2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

  • Kızımız Olucak

    OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

    OY: 185 52,6%

  • Ankete Katılan
    352
Ablamda yni görümcemdym,bugünü kendme tatil ilan etmis kafa izni yapmistm ki hoop kaynpdern amelyati ckti,kaynwalid d refakatci olunca,bnm fareye bu hafta ablam bkck sanirsm,bizm findik hnm halasnin ewine alissn die sbahn 8nden beri eksidik ablama,kücük hanima ewi gezdiriorm yabancilik yapmasn die anlatiorm her yani,yarn bn ise gdnce úzülmese bari,karnim agrio die yalan söyleyp erkn mi kacsam aklim hep yarin d wlla.. minik hanm suan dizlerim d ohh topugma kuwwet
 
o memeyle uyutanlardan biri de benim. ama sandiginiz gibi memeyle uyutup birakmiyorum, agzinda meme oldugu muddetce uyuyo. yapisik ikiz gibiyiz, cikarinca uyaniyo. artik napicagimi sasirdim. su veriyorum icmiyo, acliktan sandim gunlerdir yemiyodu birsey, dun gece masallah 1.5 kase corba icti yine de memeye saldirdi. artik ben de koyverdim gitti, dayiyorum memeyi uyuyorum kendim de horul horul.


kiiiz zilli ben de bu cocugu bir yerden taniyorum diyorum izlerken

bak belki flashback yaparlar da yine oynar kizin
masallah guzellige.


laledevri Allah sabirlar versin Anneciginin mekani cennet olsun. cook zor coook

ela, hayirli olsun disiniz, bi biz kaldik heralde

ceylis gecmis olsun.

badem sekeri birakma bizi

tum gecmisi okuyamadim cosmusunuz bugun masallah
 

beni de ekle kiz
1.65 - 68 kilo
 
kızlarrr..... oğlanı uyuttum, ocağa kuru fasulyeyi koydum, pirinci de ıslattım hemen bilgisayarı açtım... itiraf ediyorum, bugün bir porsiyon irmik helvası ve biraz önce de tahinli çörek yedim.. ama yarın spora başlıyorum inşallah... yüzme, fitness, sauna her yerden desteklicem... ver kutsal suyu, ver kutsal suyu hesabı.....

birazdan fotolarımı yükleyeceğim inşallah.. yükleyince söylerim.

oto koltuğu düşünenler, almak isteyenelere bir önerim var. oğlum doğduğundan beri araştırıyoruz, güvenlik sertifikası, çarpışma testleri, yok kumaşı, yok kalitesi, yok fiyatı derken karar veremedik. en sonunda e-bebek mağazadan kraft marka almaya gittik. kırmızısı kalmamış diye vazgeçtik eve döndük. o akşam da gitti gidiyor'da koala secura 9-25 oto koltuğunu gördük. daha önce joker mağazasında görmüştük fakat karar verememiştik. neyse, fiyatı da 199 görünce al gitsin, ne olursa dedik aldık... bugün kargomuz geldi... çok beğendim... kumaşı, kalitesi çok güzel. kumaşı delikli ve recaro markasındaki gibi süete benzer çok yumuşak bir kumaş. terletmeyi en aza indiriyormuş. 5 farklı yatar pozisyonu var. bizim için o önemliydi, uzun yola çıkıyoruz çünkü. emniyet kemerli ama montesi çok kolay. ben kendim bağladım hatta.. o fiyata bence çok iyi.. tavsiye ederim hatunlar...
 
