- 15 Mart 2011
- 236
- 4
Merhba hanimla sayfaya yazmayali uzun zmn oldu su laf soledigim ziyaretciler gb oldu okuyup kaciorum. Bnce bna cigdemduman buyu filn yapti cunku sayfaya ne zamn yazacak olsam bole yukardan agri bi ates basio sirtima bicaklar saplanio topuklarima dikenler batio elim kolum kalkmio sayfaya giremeym die uzaklastrma buyusu yapmis olabilir. Eleskirtte nefesi kuvvetli hoca cokmus zatn
Nabionuz ne var ne yok bnm findik farem dun yasina girdi kutlayanlara hatrlayanlara tesekjur edriz yarin d doom gununu yapcez kismtse
Hazirliklarm devam edii bi ara girer dedikodulari yazarm
Ozledim hepinizi
:seni fesat, seni iftiracı, asıl büyüyü yapan sensin ne zaman girsem adını görsem yazma isteğim kayboluyor burçak bisküvi gibi boğazıma takılıyorsun yazma isteğimi gideriyorsun ıyyyyyyyyyyyy hem ben burda sana büyü yaptırsam soğuktan büyü donar yavruuum büyü burada işlemez yol almaz hava şartları kötü burçak mış hıhhh ama benki probis bisküvi gib ağızda güzel tat bırakan yedikçe yiyesi geelen insanım ama sayende kulübün en sevilmeni ilan edilecem al kzını başka sevdalara yol aç kıskandın sen beni deran bizimkine gelecek diye
ayrıca kzının tekrar dsoğumgününü kutlarım mutlu yıllara annesi