- 23 Şubat 2013
- 915
- 7
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:) alemsin valla. gerçi biliyorsundur ama inek sütünün günde 500ml den sonrası kansızlık yapıyo.ben daha pek inek sütü vermedim benim bıraktığım sütü içiyor peynirli omlet yapıyoruz kahvaltısında da ama yoğurdun sadece çorbasını yiyor
hangi sütü içiriyonuz kızlar markası modeli önemli mi?
[video=youtube;LRJ4X9oqwVU]http://www.youtube.com/watch?v=LRJ4X9oqwVU[/video]
bu da favorilerimizden...
yok demek istedigim cok versem icecek :)) sabah 90 ml veriyorum o kadar. Zaten emziriyorum cokca biberona alistirdim ondan zevkli geldi galiba icmesi. Sutun pesinde hep. Kizim icerken yada bardakta ayran gorse sut saniyor
hangi sütü içiriyonuz kızlar markası modeli önemli mi?
Aaa bide 20 gündür regl olmuyodum gidem bi test alim dedim hoş hamile kalmam için Meryem ana gibi bi ihtimal olması gerekiyodu o derece ama neyse aldım..sonuç negatif tabiki..
Ruzacım inşallah hemen açılır burnu hastalanmadım atlatır
estarabim geçmiş olsun canım doğum günü kutlu olsun bıdığın
bide iyi tatiller
buradada yağmur var karı çok özledimde ev telaşı var ev bulup taşınalım sonra yağsın ya( böyle giderse ben buluncaya kadar yaz gelecek ama neyse)
kızlar selamlar nasılsınız? bilmem beni hatırladınız mı? :26:görüşmeyeli yaşımıza girdik, bir çoğunuz da girmiştir yaşına hepinizin d. günlerini kutluyorum,minikleri öpüyorumyaşımıza kaşımızda dikişle girdik. d.gününden iki gün evvel sehpaya çarptı, kaşı ile gözü arasına iki dikiş atıldı ,dikiş atılırken o bi yanda ağlar ben bi yandaneyse ki atlattık şimdi iyiyiz oğlumla tatil yapıyoruzdışarısı kar kış.. sabahları pencereden karı izleyip kahvaltı ediyoruz.öyle özlemişim ki oğlumla kahvaltıyı..siz neler yapıyorsunuz ocak anneleri, ve aralık,şubat anneleri
Günaydınnnnn:)))
herkese slm
ben hala ev arıyorum umarım çabucak bulurum
Ruzacım inşallah hemen açılır burnu hastalanmadım atlatır
estarabim geçmiş olsun canım doğum günü kutlu olsun bıdığın
bide iyi tatiller
buradada yağmur var karı çok özledimde ev telaşı var ev bulup taşınalım sonra yağsın ya( böyle giderse ben buluncaya kadar yaz gelecek ama neyse)