Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cigdem hani sen bizi gordun ya farkli duygular icindesin ya az sacmaladin ya rica ederim fotograf yukleme, yoksa cok sahane eski turkce, latince, farca, arapca cok ısıltılı kelimelerim olabilir sana karsi bilgin olsun.
cığdem hakketten vaveylanın fotosuna yaptıgın yorumu bi daha okur musun? ya da yazdıktan sonra göndermeden once okudun mu? ben bıle rahatsız oldum tarzından ve yazdıklarından.. vaveyla normalde daha sert cıkar yıne yumusak bı msj yazmıs bence.. espri filan dııl o yaptıgın,sinir bozucu bıkac cumle.. hiç yakıştıramadım
ben yorumumda hiçbir art niyet görmüyorum okuyorum defalarca girip okuyorum bunun neresine kızılır diye tabi kendi açımdan düşünüyorum belki sizler alıngan olabilirsiniz ama aksine dikkat edip biraz daha yazdıklarımı anlamlandırmaya çalışırsanız beni idam etmezsiniz kadın hoş hatun ben orada onu övdüm bu güzellik iki çocukla bu kdar fit görünme herkese nasip olmuyor açıkçası bana olmadı hala kilolarımdan kurtulamadım enaniyet derken de bencillik anlamını katmadım bazı kelimeler vardır ki günlük kullanımda anlam değiştirir ve dile öyle yerleşir farkında olmak anlamında kullandım müstehak sözümde gayet normal hak ediyor anlamında daha ne açıklama yapayım sanki benim birilerine garezim var da ondan böyle yapıyorum hata bende demek ki sen de yanlış anladığına göre vallahi bilmiyorum diyecek söz bulamıyorum sözlerim o kadar farklı bir şekilde anlamlandırıldı ki ben bile şaşırdım buradan ne anlam çıktı diye okudum.burçak senin de rahatsız olduğun şeyi anlamadım ben de sana hiç yakıştıramadım böyle yangına körükle gitmeyi vaveyi ben de tanıyorum az çok yazma üslubundan haddimi de bilirim ama ısrarla söylüyorum hiçbir art niyetim yoktuuuuuuuuuuuuuu:84:
ben enaniyeti gectim yuttum diyeyim. İkinci meseleye yani asil meseleye gelmeden once derim ki, kimseyi kendinle kiyaslama. Hepimizin farklililari war. Bendeki varsa o gordugun farklilik, benim kendini begenmislik yada kibir yapmamimi gerektrmez bunu da yakistirip kendini rahatlatamazsin. Ben samimiyetine guvendigim aylardir tanidigim insanlara kalbimi actim nihayetinde gorsel yasantimi. Kendie iltifat ettireyim mutlu olayim diye koymadim o resimleri. Safca esimi cocuklarimi sergiledim. Esimle ilgili ne dusunursen dusun bunu uluorta ima edemezsin! Bu asil meseledir.O cumleyi ayni sekilde algilayan sadeceben yada burcak degil. He bizim anlamamizda mi sorun var?yoksa senin patavatsizlik gibi bir sorunun mu war? Derim ve noktayi koyarim. Ecdadima hakaret etsen kilimi kipirdatip tek kelime yazmam, zaman kaybidir. He simdi sana da destek mesajlari gelir seni de anlayan biri vardir, selam soyle
Aspititom sakin ol ya.
Hayret ben niye goremiyom cigdem arkadasin yorumlarini. Aman neyse ne..
Artık yok öyleee zaman kısıtlı değerlendirceksin çiğdem ama ooooh mis kokulu bebeğimle yatmak harika zaten şurda benle yatacağı 3-5 yıl sonra yalvarsam gelmez ben bebekmiyim anne der sıpa.günaydın yasemn ben de çok mutluyum onunla yatmaktan ne güzel yatarken elini öpüyorum sarılıyorum izliyorum ama bir süre sonra artık sıkıntı veriyor o kadar deli yatıyor ki kafası kolumun altında yastığımın yanında ayaklar babanın ağzında daha neler neler kocamla kardeş gibi geçinip gidiyorduk ki kızımız da aramızdaki kardeşlik bağını daha da güçlendirdi böyle yaparak
ya şu benzetmelerine çok gülüyorum ayrıca o müzik harika 5 defa dinledim çok güzel bi his veriyo sesi kzın muhteşemBu sayfaya başladınmı doldurasım geliyor yahu..22 Şubatta yakın arkadaşımın düğünü var msj attım kilo vermem lazım gel şu düğünü yaza alalım diye pek sıcak bakmadı kilo vermem lazım kıyafet bulmam lazım haftasonu baya elbise denedim spor ama klasik tarzda (abiye giymiyorum çünkü) neyse bide utanmadan dar istiyorum, aman Allahım ya hiçbirimi güzel durmaz..Bildiğin streç filme sarılmış deniz anası gibi oldum
vave seni seviyorum sonsuza dek arkadaş olmak istiyorum seninle ve hayalimdeki vave gibisin aynı hamarat güzel ve zeki Allah ömür boyu mutluluk versin sağlık versin huzur versin.Yasemin beni neden arkadasin olarak kabul etmiyon yuzumu gormek istemiyon mu
Ruzacım ben tahlili paylaşayım bilen yorum yapsın hiç anlamadım doktorla 5dk telefonla ne konuştuysak o bişey yok dedi o kadar oysaki birsürü değer h l yazıyo noluyo anlamadım :26:eşin yataktan mı düştü... ay allah'ım bu çocuklar ne hale soktu bizi.. yasemincim demir ve demir bağlama düzeyleri kaç çıktı paşamın... ben de baktım dün demir 38 demir bağlama 363 çıkmış. doktor gayet iyi demişti. hemoglabin 11.9. damlayı da kesti. baktım da alt sınıra yakın demir düzeyi... evham yaptım he.. pimpirik tuğbam gibi..
Fulyacığım sağol canım damlaları çorbaya filan karıştırsamda olurmu peki yoğurt haricindeki şeylere:44:Yasemincim canım benim öperim
Günaydın ahali
Bituful alemsin nokta kom :)
Ya düşünüyorum da hadi bir olur iki olur e hadi üç te olsun amaaaa sayamiyorum be arkadaşım kaçıncı bu puhahahahaha