2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 185 52,6%

• Ankete Katılan
    352
Mesaj tekrarı ne demek hep çok merak etmiştim. Ne demek sahi...
aşşa yukarı aynı mesajları 10 kere yazacaaana çizelgeni yenilesen daha iyiyiydi yavrum
şu çizelgeni yenileyiver gariiii.........
bebişlerimizz 1 yaşını doldurduuuuuuuuuuu

Dün gece bi hevesle geldim 2014 ün ilk msjini ben yazmaliyim diye bi baktim repucan benden hızlî davranmis..Berbat bi yeniyil gecirdim 1 haftanin yorgunlugu uykusuzlugu dun gece cikti ve hastalandim saka gibi sacma sapan bi geceydi..millet bi tarafta ben yigilmis koltukta bi tarafta:)) böyleyken böle..:KK53:

Gecmis olsun canim. Seni buralarda goremeyince 2014 e giremedi heralde dedim. :)))

kızlarrr niye kimse cevap yazmıyo banaaa

al bak işte yazıyomm şekerimmm

RUZA bebem hasta.sabah ateşler içinde uyandı.37-38.3 arası gidip geldi.calpol ve dolven verdim.ama öksürük huysuzluk var.doktorada götürmedim.napacağımıda bilemedim.beklesemmi bi kaç gün sence

Allah yardımcınız olsun öncelikle canım
bence doktora götür canım ne olur ne olmaz sürekli ateşini ölç ılık banyo yaptır
kafasını vurmadan demişti doktorum bizimde aynı şekilde olmuştu 6. hastalık demişti doktor
3. günün sonunda olduğu gibi döker öylece geçer demişti hakikaten geçti yani götürmesek bile olacakmış
ama bilemiyorki işte insan korkuyor

Yatu çok endişelenme bence
Geçen hafta bizim en düşük ates 38.4 civarındaydi dolvene rağmen. Hep 39 ve üstüydü. Ama Calpol ver istersen.

Yatu eksik okumuşum öksürük varsa doktora git istersen

2013 COK ZOR BİR YIL OLDU ...AMA EN GÜZELİ 01.01.2013 DE SAAT 13:52 DE KIZIMI KUCAGIMA ALMAM DI 2014 DE İLK GÜNÜ COK PARTI VERDİK EVDE 40 KİSİ VARDI İNANILMAZ GUZEL OLDU DOGUM GUNUMUZ HERSEYİ KENDİ ELLERİMLE YAPTKIM PASTASI HARIC..COK YORUMDUM HATTA BUGUN İSTE BOYNUM TUTMUYOR AMA KIZIM ICIN DEGDI PHOTOMUZ FOTOGRAFCILARI CAGIRDIM ZATEN DOGUM FOTOCUMUZDA ONLARDI..BAYA GUZELDI HERSEY COK DUYGULANDIM 1 YIL NASIL GELDI GECTI INANAMIYORUM...:nazar::emir_bebek::emir_bebek:

Yatu geçmiş olsun yeni gördüm mesajını bekle biraz daha bence. 39 dan sonra götürürsün. Eylemcim yeniledim canımcımmm .... Artık iki yaşa gidiyoruzz....

Yatu geçmiş olsun yeni gördüm mesajını bekle biraz daha bence. 39 dan sonra götürürsün. Eylemcim yeniledim canımcımmm .... Artık iki yaşa gidiyoruzz....

