- 16 Kasım 2009
- 6.066
- 118
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
vaveyla ben de karsta öğretmenlik yaptım. il mi yazıyosunuz ilçe mi. ben digorda çalıştım. çok küçük köyden hallice bi yer. ama sevimli ve insanları çok iyiydi.
kars merkezse bence gayet güzel bi yer. sineması var. alışveriş merkezi var. sahaf var. tabii diğer doğu illerini bilmedn yazıyorum. toki evleri acayip sıcak oluyodu.
vaveyla ben de karsta öğretmenlik yaptım. il mi yazıyosunuz ilçe mi. ben digorda çalıştım. çok küçük köyden hallice bi yer. ama sevimli ve insanları çok iyiydi.
kars merkezse bence gayet güzel bi yer. sineması var. alışveriş merkezi var. sahaf var. tabii diğer doğu illerini bilmedn yazıyorum. toki evleri acayip sıcak oluyodu.
gunaydin kizlarr
Cigdem sesimi duyuyorsan cevap ver agri nasil? Tayinciyiz yer arastiriyoruz. Beklemiyorduk ama iyi oldu cocuklar kucuk daha iyi olur.
Esterabim kars nasil diye sorsam, cok soguk demesen bana buralar basta olmak uzere secim yapicaz. Hayirlisi bakalim
teşekkürler baltasar öyle yapayım bi de benim kızım yürüyor artık elini tutmuyoruz her yere gidiyor pıtır pıtır ben de hipp aldım ama beğenmedi midesi bulandı bıraktım hala dolapta 3 tane var bir ara deneyecem bir de kızlar sabah kahvaltısına bildiğiniz süt koyuyorum iki gündür onunla hazırlayıp yediriyorum öğürüyor ama ne yerse o kar diyorumkızlar napıyosunuz. sınav ve karne haftası oldugundan yazaıyorum. okuudum ama unuttum yazcaklarmı. aklımda kalanlar
bitufulcum cok gecmis olsun. inşallah iyileşir artık ya. bi de çigdem demişti dogru. kusmayı alışkanlık etmişti benimki de. sevdiği şeyleri az az verdim. kusmayı unuttu. çok şükür artık kusmuyor. iki aydan sonra son üç günde üç kez azcık kustu. ama dün dişi çıktı galiba ondan. 8 dişi var bizimkinin:) her diş farklı çıkıyo ya. 6 ve 7 gece çok ağlatmıştı. fitil vermek zorunda kalmıştım. bu ağlatmadı kusma yaptı.
çiğdem size de geçmiş olsun. geçenlerde dşmüştü ya. yastığı kadameli yükseltip oturtmaya alışabilirsin diye aklıma geldi. ama denemişsindir belki de. ya da onu oturtup sen yukardan oyun yapsan kafasını kaldırır belki dökülmez yemekler o zaman.
esrabeyaz kızın çok tatlı maşallah. ne de güzel ayakta duruyo. yürüyo mu yoksa.
ya kızlar herkesin bebeği ayakta duruyo mu kendisi şimdi. bizimki duramıyo ya.
tutku fotoğraf çerçevesi çok güzeldi. öyle bi şey benim de aklımda vardı.
21 ocak bizim de. ayavaş yavaş bi şeyler yapmaya başladım. haftasonu şeker hamuru kalıpları falan alcam. burda bi arkadaşın nikahı için kurabiye yapmıştık. bana da yapcaz şimdi.
bizimkinin uykusu aynı. sadece şöyle bi şey yapıyo artık. sabah 3e kadar saat başı kalkıyo. sonra 3 4 saat uyyo. var mı bi fikri olan.
hipp devam sütü aldım bu sefer. yok onu da içmiyo.
şimdilik bu kadar. aklıma gelirse gene yazarım.
Eki Görüntüle 927018
bu da kızımın diğer elbisesi hangisini giydirsem mavi mi krmızı mı
Saol gelinciko zaman bal veremezsin ama diğerlerini vermeye devam bi de ben ayağının altına geceleri azcık vicks sürüyordum o da iyi geliyordu. haftalarca sürebiliyor öksürük bizde de öyle olmuştu her öksürüğün ardından su vermeye çalış kusmayı frenler
Hayırlı cumalar herkeseGünaydın hayırlı cumalar mümin kardeşlerim:))))
oğluş yine hiç bişi yemiyo ya kesin zayıflayacak
ikisi de güzel ama bu daha da hoş sanki.
Eki Görüntüle 927018
bu da kızımın diğer elbisesi hangisini giydirsem mavi mi krmızı mı
Amanin tipe bakk maasallah. Digeri nerdeydi gecmiste mi goremedim ama kirmizi guzel:)
He bu arada ilce seciyomusuz biz esim o kadar sene ogrenemedin mi dedi soyleyim de eleskirt yazsin