- 11 Şubat 2011
- 2.083
- 38
Kııız sen benim evin ordan mı geçiyosun yoksa? Hangi yokuş???
Tesvikiyeden besiktasa inerken iste sen nirdesin bakiyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kııız sen benim evin ordan mı geçiyosun yoksa? Hangi yokuş???
Tutku ben turcell kullaniyorum ya o esimin teli tarifi ondan aldimda, ama ikiside iyi cekiyo evet
Tesvikiyeden besiktasa inerken iste sen nirdesin bakiyim
Hıııı, valla artık kk ya eşlerde dahil oldu sayıllır:)) yakında onlarda yazışmaya başlarlar.eşim bişey soruyor bebeğin yemeği yada gelişimyle ilgili normal normal herkesinki öylemiş diyorum, herkes kim yaa diyor:)) sanal alemdeki gerçek anneler diyorum:)) yedin kafayı diyor. :))
Ben Fulya'ya doğruyum ya yok orası değilmiş :) Ama olsun yakınız yine :)
Evet..fulyada neresi reale falanmi yakin, florance falan?
Fulyadanda cok gecerim:)) Ben tesvikiye caminin orda calisiyorum, evde leventte kanyonun arka tarafinda..5 dk mesafede..neyse fotonuda gordum bi gun gorurum belkim
Cok öpüyorum saati 1 yaptik yine yatam artik:)
Selam darlinglerrr..pöff gezdik yorulduk kislik hazirlik yaptik baya harcama falan battik ki ne battik
Size bi iki sorum olcak şoyleki;
-oglum 7 ay boyunca hep 3-4 gunde bi buyuk abdestini yapiyodu ama bu ay mamaya gectigimizde simdi gunde 4- 5 defa yapiyi hic aliskin degilim..mama danmidir bu sizce?? Hipp ve sma aldim icmedi begenmedi cope gitti sadece aptamil iciyo suan..
-ikincisi mont bulamadim sinir oldum ya kaba kaba rahat degil,cocuklara gore resmen siz aldinizmi, nerden aldiniz bi deyiverin hele
Selam darlinglerrr..pöff gezdik yorulduk kislik hazirlik yaptik baya harcama falan battik ki ne battik
Size bi iki sorum olcak şoyleki;
-oglum 7 ay boyunca hep 3-4 gunde bi buyuk abdestini yapiyodu ama bu ay mamaya gectigimizde simdi gunde 4- 5 defa yapiyi hic aliskin degilim..mama danmidir bu sizce?? Hipp ve sma aldim icmedi begenmedi cope gitti sadece aptamil iciyo suan..
-ikincisi mont bulamadim sinir oldum ya kaba kaba rahat degil,cocuklara gore resmen siz aldinizmi, nerden aldiniz bi deyiverin hele
Al tutku sana tarif metrobusten inince bide munubus yapcan..pazar konularinda pek bilgim yok ama c.tesi pazari coooook buyuktur bakirkoyde, metrobuse yakin incirlide
Eki Görüntüle 810676
Kiz badem sekeri malum kisiden gelebilecek uzun mesajlari goze alarak seni kolladik,daa ne atarlaniyon kiz bize
diyette 2 haftayi bitirdim, egzersizde 5. gunum 2 kilo vermisim. hedef haftada yarim kg idi demek nasil hayvan gibi yiyoduysam sasirdi vucut o kadar sıkı bi diyet de yapmiyorum halbuki
mutlu oldum tartiya cikinca kendiki odullendirip tatli yemeliyim belki de