ben anlamamışım tatlım
evet inşallah 2 ye dayadık sırtlarını çok şükür
ok tamam canım çok öpüyorummmmmmm

ilk mesajı yazdığımda ruza vardı forumda ondan ruzaya sordum.yorumlarınız için teşekkür ediyorum.iş yerindeyim çalışıyorum şuan.dr.u aradım o da getir dedi.cumartesi aslında 1 yaş kontrolü var.netten araştırıyorum bazı dr lar 39 üstü için ilaç verilmeli diyo.dr a gitmek istemiyorum ordanda enf. kapar üşütür iyice diye.ama gitmesemde ilerler diye korkuyorum.ayyy çocukların hasta olması ne kötü ya.Allah hepimizinkini korusun.
6.hastalıkta tedavi yöntemi ne.antibiyortik mi veriyolar

ben anlamamışım tatlım
evet inşallah 2 ye dayadık sırtlarını çok şükür
ok tamam canım çok öpüyorummmmmmm

evet canım çük şükür bugünleri de gördük.. inşlallah nice mutlu yaşlarını görürüz yavrularımızın... :KK16::KK16: ben de seni öpüyorum hayatım... :KK16::KK16::KK16: :KK54::KK54::KK54:

ilk mesajı yazdığımda ruza vardı forumda ondan ruzaya sordum.yorumlarınız için teşekkür ediyorum.iş yerindeyim çalışıyorum şuan.dr.u aradım o da getir dedi.cumartesi aslında 1 yaş kontrolü var.netten araştırıyorum bazı dr lar 39 üstü için ilaç verilmeli diyo.dr a gitmek istemiyorum ordanda enf. kapar üşütür iyice diye.ama gitmesemde ilerler diye korkuyorum.ayyy çocukların hasta olması ne kötü ya.Allah hepimizinkini korusun.

canım görmedim ya kusura bakma. ateş yükseldiğinde vücuttaki enfeksiyonla mücadele edermiş. ondan dolayı 39 üstüne ateş düşürücü verin mümkün olduğunca bekleyin diyorlar. ılık suyla silebilirsin. bez koydurmuyorsa elini ıslatıp yüzüne koltuk altlarına falan sür. gerçi işteymişsin. hele de hasta hasta bırakıp işe gitmek çok daha zor.. :KK50: Rabbim şifa versin.. en kısa zamanda iyileşsin inşalah.. bebekler hasta olmasın ya.... :KK50:

hayır antibiyotik falan vermemişti
sadece kalpole devam et veya fitil kullan dedi
birde sık sık ılık banyo yaptır saçlarını ıslatma dedi
sadece vücudu sık sık yıka ama ılık suyla dedi
sürekli ateşini kontrol et havale geçirmesin dedi
3. günün sonunda vücudu pul pul olup dökülecek atlatacak dedi
hakikaten de 3. günün sonunda isilik gibi oldu
ve atlattı çok şükür ateşide kendiliğinden düştü

kızçelerrrrrrrrr
yeni yılımız hayırlı uğurlu olsun inşallahhhhhhh
bu arada benim oğlan yeni yılı anladımı ne bu gece ilk defa beni emmedi
zaten bir geceleri emiyordu ondanda kesilcek heralde
nööörecem bilmiyom ama yaşına girmeyede az kaldı
kesilirsede kesilsin artık naapyım be ya...
sonra anladımı kesilmeside çok zor oluyor diyorlar
haydi hayırlısı bakalım

bıraksınlar artık ya.. koca adam oldular.. :KK9::KK9: askere gidene kadar mı emecekler.. :KK35:

2013 COK ZOR BİR YIL OLDU ...AMA EN GÜZELİ 01.01.2013 DE SAAT 13:52 DE KIZIMI KUCAGIMA ALMAM DI 2014 DE İLK GÜNÜ COK PARTI VERDİK EVDE 40 KİSİ VARDI İNANILMAZ GUZEL OLDU DOGUM GUNUMUZ HERSEYİ KENDİ ELLERİMLE YAPTKIM PASTASI HARIC..COK YORUMDUM HATTA BUGUN İSTE BOYNUM TUTMUYOR AMA KIZIM ICIN DEGDI PHOTOMUZ FOTOGRAFCILARI CAGIRDIM ZATEN DOGUM FOTOCUMUZDA ONLARDI..BAYA GUZELDI HERSEY COK DUYGULANDIM 1 YIL NASIL GELDI GECTI INANAMIYORUM...:nazar::emir_bebek::emir_bebek:

doğum gününüz kutlu olsun.. nice mutlu yaşlara... :KK16:

ateş tehlikeli yinede sıkı takip etmek lazım oğlumun havalesinden önce hem calpol hem fitil hem ılık banyo yaptırmıştık ama ateş çok ısrarlıydı havale geçirdi yavrum. bundan sonra her ateşi risk bizim için ki havalesinden 15gün sonrada yine ısrarlı ateşi oldu. 39,5 larda gezdi 3 gün 6. hastalık dediler ama o da çıkmadı. aman dikkat edin sizde ateşleri 12m de bilir havaleyi yaşamak çok zor.

