merab güzel anneler,
bizde bugün 1 yaşına girdik aşılarımızı olduk tahlillerimizi yaptırdık.
fly canım senin magnetlerin boyu ve kalınlığı kaç cm ne kadar sürede gönderdiler
paris maşşalah prensesine tombiş tombiş bacaklarından öp
bizim doktor ayakkabı konusunda altı sert bileği kavrayan ayakkabı öneriyor adidas spo ayakkabı almıştık bunu sakın giydirmeyin dedi evdede ayakkabıyla gezdirin parmak uçlarında yürümesin dedi ben vicco dan aldım tavsiye ederim
Bende artık meyvesine karıştırayım bari pekmeze düzenli olarak başladım bugün itibariyle.veriyodum ama düzenli değil
Repu geçmiş olsun canım inş. gece emmesi bu kez kökünden hallolur ömür boyu emecek değillerya az kaldı sabııır
Yeldacığım bugün doktoru aradım sonuçlara baktı ben çok eksik diyodum adam alt sınırda eksiklik yok günde bi kaşık pekmez ver yeterli enfeksiyonuda geçmiş antibiyotik verme daha dedi moralimi düzeltti evde ne zamn çişe tutsam hemen yapan çocuk hastanede inat etti yarım saat tuttum ancak çıkardı çiş gördüğüme hiç bu kadar sevinmemiştim
Asya doğum gününüz kutlu olsun
Çiğdem bizde aramıza yatırıyoruz böyle çok mutluyum oooh sarılıyorum yatıyorum ama sabah o kadar sıkıştırmışki beni köşeye bütün yatak onunmuş gibi yatıyo geçen gün eşim yataktan düşmüş sabah çekyatta yatıyodu
ya ben de zayıflayamıyorum yemek yemeyi de çok seviyorum rejim bana göre değil arkadaş hayatta yapamam spor yapabilirim ancak işten geliyorum yemin ediyorum yorgunluktan bayılacam bir de dert tuttu burdakilerini birbirini döven dövene ah bir kar yağsa bunlar da dışarı çıkamaz ama nerde
Hay evribadigünaydın günün ilk mesajı yine benden (vavecan kusura bakma)
Sabah sabah Yüzüme maske yapıyım dedim dolanıyom bembeyaz ortada bi hasta gelse kalp krizi geçircek işallah kapı falan çalmaz:86:
Repu nooldu kuzu çokmu hastasın?
Yasemincim ben kan damlası 2 ay kullandım düzenli 10.ayda bıraktım sabah aç karnına kilosu kadar veriliyo 10 kg ise 10 damla mesela..d vitamini farketmiyo öğlen veriyorum 3 damla ama düzenli değil bi gün verirsem öbür gün unutuyorum:/ ilaç olunca unutmuyoruz ama bu d vitaminini kimse kaile almıyor düzenli vereni duymadım daha
Bıtuful d vitamini ve demiri berabermi veriyosun sabah aç karnına sorun olmaz değilmi birde kaç damla veriyosun epeyce olmuş vermeyeli gerçi doktor gerek yok ilaca pekmez ver yeter çok düşük değil alt sınırda dedi ama
Yatu sanada günaydın nassın??
Mahallenin delisi is yerinde maske mi yapiyonkahveyle yap daha korkunc oluyo
Gunaydin bu arada cemaat :86:
günaydın iş yerinde maske mi senden başka kimse yokmu orda iyiymiş valla:)
günaydınnn.iş yerinden kaçak yazıyorumda günaydın demeyi atlamışım:))iyiyimm sen nassın.coluk çocuk nasıl.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?