- 11 Şubat 2011
- 2.083
- 38
Aksamdn sabaha ozledm belkim.. ne ifsa edion aramizdakileri
Kihkihkih crazy girl 1986 seniii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aksamdn sabaha ozledm belkim.. ne ifsa edion aramizdakileri
isiniz gücünüz sahalara oynamak bıktım sizden. Garipsiyorum. Yoruldum. İsyan ediyorüm.
Ocak anneleri vurdumduymaz uçak kaçık bir aşk gibisin yokken gelmek istemiyorum gelince ayrılmak istemiyorum nassı olcak böle..seviyorum ya burayı:86:
Piiii durum wahim
Bugra nin vucudunda karin bolgesi ve bacak alt kisimda alerjik gibi duran pembemsi gruntuler war. Sirtinda yada yuzunde yok. Ne acaba ya? Yarin aile hekimligine goturcem mecburen.6. Hastalik mi diye dusundum ama degil gibi geldi.yedigi degisik bisey de yok
Senin burasiyla bir alakan yok biliyorsün degi mi gidecegin kapi belli.bence sen git subat annelerine yeni asklar warmis oyle diyolaa.
Merhaba kizlar ve vave:) kizimda da aynisi oldu gecen hafta. Dr mantar olabilir.sampuan vs degistirdiyseniz o dokunmus olabilir ya da alerjik olabilir ama neye alerjisi oldugunu tespit edemeyiz dedi. Ki biz sabununu degistirmistik. Buyuk ihtimal ondan oldu. Bi krem bi de dustan sonra losyon verdi. Gecti bakam simdilik. İns. Atlatirsiniz hemen. Annemi ozledim ben yaa. ((
Burçağımmmm eti burçağımmm :))
Repuu nasıl gidiyor doğum günü hazırlıkları.ya hani şu çerçeve yapıyolar ya burağın doğum günü diye siZce nasıl fikir? Alsammı bi dane:)))
Anladım repucum.ya yemek yapmasanıza niye pasta börek gibi ikramlıklar hazırlatmıyor eşinn? Çok sinir oldum eşine:)) iş çıkışı dövdürelimmi
O çerçeve kenarlıklı oluyor kenarlarda bebeğin resmi ortası boş gelen misafirler hatıra resmi çektiriyor.nette yaz yaş günü çerçeveleri diye görsellerde çıkıyo hemen.. Sen baya tasarlamışsın hadi bakalım darısı bana kımlerın gelecegıne karar verebılsem ona göre hareket edicemde bi yanım gerek yok diyo bı yanım bi kere oluyo çağır herkesi , herkes bulsun kendıne yer diyor