Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cok üzüldüm canım.. cok cok geçmiş olsun.. hatırlattım tekrar kusura bakma.. bu kadar ciddi bi durum olduğunu bilmiyordum. kayıplar zor, ağır olaylar. allah yaşatmasın kimseye. sana da bir daha göstermesin inşallah. sağlıkla bebeğini kucakla canım. allah yar ve yardımcımız olsun
ilişkiden bahsedilmiş.ben öğrendiğim günden beri bişe yapmadık.yasak yoktu ama korktuk.geçen hafta 1 gün arayla kutlama yaptık:)ama o gece rahmim çok kasıldı ilişkidenmi bilmiyorum ama ben korktum .bellllkkkkiii haftada bir.bebeğimden önemli değilya napiiimm![]()
kızlar yarın büyük gün cinsiyet öğrencez allah nasip ederse hepinizden dua bekliyorum şu mübarak kandilde allah hepimize salıklı hayırlı istedigimiz cinsiyette evlatlar nasip etsin
Kizlar alyansinizi kolyenize takin gobeginizin ustune tutun donerse erkek duz giderse kizmiss ne derece dogruysa benimki dondu:)sizlerde yapin bakalim tutacakmi
öğlen yemeğinde ezogelin çorba tavuk döner pilav ayran hüplettim
arkasına bir saat sonra waffle yedim![]()
Kızlar merhaba, bugün ikili test için kan verdim. İnşallah sonuçlar iyi çıkar. Ense kalınlığı da iyiymiş bebişimin Allaha şükür.
Kayınvaldem bebeğe ilk çıtçıtlı badilerini almış, ben de dönüşte uzun kollularından almıştım. eve gelip onları açınca dayanamadım hüngür hüngür ağladım valla:2::2:
Kızlar Berat kandilinizi kutluyorum! Allah inşallah hepimize, bize ve kardeşlerine hayırlı, sağlıklı, zeki, karakteri huyu düzgün evlatlar nasip eder! Bol bol dua edicem bunun için gece.![]()
yaaa ben de istesem olur muuu???? İstanbuldayım ben siz neredesiniz bilmiyorum ama, kargoda bozulma ihtimali olur mu acaba ??
Bozulma ihtimali yok canım zaten 1-2 gün içinde elinde olur.Bide hazır suyun içinde geliyor bişiycik olmaz gelir gelmezde dolaba koyarsın zaten.Ben izmitteyim ama antepten gönderticem.Sen kargo adresini ve tlf ad soyad bilgileri bana msj at bende gönderecek kişiye söleyim canım.
KiZlar nasılsiniz bakalım biz iiz ama kiZlar ya benim saclarim çok dökülüyor trioidi tedavisinden sonra yeni yeni kendine gelmişti ama şimdi yine dökülüyor ve eski haline döncek diye korkuyorum sizinde dokuluyomu yoksa tirioidi degerlirimmi arttibide göbeğim çok killandi ya zaten çok kilsiz biri sayılmam ama baya baya esimle yarışa gitcem yakinda
bide burnum bu ara acaip hassaslasti geçmişti bu durum ama tekrar Geldiler
![]()
merhaba kızlar kandiliniz mübarek olsun.
ne çok yazmışsınız sabahtan beri ben sık yazmıyorum ama yazdıklarınızı kaçırmıyorum. dün bizde kontroldeydik 12+1 ama bizim bebiş önden gidiyor maşallah.doktor amcamız önce rahim ağzımızı ölçtü allah korusun açılma olmasın diye normalmiş. sonra bebişimizi gördük babasıda ilk defa gördü.
ne kadar büyümüş devamlı hareket ediyor
ensesini ölçtü 1.6 çıktı iyi dedi. gelişimi iyi dedi. elevite başladık ben sadece 300 gr almışım hamile kaldığımdan beri kızdı neden kilo almadın diye çoğunuz veriyorsunuz sizi hiç görmesin. bulantım yok ama sıcakla yediğin gidiyor zaten kilo alan yapımda yok. cinsiyetini sorduk erken daha dedi söylemedi. bugün ikili test için kan verdim yarın o çıkacak inş. oda güzel çıkar
hanımlar size bişi sorcam ben en son haziran 25şinde dr ra gittim dr bana 12+3 günlük dedi şimdi kaç haftalık oluyorum ben
bende de var saç döklmesi bende çok korkuyorum kel kalacam diye nasıl geliyo elime anlatamam :26: akisne göbeğimde de tüylenme var Allah'tan açık renk de tüylerim çok sorun olmuyo.
senin de kandilin mübarek olsun canım
maşallah bebeğineense kalınlığı da güzel çıkmış ne güzel..inşaallah ikili test sonuçların da iyi olur iyice rahatlarsn
bugün itibari ile 13+5 oluyosun yani 14. haftanın içindesin sen
valla doyulmuyormuş canım Allah ım insana çoook nimet vermiş
en güzeli de aşık olmakmış bunu gördüm yani :)
bi de eşime evlenınce , ben sana işte şimdi şu an aşık oldum aslında biliyo musun demiştim
ayy ya hey gidi günler....
dimi canım nası alışıyo insan...ben de hastanede yatarken çok zor uyumustum hep eşimin
göğsünde uyurum çünkü yastıkta uyyamamıştım...Allah ım yanımızdan eksik etmesin hiçbi zaman....
baş azgın da benim
1 aydır her gün rüya görüyorum
söylemeyecektim ama bu kadar herkes deşifre olmuşken söylemeden edemedim![]()
kızlar çatlak oluşmaması için şuan ne kullanıyorsunuz.kullandıgınız krem varmı
kızlar ne bu böyle ya güldürdünüz beni ben hiç rüyalarla uğraşmıyom valla koca ne zaman istese ben ne zaman istesem yaparız o da bir ihtiyaç sonunda![]()
Böyle siz coşunca bi üzüldüm kociş 40 gün yok vallaiş gereği izmirde
Canım hiç birlikte olmak istemiyodu, forumun başlarında söylemiştim hatırlarsanız ama yani 9 aydır her gün birlikte yatmaya çok alışmıştım. Şimdi böyle 4 gündür yanlız yatıyorum, çok özledim![]()
yaprakcım takvimlerimize baksana aynı gün doğurcaz galiba sen cinsiyet öğrendinmi
kızlar ne bu böyle ya güldürdünüz beni ben hiç rüyalarla uğraşmıyom valla koca ne zaman istese ben ne zaman istesem yaparız o da bir ihtiyaç sonunda![]()