2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 185 52,6%

• Ankete Katılan
    352
merak ettim peki yoğunmusunuz burda asliye ve sulh cezalar çok yoğun :KK43:

ya değişiyor ama hani diğer yerlere göre rahatım bu haftadan itibaren başımı kaldıramayacam her hafta karar yazacam şu an 3 katip çalışıyoruz biri emekli oldu diğeri seçimlerde aday bayan arkadaş hamile martta ayrılacak sen demi katipsin yoksa neredesin ayrıca

Asyacim ben kullaniyorum baby center markasi senin kizmiydi bebegin erkekmi unuttum
Çiğdem cim kader arkadaşım en azından devlettesin buna şükür ben deli gibi çalışıyorum sabah 7 de evden çıkıyorum aksam 6;30 da eve gidiyorum kuzumu 4 aylikken bıraktım babannesi bakiyor aksamdan
aksama görüyorum cok koyuyor tabiki.

Asyacim ben kullaniyorum baby center markasi senin kizmiydi bebegin erkekmi unuttum
Çiğdem cim kader arkadaşım en azından devlettesin buna şükür ben deli gibi çalışıyorum sabah 7 de evden çıkıyorum aksam 6;30 da eve gidiyorum kuzumu 4 aylikken bıraktım babannesi bakiyor aksamdan
aksama görüyorum cok koyuyor tabiki.

esracım ağzımı açsam sisteme diyeceğim çok şey var ama buna da şükür tabiki sen de mesleğini yapsan şimdi evdeydin haftasonu tatil ama nasip herkes farklı şekilde sınanıyor bizim de kaderimiz böyleymiş rabbim gönlüne göre versin ama şunu da unutma en azından muhtaç değilsin zor da olsa özel sektör ekmek kapın o kendinden kötüleri düşün aslında ne kadar iyi durumda olduğunu fark edeceksin ben kendimi öyle avutuyorum

Ferdacım ne güzel içten dus etmişsin amin canım fatihciğin de doğumgünü kutlu olsun nice yaşları olsun güzel ömrü oldun inşallah

Çiğdemcim kızın çok tatlı olmuş maşallah yerim onu . İnternetten Alışveriş bağımlılık yapıyor bende doğumdan önce oğluma bişeyler alıp dururdum sonra vaktim olmayınca unuttum gitti

ferda ağlattın beni yazarken klavyeye gözyaşlarım damlıyor amin diyorum dileklerine ve yavrunla senin parçan olan oğlunla eşinle sağlıklı huzurlu dertsiz bir yaşam diliyorum annelik kadına yakışan en özel ve güzel duygu bak çok duygusal oldum hergeçen gün sevgisi artan tek şey evlat koca anne bana kardeş hepsi bir yere evlat bir yere allahım olmayanlara da versin kimsenin kucağını boş bırakmasın

Sağol canım amin, Allah herkese hayırlısıyla bu duyguyu nasip etsin. Annelik=sulugözlükmüş gerçekten; önceden de öyleydim ama şimdi haberlere bile dayanamıyorum :KK50:

Eki Görüntüle 925725 Eki Görüntüle 925725
bu da benim kızımın doğum gününde giyeceği elbisesi anneler

Maşallah annesi çok yakışmış, çok güzel olur umarım her şey.

canım benim duygularını ne güsel ifede etmişsin annlik işte bu olsa rabbim kuzunla eşinle nice senelri birlikte yaşamınızı nasip etsin bende çok duygulandm rabbim kuzularımızla bizi imtihan etmesin çok öpüyorum seni ve kuzunu :KK54:

Ferdam ne guzel yazmissin fatihin dogumgunu kutlu olsun.

Ferdacım ne güzel içten dus etmişsin amin canım fatihciğin de doğumgünü kutlu olsun nice yaşları olsun güzel ömrü oldun inşallah

Çiğdemcim kızın çok tatlı olmuş maşallah yerim onu . İnternetten Alışveriş bağımlılık yapıyor bende doğumdan önce oğluma bişeyler alıp dururdum sonra vaktim olmayınca unuttum gitti

Sağolun kızlar, Allah hepimize evlatlarımızla birlikte hayırlı güzel bir ömür nasip etsin.

kızlar bebeklerinize bornoz kullanıyomusunuz kullananlar nerden aldınız bakim :)

Bizimkini havluya sarmakta bile zorlanıyorum, sudan çıkarken kıyameti koparıyor :)

ya ben işten geliyorum hiç yemek yapasım gelmiyor istiyorumki her şey önüme gelsin yemek derdi olasın bulaşık çamaşır bunlara bile tahammül edemez oldum şimdi yemeğim de yok. kocam tıraş olmaya gitti acaba arasam dışardan söylesek iyi olur mu. kızlar bir de ben aşırı derece de alışveriş yapıyorum hastalık derecesinde her hafta 3-4-5 kargom geliyor engelleyemiyorum kendimi üzülüyorum bu duruma ama kendimi durduramıyorum. eşim de kızıyor insan doğuya gelir birikim yapar sen aman alışveriş yapayım onu alayım bunu alayım .artık elalemin diline düştüm ve ne yapıyorum biliyor musunuz kargo geliyor ben evden gelirken yanımda poşet getiriyorum kutunun kalabalığı gitsin kocam farkına varmasın diye soruyor bu ne ya hırkam var şalım var diye geçiştiriyorum ama yakın zamanda evde kıyamet kopacak bişey yapmam lazım kendimi durdurmalıyım ama nasıl nasıl :KK43:

