2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

  • Kızımız Olucak

    OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

    OY: 185 52,6%

  • Ankete Katılan
    352
Oy oy oy annişler bakıyorum hormonlar harıl harıl çalışıyor:)))Muhabbetler koyulaşmış.Valla biz de hamilelik başlangıcından beri hiç bir şey yapmadık.Şükür tehlikem de yoktu ama yine de tedbir işte.Sağolsun kocacım da sabırlı.Ama 3 ay bitmek üzere artık bir hediye vermenin vakti geldi sanırım.Hem kocişe hem kendime:) Hafaya ikili test için doktora gideceğiz.İnşallah herşey normal çıkar.Cinsiyetleri öğrenenler de olmuş ne mutlu size.Darısı bize.
 


benim cuma günü randevum canım cuma gidicez işte iç alltan muayene olmadıım henüz olmakta istemyrumda o bakımdan sordum şartmı die




varya siz maşallah iyi yaklaşıyonuz birbirinize he
bizim düşük riskimiz yok allaha şükür ama biz cık daha hiç olmadı yani tam anlamıyla olmadı
uctan bucaktan tatmin olduk işte :)

valla benim vücudum çatlaklarla dolu, karnım da çatlamaz inşallah. çatlağa çok müsaitim bio oil kullanıyorum.

Eki Görüntüle 458214

peki memnunmusun bio oil den
 

onu anca doğurduktan sonra soyleyebilirim


kızlar bu arada fetal dopplerim geldi. sonunda bebeğimin kalp atışını buldum. ilk önce kendi kalp atışımla karıştırdım hep ama sonunda 147 sabit atan bir kalpcik buldum. çoooooook mutluyum.

rahatladım. hep öldü mü kaldı mı diyordum. rahatladım. şimdi sabretmem ve sık kullanmamam lazım. :18:
doppler alacaklara tavsiyem ekranlı almaları kendi kalp atışınızla karıştırabilirsiniz yoksa
 

mide bulantısından oluyor bence nasıl sevdiğimiz yemekleri yiyemiyosak, sevdiğimiz dudakları da opemiyoruz
 
selam kızlarr.nasılsınız? uzun zmandır yazamıyordum hepiniz iyisinizdir bebişler iyidir inşallah.bizde iyiz 12.haftaya adım attık bugün cinsiyetler belli olmaya başlamış ne güzel haftaya c.tesi de benim randevum var erken ama inş.belli olur.
 
Bu mübarek gecede Allah tüm dualarımızı kabul etsin Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah Allahımm bebeklerimizi korusun,sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
 
cıks cıks yasaklar insanı azdırır bizim annişlerde buakşam cosmus ay yazık benim kocaya ya seviyorum söyle sarılıp yatan eşleri ama ben hayatta dokundurmam uyurken ki onun koluna bile yatınca rahatsız olur diye uyuyamam yazık alıştı koçişte bazen uyuyana kadar sarılıyım der o uyur ben hemen kaçarım yerime oh hele bu sıcaklarda kendim yetiyo kocişi yataktan atasım bile var canım oda dolanıp duruyodu ama doctor teyzemiz yasaklayınca korkuyo ben yanaşınca yasak diyor ama 3cü aysonu hormonlar bizde tavan yapıyomuş ki çogunuz başlamış ozaman sevincek garipler yada kaçacak yer ararlarmış


neyse hepinizin duaları Kabul olsun rabbim sağlıklı sıhhatli kucağımıza nasip etsin benim bugün çok ağrım vardı adetime de 1 haftadan fazla var ama sanki olacak gibi bütün gün korkuyla dolaştım ve akşam esmaul husnayı okurken Ya mubdiu nun açıklamasında bunu buldum yaptık buakşam rabbim Kabul ederse sizinde aklınızda bulunsun

Karısı hamile olup da erken doğum, çocuğun düşmesi veya geç doğması gibi korkular ve tehlikeler karşısında kalan bir kimse, parmağını hamile olan karısının karnına sürüp "Ya Mübdi" ismini 99 kere okursa Hak sübhanehu ve teala hazretleri o hamile kadını bu tehlikelerden saklar.
buarada sağ şahadet yada işaret parmağı olacak
 
