2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 185 52,6%

• Ankete Katılan
    352
Bituful firsat mu nerdeee
Ateslendi kızım hastaneye gittik
Kucagimdan inmek istemedi
Dinlenmek ne güzel olurdu

kızlar geçmişi okuyamıyorum. misafirlerim hala burada. fotoğrafları profilime ekledim. isteyen bakabilir. öpüyorum herkesi...

Son 3-4 sayfayı okuyabildim, topnuzu hörmetle selamlar ve öperimm. :KK54:

12m çok geçmiş olsun canım, inşallah tamamen iyileşmişsinizdir, Allah tekrarını yaşatmasın.

Kızlar benden size tavsiye, aylardır deodorant yerine bildiğiniz karbonat kullanıyorum ve şu ana kadar kullandığım bütün deodorantlardan daha etkili olduğunu söyleyebilirim. Hem de sıfır kimyasal.

Krem konusunda o kadar hassas olmamakla beraber paraben içermemesine dikkat ediyorum. Gerçi parabenin adı çıkmış, 1500 çeşit başka kimyasallar var içinde ama ne yapalım. Yüzüm için Haccer krem aldım, Helal sertifikalı ama çok yağlı bir krem, cildiniz yağlıysa iyi gelmeyebilir.

kızlar geçmişi okuyamıyorum. misafirlerim hala burada. fotoğrafları profilime ekledim. isteyen bakabilir. öpüyorum herkesi...

Ruzacım fotolara baktım, hangi birine yorum yazacağım bilemedim, hepsi birbirinden güzel. :nazar::nazar::nazar:İkiniz de çok tatlısınız. Allah hep beraber nice sağlıklı, huzurlu, mutlu yıllar nasip etsin. Utkumu öp benim için. :KK54::KK54::KK54:

ateşli hastalıkla uğraşmak zor daha önce yazmıştım hatırlarsınız oğluşum havale geçirdi ateşten. havaleden 15 gün sonra tekrar 4 gün süren bir ateşimiz oldu hatta 6. hastalıktan şüphenildi. ama herhangi bi döküntü dökmeyince o da olmadığı anlaşıldı. muhtemelen viral bir rahatsızlık geçirdi ve bağışıklık sistemi zayıf olduğundan ağır atlatıldı diye düşünüldü. bende bu nedenle oğlumun bağışıklığını güçlendirmek istiyorum. zaten doğuştan gelen hala araştırılan bir kansızlık sorunumuz var. keçi boynuzu pekmezi yediriyorum hergün sanki biraz toparladı size de tavsiye ederim

sağol ferdam... :KK54::KK54::KK54: Darısı sizlerin başına.. :KK54::KK54:

12m çok geçmiş olsun bu arada canım... çok üzüldüm. :KK50: inşallah bir daha olmaz. :KK50:

ruzacım canım ben çok beğendim resimleri maşallah güzel annenin yakışıklı oğlu rabbim kuzunun bahtınıda güzel yapar işallah seni ve kuzucuğunu kocaman öpüyorum:KK19:

ruza cok tatli olmussunuz utku ve sen, ikrmlar ve pasta da harika:KK56:
12m ve esrabeyaz gecmis olsun :KK19:
benim oglan sabah uyaninca 10 dk falan agladi durduramadim, sonra ikinci uyanisinda da aynisi, bilmiyorum neden boyle oldu :KK5:

repu canım sende hazırlıklar ne alemde sanırım az kaldı sizin doğum gününüzede hayırlısı bakalım kolay gelsin

tüm hasta bebeklere geçmiş olsun. 12m bana yazdıktan sonra tekrar benzer bişey yaşadımı ufaklık merak ettim

ahan da geldim,okudum çıkıyordum ki üzerime aylardır çöken rehaveti kırıp yazdım :KK14: neler olmadı ki vave....önce oğlumun kronik ateş sendromuyla başladık 2 ay kadar önce...sürekli ve sebepsiz yüksek ateşle başladı...neysem onu atlattık..sonra tekrar ateş,kanda enfeksiyon...hastaneye yatış...yok yere ağır antibiyotik ve kesin olmayan tanı ile menenjit tedavisi...arkasından hastaneden bulaşan rota virüsü....10 gün tekrar hastane ve antibiyotik...sonra eve geliş...10 gün sonra tekrar ishal ,ateş ve amip...çok şükür son 20 gündür toparlandı...şimdi de soğuk kar kış kıyametle uğraşırken buldum kendimi..emeklemeye başlayan küçüğüm yatmaktan hastalıktan onu bile unuttu.arada diş huzursuzlukları devam etti..off offf anlatırken bile içim şişti valla:KK50:sın iki ayın kısa özeti bu şekilde...çok sık girip okuyamadım..sizlerde durumlar nasıl?topik terkedildi mi yoksam:KK20:

Canim benim yaa cok uzuldum inan :KK50: hepsi ust uste gelmis cok kotu:KK43: cok gecms olsun diyorum opuyorum oglunu

çok geçmiş olsun canım havalar dengesiz çok fazla salgın hastalığı var herkes hasta
burya kimsecikler gelmiyor artık forum terkedildi sanki :KK43: :KK43:

Selvi boylum al yazmalim asyeaaam hersey yolunda sayfanin kaderi bizlerin elinde :KK53: iyi ki tanimisim dedigim insanlari gormekten mutlu oluyorum ben.. burdaki durgunlugun sebebi teknolojidir onu soyliim gel seni de goturek :86:

ruzacım canım ben çok beğendim resimleri maşallah güzel annenin yakışıklı oğlu rabbim kuzunun bahtınıda güzel yapar işallah seni ve kuzucuğunu kocaman öpüyorum:KK19:
Sağol asyacım.. Biz de seni öpüyoruz..
ruza cok tatli olmussunuz utku ve sen, ikrmlar ve pasta da harika:KK56:
12m ve esrabeyaz gecmis olsun :KK19:
benim oglan sabah uyaninca 10 dk falan agladi durduramadim, sonra ikinci uyanisinda da aynisi, bilmiyorum neden boyle oldu :KK5:
Repum sağol canım. Pasta istediğim gibi olmadı. Adamcağız kendi kendine değiştirmiş. Yazıları kırmızı yazmış, üzerini sade istemiştim inciler falan koymuş.. :KK43: ben almaya gitseydim kesin değiştirirdim.. Allahtan tadı çok güzeldi de o açığı kapadı. Önemli olan mutlu huzurlu bi şekilde kutlamaktı, çok şükür öyle de oldu.

selam kızlar aranızda yeniyim aslında ara ara girdim baktım ama hiç yazma fırsatım olmadı ikiz bebek annesiyim çocuklarınıza neler yediriyorsunuz ben emziremedim ne yazık ki anne sütü almıyorlar :KK43:

X