2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

  • Kızımız Olucak

    OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

    OY: 185 52,6%

  • Ankete Katılan
    352

geçmiş olsun şekerim. zor yaa vallaa. ne ilginç değilmi insanlar..o kadar fedakarlık yap uyuma onun için.ama o bedavadan daha çok sevilsin. benim kp.de telefona istiyor bebişim ağlayınca (nedensiz ağlıyor bu arada) sana eziyet mi ediyolar anlat banaa gel senle bir dertleşelim.ah annesi ahh ahh babası ahh diyor.ben sorarım onlara diyor. demekki büyüdüğünde böyle böyle konuşacak çocuğa. durduk yere bizi kötü gösterip kendini kurtarıcı ilan edecek
 
ben korkuyorum hızlı vermeye ama benimde biraz hızlı gitti bende şaşırdım
emzirdiğimiz için heralde hızlı veriyoz
sende emziriyonmu?

emziriyorum ama az yemiyorum yani. diyet ama cok da sıkı degıl egzersiz cok yogun ama. bacaklarim aciyo feciii
 
repu maşallah canım, eylemsevcan sana da maşallah.. kilo verebilmek ne güzel.. ben de bugün rejime başladım. sporla beraber iyi kilo verecğim umudundayım.. dün akşam son hamburgerimi yedim.. ama o sondu. yemicem bi daha.

oğlumun aşısını yaptırdım bugün. bir taneydi. çok ağlamadı Allah'tan. kızamık aşısıymış.bi hafta sonra döküntü yapabilir normal dedi. 10.400 olmuş. %90'lık persentilin üzerine çıkmış. korkmaya başladım. hareketlendi de... ayaklanınca atar inşallah. boyunu unuttum da baş çevresi de 47 cm olmuş. bi dahaki aşısı da 1 yaşındaymış. bizdeki durumlar böyle..
 

masallahhh
bizimki daha 9 kilo anca olmustur herhalde :18:
 
bituful kız o foto nedir.bende o uygulamadan isterim.tel.e mi indirdin adı nedir


Yok be canim uygulama degil kendi sitesinde yol tarifi vermis onun resmini cektim sadece..

Bücürüge bi bakam aslinda bencede astrnot daha iyi galiba..

Kagan takma bosver sen zaten seneye baslamicanmi ise ohoooo krese verirsin o zamana..
 


Atar canim merak etme su mamalarda kilo aldiriyo malesef..
 

maşallah oğluna canım bende doktordan geldim aylık kontrol bizimki 300 gr almış 8.060 gr boy 72 çok az kilo alıyor doktor da aynı şeyi söylüyor boyuna göre 8.700 falan olmalıymış kızamık aşısını yaptırdın sanırım ben yaptrımayı düşünmüyorum s1 yaşında olcak zaten doktor çok ortaya konuştu suriyeden gelen mülteciler nedeniyle devletin araya koyduğu bir aşı fakat daha salgınsal bir durum sözkunusu değil dedi bu arada balık yağı devam sütünü sordum bunlarında ticari amaçlı olduğunu söyledi balık yağı yerine badem ceviz ver keten tohumu verebilirisin dedi gün içinde bir çay kaşığı bu arada üstten bir dişimiz daha geldi dün geceyi sıkıntılı geçirdik sebebi diştenmiş ve çocuklara tv izleme konusunu sordum kesinlikle tavsiye etmiyor geç konuşmasına neden oluyormuş öğrendiklerimi paylaşmak istedim sizinle :)
 
emziriyorum ama az yemiyorum yani. diyet ama cok da sıkı degıl egzersiz cok yogun ama. bacaklarim aciyo feciii

maşallah canım iyi kilo vermişin egzersizlerinde faydası oldu mu ve netten bulabilir miyiz adını tekrar verebilir misin gaza geldim bende yaparım belki egzersizleri :)
 


masallahhh
bizimki daha 9 kilo anca olmustur herhalde :18:

yeter canım ya.. sağlıklı olsunlar da kilo iyi birşey değil. doğduğundan beri mama yiyor evladım napsın.. annesi kötü inek.


maşallah canım seninkine de.. valla sormadım ben. sağlık bakanlığının aşı takviminde ne varsa hepsini yaptırdım. ne eksiği ne fazlası.. sabah kahvaltısına da koyabilirsin badem ceviz.. dişiniz de hayırlı olsun.
 
