hayatta en çok sevdiğim şeylerden biriydi yemek yemek. Sizde durumlar nasıl?
birde sizin göbeğinizde kahverengi çizgi oluştumu.benimki daha oluşmadı.ne zaman oluşur gebelik çizgisi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?