BUlunduğun yerden sıkıldığın için alışveriş bir bakıma çıkış yolu gibi olmuştur muhtemelen sana, ondan rahatlatıyordur. Hobi gibi bir şeylerle uğraşsan; kendin bir şeyler üretsen belki iyi hissedersin. Kalın yünler al mesela, bebişe atkı filan örersin. Ya da keçelerle bir şeyler yapabilirsin, çabuk üreyen şeyler olduğu için çok sılıkmazsın da yaparken.

Son düzenleme:
Sagolun ferda,repu,cigdem,Asyammm kisaca hepiniz:KK54:

çigdem o ne oyle yaa cok güzelmis cok yakismis prensese:nazar:

Sağol canım amin, Allah herkese hayırlısıyla bu duyguyu nasip etsin. Annelik=sulugözlükmüş gerçekten; önceden de öyleydim ama şimdi haberlere bile dayanamıyorum :KK50:

Maşallah annesi çok yakışmış, çok güzel olur umarım her şey.

Sağolun kızlar, Allah hepimize evlatlarımızla birlikte hayırlı güzel bir ömür nasip etsin.

Bizimkini havluya sarmakta bile zorlanıyorum, sudan çıkarken kıyameti koparıyor :)

BUlunduğun yerden sıkıldığın için alışveriş bir bakıma çıkış yolu gibi olmuştur muhtemelen sana, ondan rahatlatıyordur. Hobi gibi bir şeylerle uğraşsan; kendin bir şeyler üretsen belki iyi hissedersin. Kalın yünler al mesela, bebişe atkı filan örersin. Ya da keçelerle bir şeyler yapabilirsin, çabuk üreyen şeyler olduğu için çok sılıkmazsın da yaparken.
ya ferda kesin teşhis bacım tek sosyalliğim sanal alışveriş kar kış dışarı çıkamıyorsun evden iş işten ev sıkılınca bu da beni rahatlatıyor bir şey itiraf edeyim mi örgü hiç bana göre değil sevmem benimki it kılı postal bağı derler ya ondan

Sagolun ferda,repu,cigdem,Asyammm kisaca hepiniz:KK54:

çigdem o ne oyle yaa cok güzelmis cok yakismis prensese:nazar:

sağol şekerim bir sürpriz elbisemiz daha var onu da yükleyecem bi ara o da çok yakıştı kızıma oğlunu verirsin artık napalım purçak kendine başka damatlar bulsun

Gunaydin anneler benim kizim 10 gundur oksuruyo ilac kullandim ama devam etmeyecegim ilaclara cunku 1 haftadan fazla kullanmayin yazıyor prospectsunde. Bu oksurugu nasil gecirebilirim sizin hasta olan bebisler iyilestiler mi?

Kızlar fotoğraflarımiza yaptığınız yorumlar için hepinize teşekkür ediyorum

Gunaydin anneler benim kizim 10 gundur oksuruyo ilac kullandim ama devam etmeyecegim ilaclara cunku 1 haftadan fazla kullanmayin yazıyor prospectsunde. Bu oksurugu nasil gecirebilirim sizin hasta olan bebisler iyilestiler mi?

öksürük hemen geçmiyo genelde biraz sürüyo yaşına girdiyse bal sencefil verebilirsin. onun dışında bol bol ıhlamur içirip keçi boynuzu pekmezi ve bol meyva filan yedirebilirsin

öksürük hemen geçmiyo genelde biraz sürüyo yaşına girdiyse bal sencefil verebilirsin. onun dışında bol bol ıhlamur içirip keçi boynuzu pekmezi ve bol meyva filan yedirebilirsin

18 inde yaşına girecek ıhlamur ve meyve veriyorum pekmezde veriyorum bal sencefil vermedim hiç az oksuruyo ama kusacak gibi oluyo oksurunce canım sıkılıyor ne zaman gececek diye bakiyorim iste

18 inde yaşına girecek ıhlamur ve meyve veriyorum pekmezde veriyorum bal sencefil vermedim hiç az oksuruyo ama kusacak gibi oluyo oksurunce canım sıkılıyor ne zaman gececek diye bakiyorim iste

o zaman bal veremezsin ama diğerlerini vermeye devam bi de ben ayağının altına geceleri azcık vicks sürüyordum o da iyi geliyordu. haftalarca sürebiliyor öksürük bizde de öyle olmuştu her öksürüğün ardından su vermeye çalış kusmayı frenler

X