maşallah canım iyi kilo vermişin egzersizlerinde faydası oldu mu ve netten bulabilir miyiz adını tekrar verebilir misin gaza geldim bende yaparım belki egzersizleri :)

cok zor egzersizler arkaaslar tamamen bitiremedigimden sonra bir de nivea dinamik sabahlari yapiyorum ustune.

insanity fit test diye aratirsan torrent programiyla bu ilk bolumu. begenirsen devamini indirirsin. fit testte biraz nefea alabiliyosun en azindan hoca hareket gosterirken. bir basla istersen :13:
 

olsun canim uzulme en azindan vitamin aliyor mu derdin yok. bak bizim ek gida isi cok gicik. bazen sirf patates haslamasi bile yediriyorum yaptigim corbayi falan yemeyince. devam sutu de icmediginden icim rahat degil.
 

saolasın canım benimki kahvaltı yamıyorki sıkıntı orda zaten sanırım senin bebiş mamadan aldı kiloyu benimki mama da yemiyor canları sağolsun benm kuzenim vardı şuan 14 yaşında mamayla büyüdü bildiğin tosuncuktu bebekken şimdi çıbık kraker oldu yürüyünce verir kiloyu :)
 
Mama niye yemiyoki sizinkiler farkli markalardan alin bende 3.mamada yedi bazilarini begenmiyolar biberon almiyosa bardakla falan deneseniz..
 
Mama niye yemiyoki sizinkiler farkli markalardan alin bende 3.mamada yedi bazilarini begenmiyolar biberon almiyosa bardakla falan deneseniz..

aptamil veriyorum begenmiyo tadini herhalde. bir de oburlerini deneyeyim bakalim. Allahin gucune gitmesin les gibi kokuyor zaten hazirlarken, begense sasardim
 
aptamil veriyorum begenmiyo tadini herhalde. bir de oburlerini deneyeyim bakalim. Allahin gucune gitmesin les gibi kokuyor zaten hazirlarken, begense sasardim



Canım sma yı dene istersen bide aptamil gerçekten çok kötü kokuyor hazırlarken ben bile kötü oluyordum bu arada kızlar anne göğsünde süt bitmez deniliyor ya fakat benim oğlum geceleri artık onunla doymuyor gibi geliyor bana sanki az geliyor. ben emzirince yarım saat yada saat başı kalkıyor fakat 2-3 gecedir gece mama verdim ve 3 saate yakın uyudu. gece sizce emzirmek yerine mama mı vermeliyim????
 
Ben aslında Şubat annesi olacaktım ama Ocak annesi oluverdim arad girp gizli gizli takip ediyorum Topignizi ama goruyorumki yakalanmisim

hoşgeldin sende katıl bize.kızlardan kaçmaz yakalarlar.topiğin daimi bekçileri var.hergün yoklama bile alıyorlar.

bende mont almayı düşünüyorum şöyle kalınca mağlum erzurumdayım.benim kızımda çorbalara ek gıdaya geçtikten sonra günde 3 kere yapmaya başladı.
 
selam kk nın dertli,hüzünlü,eglenceli,şımarık,vurdumduymaz,buldumcuk anneleriiiiiiiiiiiiiiii

ne yapanız ?ben evi temizledim çamaşır asacaktım yoruldum az oturayım dedim popom koltuga yapıştı kalkamadım

bizede mont hediye gelmişti onu kullancaz bide astornotumuz var onuda giyeriz gribimiz devam

bende bebelac mama yediriyorum seviyo benim ki

repuuu düzeldimi enişteyle aran?

vav nerelerdesin nasılsın ?

kagan boşver takma neden k.p daha çok sevecekmiş acaba ne yapmış kagan için uzaktan bakmayla sevg olmaz deseydin

ruza maşallah ogluşuna darısı benim kıza kilo almaya inş.amin.:26:

asya bence ii kilosu takma kafana beya

eeeeeeeeeee zilliler ne yapanız ne var ne yok
 
ruza maşallah tosuncuğaaşı konusunda ben de tedirginim
bebekleriniz hem emip hem de mama mı veriyorsunuz?ben mama vermiyorum
sütü az mı alıyor acaba
:18:
balık yağına 1 yaş diyorlar ben de tereddüt ettim ama multivitamin vereceğim,
yürüteç alacağım yaa devamlı yürümek istiyor belim koptu sabahtan beri,
kullanan vaaa mı?erkeklere daha mı zararlı ki
:26:
repuu ben de yapacam o egzersizleri kızz sağol.
 

iyi canm, napiim iş güç işte..
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…