ateş tehlikeli yinede sıkı takip etmek lazım oğlumun havalesinden önce hem calpol hem fitil hem ılık banyo yaptırmıştık ama ateş çok ısrarlıydı havale geçirdi yavrum. bundan sonra her ateşi risk bizim için ki havalesinden 15gün sonrada yine ısrarlı ateşi oldu. 39,5 larda gezdi 3 gün 6. hastalık dediler ama o da çıkmadı. aman dikkat edin sizde ateşleri 12m de bilir havaleyi yaşamak çok zor.

iste korkulmasi gereken ates bu, ates dusuruculerle vs dusmeyen gunlerce gecmeyen atesten korkun, soguk alginligi, grip vs bunlar surekli olacak kendimizi cok da strese sokmamak lazim.

yarin dogumgunumuz yine alisverise gidiyorum Allahim bitemedi su alisveris :KK4:

iste korkulmasi gereken ates bu, ates dusuruculerle vs dusmeyen gunlerce gecmeyen atesten korkun, soguk alginligi, grip vs bunlar surekli olacak kendimizi cok da strese sokmamak lazim.

yarin dogumgunumuz yine alisverise gidiyorum Allahim bitemedi su alisveris :KK4:

iyi para harcadınız hee.... :KK53:

bizdede ateş be öksürükle başlamıştı doktor salgın var dedi antibiyotik ateş düşürücü ve öksürük şurubu verdi ateşi düşürdü ama öksürük geçmesi yine 1 haftayı bulmuştu tam hastalık geçti bugün iyi dedim ertesi gün burun akıntısı başladı haydaaa dedik üşümedi etmedi bu ne. anneme dertlendim oda sen bebeği çok fazla seviyosun ilgileniyosun annenin nazarı çok değer böyle sık ve sebepsiz hastalıklar yapar dedi 3 gün önce nazar ayetleri okudu kızlar gerçekten çocuk 3 gündür huzurlu sağlıklı ve inanılmaz her gece en az 15 defa uyanan çocuk gece sabaha kadar uyuyo Allahım inşallah bozulmaz:nazar: ben pek ihtimal vermiyodum ama şimdi gerçekten inanıyorum Kurandan okudu 7 defa bence bi deneyin.:nazar:

bizdede ateş be öksürükle başlamıştı doktor salgın var dedi antibiyotik ateş düşürücü ve öksürük şurubu verdi ateşi düşürdü ama öksürük geçmesi yine 1 haftayı bulmuştu tam hastalık geçti bugün iyi dedim ertesi gün burun akıntısı başladı haydaaa dedik üşümedi etmedi bu ne. anneme dertlendim oda sen bebeği çok fazla seviyosun ilgileniyosun annenin nazarı çok değer böyle sık ve sebepsiz hastalıklar yapar dedi 3 gün önce nazar ayetleri okudu kızlar gerçekten çocuk 3 gündür huzurlu sağlıklı ve inanılmaz her gece en az 15 defa uyanan çocuk gece sabaha kadar uyuyo Allahım inşallah bozulmaz:nazar: ben pek ihtimal vermiyodum ama şimdi gerçekten inanıyorum Kurandan okudu 7 defa bence bi deneyin.:nazar:

geçmiş olsun yasemincim. doğru en çok annenin nazarı değermiş. hangi ayetler acaba? felak nas sureleri mi yoksa başka mı?

X