stres yapman çok normal bizde herşeye evham yapıyoruz.sonuçta can taşıyoruz.biz ne güne duruyoruz.bir birimizi sakinleştirmek arkadaş olmak için.hiç üzme kendini annesi.bebişte etkilenmesin:))
günaydın kızlar.nasılsınız bakalım.dün doktora gittim.bebeğim iyiydi çok şükür.1 hafta önden gidiyor.geçen haftada öyleydi zaten.yüzde doksan erkek dedi.yani rabbimin izniyle 2 kızım 2 oğlum olacak inşallah.tamda hayalim gibi:))zaten lahana testi,yüzük testi,çin,rus takvimi yorumcu falan ne varsa hepsinde erkek çıkıyodu.sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat olsunda önemli değil tabii.
canım daha şişmedik bile nasıl çatlak oluyor anlayamadım :O
kızlar hastayım bu havada boğazımı üşütmüşüm sabah sağlık ocağına gittim antibiyotik verdi içim rahat etmedi kendi doktoruma gittim o da mecbur kalmadıkça ilaç kullanma dedi aman sizler de dikkat edin ...:2::2::2::2::2::2::2::2:
kızlar hastayım bu havada boğazımı üşütmüşüm sabah sağlık ocağına gittim antibiyotik verdi içim rahat etmedi kendi doktoruma gittim o da mecbur kalmadıkça ilaç kullanma dedi aman sizler de dikkat edin ...:2::2::2::2::2::2::2::2:
kızlaaar günaydın herkese,
iki saat sonra randevum var dr umla. cok heyecanlıyım, cok meraktayım.. acaba nası bişey karşılıcak bizi.. :) allahım inşallah sağlıklıdır, ikili taramamız da iyi çıkar...
benim dedigim fbhcg..50 nin uzerindeyse kız, 50 nin altıysa erkek oluyomus bebek. dogruluk payıda epey varmıs...bu sitede de var konuyla ilgili yorumlar. kimlerinki tutacak merak ettim de
gelir gelmez buradan heber ver kıpırdıyormu, belirginleşmişmi, sonuçlar nasıl cinsiyet bellimi.bunların haberini bekliyoruz inşallah güzel heberlerle gelirsin.
benimde cumartesi var.şimdiden heycanlıyım.
kızlaaar günaydın herkese,
iki saat sonra randevum var dr umla. cok heyecanlıyım, cok meraktayım.. acaba nası bişey karşılıcak bizi.. :) allahım inşallah sağlıklıdır, ikili taramamız da iyi çıkar...
günaydın kızlar şimdi dr dan geldim ve çok sinirliyim dr cinsiyet için hiç bişi demedi bakmadı bile çok erken dedi 13+4 haftalık dedi yüzdelik bile demedi sizce cinsiyet için erkenmi kızlaryaaa
ayyyy canım benim 2 saat sonra bebişini göreceksiiinn bizimki 15 temmuzda daha çook vaarrelleri ayakları durmayan tepişip tepişip duran birşeyle karşılaşacaksın hayırlı haberlerle gelirsin inşallah
analdım canım kımısınde erken açılma olabılıyo ya demekkıs enın dıkkat etmen gerekıyo
pek çok kişi içinde doğuma yakın ilişki kolay doğum sağladıgı ıcın tavsıey edılıyo cunku :)
:)
günaydın kızlar şimdi dr dan geldim ve çok sinirliyim dr cinsiyet için hiç bişi demedi bakmadı bile çok erken dedi 13+4 haftalık dedi yüzdelik bile demedi sizce cinsiyet için erkenmi kızlaryaaa
yazarım tabi kii :)) cinsiyetini büyük ihtimalle sölemiycek ama belli mi olur belki bir ipucu verir :) senin cinsiyet belli mi, ikili tarama yapıldı mı?
hayır erken degil..devlet hastanesinin doktoruysa ondan soylemistir. isin ehli 12. haftada net gorur..kızımda ayrıntılı ultrasona girmistim o haftada ve %100 kız dedi..bunda da 11+6 da 2 li tarama da erkege benzettim dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?