Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bituful firsat mu nerdeee
Ateslendi kızım hastaneye gittik
Kucagimdan inmek istemedi
Dinlenmek ne güzel olurdu
kızlar geçmişi okuyamıyorum. misafirlerim hala burada. fotoğrafları profilime ekledim. isteyen bakabilir. öpüyorum herkesi...
repu canım sende hazırlıklar ne alemde sanırım az kaldı sizin doğum gününüzede hayırlısı bakalım kolay gelsin
ahan da geldim,okudum çıkıyordum ki üzerime aylardır çöken rehaveti kırıp yazdım neler olmadı ki vave....önce oğlumun kronik ateş sendromuyla başladık 2 ay kadar önce...sürekli ve sebepsiz yüksek ateşle başladı...neysem onu atlattık..sonra tekrar ateş,kanda enfeksiyon...hastaneye yatış...yok yere ağır antibiyotik ve kesin olmayan tanı ile menenjit tedavisi...arkasından hastaneden bulaşan rota virüsü....10 gün tekrar hastane ve antibiyotik...sonra eve geliş...10 gün sonra tekrar ishal ,ateş ve amip...çok şükür son 20 gündür toparlandı...şimdi de soğuk kar kış kıyametle uğraşırken buldum kendimi..emeklemeye başlayan küçüğüm yatmaktan hastalıktan onu bile unuttu.arada diş huzursuzlukları devam etti..off offf anlatırken bile içim şişti vallasın iki ayın kısa özeti bu şekilde...çok sık girip okuyamadım..sizlerde durumlar nasıl?topik terkedildi mi yoksam
çok geçmiş olsun canım havalar dengesiz çok fazla salgın hastalığı var herkes hasta
burya kimsecikler gelmiyor artık forum terkedildi sanki
Sağol asyacım.. Biz de seni öpüyoruz..ruzacım canım ben çok beğendim resimleri maşallah güzel annenin yakışıklı oğlu rabbim kuzunun bahtınıda güzel yapar işallah seni ve kuzucuğunu kocaman öpüyorum
Repum sağol canım. Pasta istediğim gibi olmadı. Adamcağız kendi kendine değiştirmiş. Yazıları kırmızı yazmış, üzerini sade istemiştim inciler falan koymuş.. ben almaya gitseydim kesin değiştirirdim.. Allahtan tadı çok güzeldi de o açığı kapadı. Önemli olan mutlu huzurlu bi şekilde kutlamaktı, çok şükür öyle de oldu.ruza cok tatli olmussunuz utku ve sen, ikrmlar ve pasta da harika
12m ve esrabeyaz gecmis olsun
benim oglan sabah uyaninca 10 dk falan agladi durduramadim, sonra ikinci uyanisinda da aynisi, bilmiyorum neden boyle oldu
selam kızlar aranızda yeniyim aslında ara ara girdim baktım ama hiç yazma fırsatım olmadı ikiz bebek annesiyim çocuklarınıza neler yediriyorsunuz ben emziremedim ne yazık ki anne sütü almıyorlar