2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 185 52,6%

• Ankete Katılan
    352
sabah bir yumurta haslanmis veya tereyaginda kizarmis.
11-12 gibi elma ve armut rendesi az tahilli mama 30 ml sutle
2-3 gibi bol sebzeli ve peynirli makarna veya kofte veya sebze yemegi, pilav vs
aksam sutlu koyu bi corba
bir de bol bol emiyo

gecen mayaladim kalorifere dayadim meger esim petegi kapatmis tutmadi yogurt :KK53: maya icin yogurt almam lazim.

bi de bituful biraz spontane gelisiyo aksamlari et yemegi varsa ondan da veriyorum mesela. dun mercimek koftesi yapmistim acili. nerdeyse 2 taneyi bitirdi daha istiyo dokunur diye vermedim. olan seylerden de veriyorum oyle

Akşamki çorba yerine yoğurt ver bence artık yemek yiyo nasılsa..kalsiyum alır..emiyo diye rahatsın nasılsa.

Akşam 2 saat boyunca velet kalktı ayağa uyumadı o kalkıyo ben yatırıyorum, o kalkıyo ben yatırıyorum tracy ablanın yatır kaldır günlerine döndüm bi anda..ne gereksiz geldi o kitap bana ya boşuna para verdim..hamile birine vereyimde kurtulayım.

oglusun takimi geldi kollar bira kisa yalniz buyuk boyu da cok buyuk olacak :S napsam. bi de esim penye diye begenmedi, sanki everiyoruz oglani, diger takimi alalim diyor kararsiz kaldim.

Muhtemelen ev sıcaktır kollarını bi kat kıvır gitsin yarım kollu gibi olur:))
Yoğurt için ben fırını biraz ısıtıyrum sonra kapatıyorum. Ilınınca yoğurdu oraya koyuyorum 3-4 satte güzel tutuyor.bi dene istersen

Bende sütü 15 dk kaynatıyorum içindeki su oranı azalıyo daha sert oluyo..bi pratik bilgide benden:KK53:

Yerim onun silen parmaklarini..

Tutkuuu o mukemmel kp i haketmiyosun sen:KK33: kötüsun elbet bana isin düşcek

Yerim onun silen parmaklarini..

Tutkuuu o mukemmel kp i haketmiyosun sen:KK33: kötüsun elbet bana isin düşcek

Beni kp ile vurma ne olurr:)) sebepsiz yere adama sempati duymaya başlıycimm.Allah sanada böle bi kp nasip etsin inşşşş.cuma saati kabul olur duam:))

selerm benim bir kurabiye siparişim kaldı gerisi tamam sadece karar veremiyorum eşim 1 şeklinde kurabiye yaptırma daha orijinal olanlar var diyo ben de 1 +karışık yaptırayım diyorum cumartesiye kadar onu da netleştirip siparişi vereceğim kıyafet toka tamam doğum günü malzeme şunları aldım fikir olur belki masa örtüsü peçete tabak fener kapı süsü davetiye hediye kutusu şeker keseleri mum balon kürdan çikolata ayrıca süsler işte past ikramlıklar şu bu derken tama olur biter haftaya kızımın fotoğrafını çıkartıp davetiyelere ekliyecem memlekete gönderecem duygu sömürüsü yapalım da bizimkiler gelsin:KK1:
Ne güzel hepsi bitmiş neredeyse ben daha düşünce aşamasındayım niyetlendim sadece olur bi şekilde hadi hayırlısı
Merhaba tatlı anneler
Doğumgünü araştırmalarıma başladım bende kıyafeti evden ayarlıcam spor şık . Kurabiye yaptırmak istiyorum doğumdan içimde kalmıştı o işi arkadaşım üstlendi saolsun sipariş vercek adıma geriye pasta süs ve misafire hediyes kalıyor. Süsleri internetten alıcam . Magnete internetten güvenemiyoru. Ama dışarı çıkmaya zaman yok onu da ablama yıkmayı düşünüyorum daha bişey demedim :)) bide stüdyoda bir yaş fotosu off içim sıkıldı vallahi pek sevmem aslında organizasyon işlerini sırf oğlumun hatrına. Büyüyünce kıymetimi anlar inşallah sıpa
Kolay gelsin canım
gelen misafirlere hediyeye bi türlü karar veremiyorum bakalım nasıl bişey olucak

