insaallah canim gonlunden gecen gibi olur bende erkek istiyorum bikizim var bide erkek sahane olur diyorum bende alyans testti yaptim simdi donuyodu alyans
aaaaa harikaaa :) cok sevindimm.. sen münireye yazdın mı ne dedi sana cinsiyet için?
aaaaa harikaaa :) cok sevindimm.. sen münireye yazdın mı ne dedi sana cinsiyet için?
Hayırdır canım kanaman mı var?
Doktorun biliyor mu?
ben münireye sordum bana erkek dedi yarın görcez doğrulugunu insallah doğru çıkar
inşallahh canımm bir kız bir erkek hoş olur bence de :) bana da kız dedi münire, çin takvimine göre de kız çıkıyor ama tabi allah biliyor artık bekleyip göreceğiz :)
arkadaşlar bide şu idrar rengine göre cinsiyet tahmini var 100/80 tutuyomuş hadi hepimiz test edelim ve buraya yazalım ne kadar doğru kız ise renk koyu erkekse renk açik oluyomuş benim gayet açık
inşallahh canımm bir kız bir erkek hoş olur bence de :) bana da kız dedi münire, çin takvimine göre de kız çıkıyor ama tabi allah biliyor artık bekleyip göreceğiz :)
arkadaşlar bide şu idrar rengine göre cinsiyet tahmini var 100/80 tutuyomuş hadi hepimiz test edelim ve buraya yazalım ne kadar doğru kız ise renk koyu erkekse renk açik oluyomuş benim gayet açık
yazmadim bilmiyorumki daha yeni uye oldum ne yazmam gerekiyo
canım benim idrarım koyu olmasına rağmen cinsiyet erkek.o biraz su tüketimiyle ilgili ama inşallah senin gönlünden geçen olur.
benim bütün takvimler, bilmem neler hep kız diyor ama doktorum da erkeğe benzettim dedi münire hanım da erkek dedi rabbimin gücüne gitmesin bana kızmasın ama ben kız diye deliriyorum gönlümüzdekini söylemenin bi günahı yoktur umarım eğer bu kadar canıı gönülden istediğim halde erkek evlat veriyorsa elbet vardır bir bildiği demek ki kız hayırlı değil benim için.
öğlen yemeğinde ezogelin çorba tavuk döner pilav ayran hüplettim
arkasına bir saat sonra waffle yedim
benim bütün takvimler, bilmem neler hep kız diyor ama doktorum da erkeğe benzettim dedi münire hanım da erkek dedi rabbimin gücüne gitmesin bana kızmasın ama ben kız diye deliriyorum gönlümüzdekini söylemenin bi günahı yoktur umarım eğer bu kadar canıı gönülden istediğim halde erkek evlat veriyorsa elbet vardır bir bildiği demek ki kız hayırlı değil benim için.
aynen canım ben de senin gibiyim.. biri yorum yapsa kız dese ''hay ağzın bal yesin diyorum, allah söyletti'' :) yani kız erkek ikisi de evlat, sağlık öncelikli ama yine de herkesingönlünde bir aslan yatıyor yapcak bişey yok :) bugün kandil dualarımızı eksik etmeyelim.. inşallah allah hepimizin gönlündekini versin ; amiiiiiiiiiiinn :)))))
canım benım seni cok iyi anlıyorum ama allah hepimize hayılı evlatlar versin insallah kacıncı haftada erkek dediki yanılma olabilir bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?