 

ayyyyy ne güzel yaa.benim eşim aile sağlığı merkezinde çalışıyodu önceden.ablam hamileydi o zaman getirmişti dinlemiştik.şimdi orda çalışmıyo ama bi hafta sonu iste diyorum hemşirelerden.dinlerim artık 2 gün boyunca
 

ben de senin gibi düşünüyorum
benim ikiz zaten o yüzden bir belirleyiciliği yok
tutar test bişey çıkar can sıkar
ben de ayrıntılı ultrason düşünüyorum
onda herşeyi belli oluyormuş sanırım
en iiside bencce o
 
günaydın herkese
ben bugün üzgünüm aslında
bi arkadaşım vardı rahmi perdeli
tüp bebek yaptırmışlardı
tutmuştu çok sevinmiştik
ama düşürmüş
çok üzülmüşler tabi biz de çok üzüldük çok yakın bir arkadaşımız
kızcağız kaç kere ameliyat oldu bi türlü düzelmedi
vucut tekrar o perdeli halini alıyormuş amelyatı kabul etmiyormuş bi türlü
şimdi doğal deneyeceklermiş
RABBİM inş. onların da yüzünü güldürür
onlar da çok sıkıntı çektiler
inş. sıkıntıların ardı güzel olur herkes için
hepinizin duasını istiyorum
RABBİM isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın
 
ay valla kıskanmadım desem yalan olur sizi kızlar bizde yasak masak yok ama uykudan bulantıdan gözümü açamıyorum ki adamcağızı göreyim işten çıktıktan sonra bi yerlerde uyuyakalıyorum sonra sabah olmuş bile.Sizde durumlar iyi galiba zindesiniz maşallah:)

Bi arkadaş sormuş çatlaklar için bebe yağı kullanmaya başladım. Varisler için ayaklarımı havaya kaldırıp uzanıyorum.Topikten bi arkadaş yazmıştı. Ama ayaklarımı indirdiğimde çok yorulmuş oluyorum dinlenmiş olmam gerekmez miydi? Sizde de mi aynısı oluyo?

Bir de kızlar artık kilo almam lazım ama ben hiç yemek yiyemiyorum.Napıcam bilemiyorum kendimi kötü hissediyorum.Hayatım boyunca böyle b, sorunum olucağı aklıma gelmezdi valla hayatta en çok sevdiğim şeylerden biriydi yemek yemek. Sizde durumlar nasıl?
 

canım ayaklarını hafif yüksek minder gibi birşeyin üzerine koy ayak havaya kaldırmada bu yeterli olur sanırım.ben yorulmuyorum.neden yorulcaksın ki koyuyorsun yüksek bir yere. kendi gücünle tutma bir yere daya ondan yoruluyor olabilirsin.


bu arada herkese günaydınlar.
arkadaşlar siz çok mu şiştiniz acaba çatlak oluşuyor dediniz ya.meraktayım.benmi az şiştim acaba :/
 
birde sizin göbeğinizde kahverengi çizgi oluştumu.benimki daha oluşmadı.ne zaman oluşur gebelik çizgisi acaba?
 
birde sizin göbeğinizde kahverengi çizgi oluştumu.benimki daha oluşmadı.ne zaman oluşur gebelik çizgisi acaba?

LİNEA NİGRA (KARINDA KOYU RENK ÇİZGİ)
Linea Nigra veya Linea Negra denilen çizgi bazı hamile bayanlarda oluşan göbek altından başlayarak aşağıya doğru uzanan dikey koyu çizgidir. Genellikle gebeliğin 4. - 5. aylarında sonra oluşur ve koyu tenli hamilelerde daha sık görülür. Gebelikte meydana gelen hormonal değişiklikler nedeniyle ciltte melanin pigmentinin artmasından dolayı oluşur. Gebelik bittikten sonra çoğunlukla bu çizgi kaybolur fakat bazı bayanlarda tamamen geçmeyebilir. Bu çizginin bebeğin kız veya erkek olmasıyla hiçbir ilgisi yoktur, halk arasındaki bu tür söylentiler asılsızdır.

Yüzde oluşan diğer lekeler ve koyulaşmalar (melazma, gebelik maskesi), çiller, meme uçlarında koyulaşma gibi diğer renk değişiklikleri de eşlik edebilir.

Gebelikte yetersiz folik asit vitamini alanlarda daha sık görüldüğüne dair bildirimler vardır ayrıca güneşe fazla maruz kalmamak da alınabilecek önlemlerdendir.

LİNEA NİGRA (KARINDA KOYU RENK ÇİZGİ)
 
günaydın kızlar
bir aydır doktora gitmiyorum bugün saat 15:30 da randevum var bakalım. yalnız aklıma ne takıldı simdi özelde doktoruma devam ediyorum ama devlet hast. dogum düşündügüm için ve tahlillerimi devlette yaptırmayı istedigim için devletede devam edeyim diyorum bugünkü devlette. şimdi yeni uygulama cıkacakmıs ya hastalara recete yazılmayacakmıs onlar tc sini söyledigi zaman sgk daki sayfaları acılacak doktorlar ilacı oraya girecekler, eczacılarda oradan ilaç vereceklermiş. İyide şimdi benim özeldeki doktorum devletede devam ettiğimi bilecek o zaman. hoş ben tahlilleri dısarıda yaptırmak istiyorum dedim tabiki demişti. Sorun yok ama bu sistem kafamı karıstırdı. bilgisi olan var mı?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…