2 gündür tükendim yoruldüm bittim yaşlAndım resmen :KK43: erdem yatağına koyduğum gibi uyanıyor bende onun odasındaki çekyatı hazırladım gece dayanamAdığım noktada oraya geçiyoruz beraber duvar kenarına yastık koyuyorum ortada erdem kollarını açmış , kenarda düşmek üzere ve memeleri ortada beli başı açık üşütmek üzere olan ben :KK43:( sabaha kadar yatıyoruz benimkine yatmak denirse tabi . Biran önce düzelsin nolur yoksa bende iskelet kas sinir sistemi kalmayacak
canım ya çok zor gercekten ama geçecek inşallah bugün daha iyi uyumuşsundur

Fulya sanki kendimi okuyorum bende aynı pozisyonda uyanıyorum ama en azından meme ağzında uyursam uzun bi zamn uyuyo bende tutulsamda kesintisiz uyku daha cazip geliyo:KK1:
Selerm uyuz oldum ev sahibine taşıma şirketleri var ya toplayıp yeniden kuruyolar evi öyle bişeye versen biraz pahalı ama en azından yorulmazsın tek maaşsanız biraz zor olur ama.sana söylüyorum ama bende 3 defa taşındım evlendiğimden beri bi defa onlara veremedim illa kendi elimle yapıcam birde biri 1000 tl diğeri 4000 tl deyince ben kısmık hemen ucuz olanı tercih ediyorum:KK37:
Canım taşınmaktan çok yeni ev bulmak zor geliyor düzgün bi ev bulsam hemen taşınıcaz burada bi sürü öyle şirket var onlardan biriyle anlaşıcaz ama iillaki bi çok şeyi ben yapıcam istanbuldan buraya taşınırken öyle bi şirketle anlaşmıştım hatta pahalısını seçmiştim iyi olsun diye ama eşyalar öğlen 2 de geleceğine gece 2 de geldi yok teker patladı yok fren bozuldu bi sürü bahane boş evde 12 saat beklediğimizle kaldık bide geldiler araçtan bize ait olmayan eşyalar çıkıyo meğer bunlar bizden sonrada bu taraflara taşınan başka birinin daha eşyasını almışlar bizede araç bozuldu diye yalan söylüyolarmış tabi gece 2 de de hiç bişeyi düzgün yerleştirmeden tesisatları yapmış gibi gösterip yapmadan gittiler yani evden eve taşımadan hiç bişey anlamadım ama buradaki firma galiba daha güvenilir
Selermcim daha iyi hastaligi kusmasida gunde 1 e düstu ama hala istahsiz..sabah kasikla 100 cc sut icirebildim anca 1 saatte, biberonda almiyo artik beyfendi bugun kontrole göturebilirsem goturcem bakalim..
Tasinma isinide kolayca atlatirsin umarim kis gunu Allah yardimcin olsun..sizde nasil gidiyo yemek calismalari:KK1:

Fly üzüldüm sana insanin sinir sistemi alt üst oluyo uykusuzlukta umarim duzelir :KK43: yelda yasemin sizinkilerde ayni sekilde..:KK54:ahh su meme bagimliliklari olmasa hersey daha kolay olcakti sizin icin..

Cigdemcim vave cevap vermemis ben yardimci oliyim..bence baslangıc olarak kücük havyarlı kanepelerle basla ardindan ıstakoz sashimi koy soyle güzelce firinlanmis ortaya, daha sonra risotto esliginde pekin ördegi tatlı olarakta houte coutere buzlu truff felan..umarim yardimci olabilmisimdir kolay gelsinnn...
Canım bardakla içirmeyi denedin mi ben suyu meyve suyunu bardakla da vermeye başladım erdem hiç biberon almadı suluk kullanıyorum suluklada deneyebilirsin
Erdem her yeni yönteme direnç geliştiriyor artık tv açıkken yemiyor sürekli ağzında tutuyor şu aralar öğün aralarını açıp acıktırıyorum ve yediği kadar yediriyorum tabi bin bir türlü oyunla Tv'ye biraz ara verdim ağzında bekletmeyi unutunca o yönteme geri dönücem ama artık gercekten daha az takıyorum Erdemi öyle kabul ettim

