Amin canım ilk temennimiz o zaten sağlıklı eli ayağı düzgün ve hayırlı bir evlat olması. 10. haftada dedi erkeğe benzettim diye kesin birşey yok tabii ki bir de daha önce de burda paylaşıldı ben de paylaşacağım tekrar bakın sizlerde cinsiyet yeni oluşmaya başladığında kız ve erkeğin organı aynı yani kızın da p.nisi varçok enteresan
Embryo Development external genital sex organs - angle of the dangle boy or girl ultrasound gender scan - Baby2see
yok çok şükür bulantım hiç olmadı bu güne kadaroohhh afiyet olsun bulantıların yok galiba? Benim şu bulantılar bi bitse de ben de yeseeeemmm
Tamamda canim beta hcg 48 saatte bir iki katina cikar hep yukselmesi lazim 50 nin altinda nasil oluyoki
kızlar özellikle cinsiyeti belli olanlar vucudunuzda ne gibi degişiklikler oldu mesela kiloyu nerenizden alıyosunuz kıllanma oldumu göğüslerde nası değişimler oldu yazarmısınız
kızlar özellikle cinsiyeti belli olanlar vucudunuzda ne gibi degişiklikler oldu mesela kiloyu nerenizden alıyosunuz kıllanma oldumu göğüslerde nası değişimler oldu yazarmısınız
biliyor canim. alti haftadan beri yatiyorum, iki hafta hastanede kaldim. hâmotom ( kan pihtisi ) vardi gecti ama kanama devam ediyor ara ara. kan merkezine yönlendirdiler bakalim ne cikacak. hayirlisi artik. tek hayirla alalim da hepimiz bebeislerimizi elimize=)
ayrıca yuzuk testinde bizde dairesel hareket cizerse kız, ileri geri salınırsa erkek derler..youtube de yurtdısı videolarına baktım onlarda aynı sekilde kabul ediyolarmıs
ikizlerde nasıl oluyor peki hadi onu da bulsun bakalımevet ben de şu ana kadar kime yaptıysam doğru çıktı. benimde Kız-oğlan-kız 3 çocuk çıkıyor. Hahahah hayırlısıyla ilk çocuğumu doğursam ötekileri düşünemiyorum şimdilik nasıl olurlar diye. Malum bebiş tedaviyle oldu belki kardeşleri de ileride abla ya da abisi hazır yolu açmışke fazla bekletmezler :)))
Bu arada bu yüzük testinde rahme düşen her bebek çıkıyor. Aldırılmış ya da düşük de olsa :))) Hatta rahmetli ananemde denemek istemiştik ama kolumuzu düşünerek hiçkimse cesaret edememişti. ( 5 teyzem var daaaa )
mrb sen çok erkek evlat istysun allahım bu kandil gününde sana sağlıklı bi erkek evladı versin..bende bi kzm olsun çok isterim tabi tek dileğim sağlıklı bi evladım olsun..allahım sen herkesin gönlüne göre ver rabiim
valla henüz kilo alma aşamasına geçemedim ben 4-5 kilo verdim
öğlen yemeğinde ezogelin çorba tavuk döner pilav ayran hüplettim
arkasına bir saat sonra waffle yedim
canım zor geçiriyosun hamşliği heralde bende 5 haftada başladı bulantı kusma 1-5 ay devam etti şimdi iyiyim ama yinede bulantım devam ediyo allah kolaylık versin
evet ben de şu ana kadar kime yaptıysam doğru çıktı. benimde Kız-oğlan-kız 3 çocuk çıkıyor. Hahahah hayırlısıyla ilk çocuğumu doğursam ötekileri düşünemiyorum şimdilik nasıl olurlar diye. Malum bebiş tedaviyle oldu belki kardeşleri de ileride abla ya da abisi hazır yolu açmışke fazla bekletmezler :)))
Bu arada bu yüzük testinde rahme düşen her bebek çıkıyor. Aldırılmış ya da düşük de olsa :))) Hatta rahmetli ananemde denemek istemiştik ama kolumuzu düşünerek hiçkimse cesaret edememişti. ( 5 teyzem var daaaa )
evet canım zor geçiriyorum 5. haftam bitti başladı bulantılar kusmalar ama dün hafifledi çok şükür insanın bütün hayatını etkiliyor hatta hayatla tüm ilişkini kesiyorsun en çok neyi özledim biliyor musunuz kızlar toocacığımı doya doya öpüp koklayıp sarılmayı
evet canım zor geçiriyorum 5. haftam bitti başladı bulantılar kusmalar ama dün hafifledi çok şükür insanın bütün hayatını etkiliyor hatta hayatla tüm ilişkini kesiyorsun en çok i özledim biliyor musunuz kızlar toocacığımı doya doya öpüp koklayıp sarılmayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?