bayadir yogurt yapmiyorum. yogurt yemesi sart mi ya :KK5:
yese iyi olur canım

Günaydın kızlar..
Yasemincim haklısında onların yorulacagı yok ki kan kussalar kızılcık suyu içtim derler:)) hele eşim bişey istesin gecenin 3 ünde kalkıp gelirler hiç farketmiyor.buraga bakarken bi kere off vay çok ağlıyo şöle böle demiyolar.mesela burak çok zor uyuyodu ağlayarak neyse sordum kv ye nasıl zor uyuyo dimi dedim.yoo benım oğlum babanesine hiç kahretmez ıkı salladım yumdu gözleri dedi.Allah Allah dedim bana yapıyo heralde sen tam uykusu gelmesini bekle falan dıye bana yöntem sölüyo, neyse haftası bayramdı bitişik komşuya gittik eşimle bayramlaşmaya. Sohbet sırasında komşum dediki bu hafta babanesi geldi galıba ananenin işi mi var. Evet dedim ayy anladım ama dedi ne ağladı ne ağladı çocuk kp sesli sesli ninni söylüyo sonra kv başlıyo yok baya ağladı sonra ses kesıldi uyudu heralde dedi.:)) eşimle bakıştık.duvarlar çok ince herşey duyuluyor..bende olur ya işte huy değiştiriyor bende bile çok ağlıyor dedim.. Eve gelınce söledim eşime niye doğruyu sölemiyolar ağlıyo desin zor çocuk desin yok illa sorunsuz bakmış olsunlar diye uğraşıyolar.mesela benım annem eşimin yanında da sölüyor öle öle büyück ama bazen zor uyuyo falan diyo..kv geldiğinde bi konu açıldı yan komşuyla ilgili valla baZen sessiz olmak lazım herşey duyuluyor dedim.aaa dedi.tabi dedim mesela gecen bayramda,uyuturken çok ağladı hep bağıra bağıra ninni sölediler diyo dedîm.a ne zaman be hiç ağlamıyo ki heee o aşı oldugunun ertesi günüydü galîba dedi:)) o yuzden sinir oluyorum yapmacık gelıyo yaa..
Repu nasıl yeni makalem:KK53::KK53::KK53::KK53:
Çiğdem vavenın nefisyemekler siteside yemek tarifleri var hakim ve savcılar için ordan Yemek tarifi bakabilirsin..
Selerm eger vakıt tanıdılarsa yaza doğru taşınmaya kalkışman dha iyi olur tabii araştır yinede Allah kolaylık versin inşş
Herkese hayırlı cumalarrr
Doğum günü için haftya hazırlıklara başlıycam aile arası olacagı için çok abartmayı düşünmüyorum..
ev bulursam çıkılma da bulamazsan bahar gibi taşınırım yeni ev sahibinide zor durumda bırakmak istemem

sabah bir yumurta haslanmis veya tereyaginda kizarmis.
11-12 gibi elma ve armut rendesi az tahilli mama 30 ml sutle
2-3 gibi bol sebzeli ve peynirli makarna veya kofte veya sebze yemegi, pilav vs
aksam sutlu koyu bi corba
bir de bol bol emiyo

gecen mayaladim kalorifere dayadim meger esim petegi kapatmis tutmadi yogurt :KK53: maya icin yogurt almam lazim.
fırın iyi fikir gibi ben üstünü örtüyle kapatıyorum ev soğuksa kalın örtüyle örtsende tutar
yumurta beyazını vermeye başladınız mı

oglusun takimi geldi kollar bira kisa yalniz buyuk boyu da cok buyuk olacak :S napsam. bi de esim penye diye begenmedi, sanki everiyoruz oglani, diger takimi alalim diyor kararsiz kaldim.
Canım bi üstüne dene istersen beğenmezsen diğeriyle değiştirebiliyosan değiştirirsin

yese iyi olur canım

ev bulursam çıkılma da bulamazsan bahar gibi taşınırım yeni ev sahibinide zor durumda bırakmak istemem

fırın iyi fikir gibi ben üstünü örtüyle kapatıyorum ev soğuksa kalın örtüyle örtsende tutar
yumurta beyazını vermeye başladınız mı

Canım bi üstüne dene istersen beğenmezsen diğeriyle değiştirebiliyosan değiştirirsin

denedim canim hersey cok guzel uydu ama kollar birazcik kisa. bilek acikta yani.
yogurda basliyacam yine.
yumurta beyazini 10 gundur veriyorum. severek yiyor

Saolun canlar desteğiniz için inşallsh geçecek bugünler sabır birazcık . Dün gece daha da beterdi 4 te tam olarak uyudu :KK43: 4 e kadar kaç kere uyutup yatağına koydum hatırlamıyorum emmedide doğru düzgün

Selermcim ben reklamların yoğun olduğu saatleri pusuyorum haber öncesi program öncesi vs bide kanallarda genelde peş peşe giriyor reklama o sırada yediriyorum anlamıyor bişey reklam bitsin itiyor kaşığı :) bide reklam seçiyor sıpa civil ve parex reklamında yemiyor mesela çok ilginç :)) neye göre seçiyor acaba çizgifilmlerde de yemiyor pepe de bile
Ayrıca zorlayınca bizimkide yutmuyor ama kendi açınca ağzını yutuyor bende ağzını açmayınca çekip diğer reklamda veya biraz sonra bidaha deniyorum . Tabi doyduğu zaman reklam bile kar etmiyor zorlamayıp kaldırıyorum ne kadar yediyse artık

Kizlar gecmisi ojumadan yaziyorum. Fulyaa hasta oldum. Sabah kalkınca gogsum cok aciyodu sisti agriyodu. Sonra emzurdim azaldi bi iki saat sonra gecti. Ama basim ve karnim agriyo. Usuyorum. En cok basim agrisi fena. Napiyimm

denedim canim hersey cok guzel uydu ama kollar birazcik kisa. bilek acikta yani.
yogurda basliyacam yine.
yumurta beyazini 10 gundur veriyorum. severek yiyor
Öyleyse kollarını biraz kıvırırsın olur biter canım ya hem katlayınız akifte rahat eder
Saolun canlar desteğiniz için inşallsh geçecek bugünler sabır birazcık . Dün gece daha da beterdi 4 te tam olarak uyudu :KK43: 4 e kadar kaç kere uyutup yatağına koydum hatırlamıyorum emmedide doğru düzgün

Selermcim ben reklamların yoğun olduğu saatleri pusuyorum haber öncesi program öncesi vs bide kanallarda genelde peş peşe giriyor reklama o sırada yediriyorum anlamıyor bişey reklam bitsin itiyor kaşığı :) bide reklam seçiyor sıpa civil ve parex reklamında yemiyor mesela çok ilginç :)) neye göre seçiyor acaba çizgifilmlerde de yemiyor pepe de bile
Ayrıca zorlayınca bizimkide yutmuyor ama kendi açınca ağzını yutuyor bende ağzını açmayınca çekip diğer reklamda veya biraz sonra bidaha deniyorum . Tabi doyduğu zaman reklam bile kar etmiyor zorlamayıp kaldırıyorum ne kadar yediyse artık
Ya erdem reklamlarda bile yemiyo artık ağzını açmıyor zorla yedirincede yutmuyor bende oluruna bıraktım açıkınca 2-3 kaşık yiyo

Selermcim elbisenin kolu kisa uzun degil yani. Hafif kisa kotu gorunur mu?
Baltasar ben de mastit oldugumda usuyordum ateslenmistim. Bol bol emzirdim bir de sicak dus fayda etmisti bana.ama bebekler bu kadar buyumusken oluyor mu mastit bilmiyorum :S

X