Merakli gacilar... Koydum fotolarimi.. Gece ruyaniza girmeyim... Usuldan bakin da korkmayin... :)
 
Bituful ben Cevahirdeyim bacım oğlumla geziyom buralarda mısın :)

ADDD şimdi burda Umutsuz Ev Kadınları'ndaki Zeliş'i gördüm tesadüfe bak :)
 
maşallah canım ne güzel bir anı kızçen profesyonel oyuncu olmuş bence devamı gelir

canım bizimde dişimiz yok mızmızlık iştahsızlık dışındada ne kızarıklık ne beyazlaşma hiç bir belirti yokk
 
Bituful ben Cevahirdeyim bacım oğlumla geziyom buralarda mısın :)

ADDD şimdi burda Umutsuz Ev Kadınları'ndaki Zeliş'i gördüm tesadüfe bak :)

zelişi oynayan bayanla çok çok önce ankaradaki kuaförümde karşılaşmıştık. daha bu diziye başlamamıştı. sohbet etme fırsatımız olmuştu. çok cici çok iyi bir bayan. çok sevmiştim kendisini. oyunculuğunu da çok seviyorum.

add canımm... kızına bayıldım. maşallah.. şimdiden meşhur oldunuz ne güzel... sorması ayıptır ne kadar para aldınız?

burçağımm... aklımdasın... nerelerdesin, özledim...

tutkucum Allah kolaylık versin canım.... çok zor, et tırnaktan ayrılır mı... bu son ayrılığınız olsun inşallah... bizi haberdar et son durumdan..
 
Bu ne la herkeşler bisey soylemis kafam karisti duruyonuz duruyonuz birden basliyonuz neyse operim hepiciniZi..

arkidişlik isteği gönderttimmm.... kabul etsenize ya....

ceyliss.. canım geçmiş olsun... şimdi nasılsın..

duygu karmaşası yaşıyorum...
 
ADDD kızına maşallah çok tatlı allah nazardan saklasın bacım

kızlar bende burdan arkadaşlık gönderdm resimlere nasıl bakıyosunuz bende beceremedim resim görmeyi hepinizi merak ediyorum :)
 
elaa.... ilk dişiniz hayırlı olsun canım... darısı diğerlerine inşallah...

vave... senin o bebişlerini yerimmm....... Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallahhh... bizlere de en yakın zamanda ikinici çocukları nasip etsin inşallahhhh.... amin diyenler??? :118:
 

geçmiş olsun canım. önemli birşey yoktur inşallah... inşallah yabancılık çekmez nehircik... çekerse bana getir.. ben bakarım..
 
Ferdaaaa bizz metro port avm diye biyerdeyizzz:)))) yakınmıyızz kiiii:))
Ruza tel.den resimleri göremiyorumm canmm(( sakın kaldırmaa pc bulursam bende bakacamm..
Add hayırlı olaaa ünlü oldunuzz dimekkk
Bitufull yarın o dediğin pierloti ye gitcez înş.bu ılk gun yorulduk, bahcelievler cıvarında takıldık genelde
Yaa bu istanbul beni boğuyor arkadaşlarr(( çok kalabalık ve sürekli bi hareket var:))) bursa sakin geliyor bana... Ahhhhh bide oğlumm varr nasıl özledım nasıl özledimmm.. Sweetini koklayıp duruyorum.eğitime hergun farklı hoca giriyor bugunkü benım açımdan sıkıntı yok ama diğer arkadaşları bilemem bence idareyle görüş dediii.ayrıca istanbulun kendı personeli gelip imza atıp çıkıyor iş yoğun falan deyippp.... Şuu kıytırıkk eğitim için yüreğimdee koca bi taşş taşıyorumm..ahh Adli tıpp yaktın beni yaktın :)))
 

cnm fotolarna bktm,ayy hepsi ck güzel,ck begendm fıstigim bnım :) aralik ayinda ewlendgmdn mútewellit dis mekan dügún fotogrfm yok sninkilerh görünce yne ck òzendm:) gelinlgm dolapta hala alip giyip htta icind nehirn d oldgu fotograflar cektrcem,aklima koydm ins seninkilr gb gúzel olur:) sn naslsn bacm ck yorulmusndr bugn bn d özldm wlla.. :)
 

canım benim kaldırmam merak etme.sen kendine dikkat et.. git bir daha yüzyüze görüş. belki anlarlar halini..


canım sağol o senin güzelliğin.. gençlik fotoları işte.. fotoğraf işi ne güzel olur.. nehirin de olması çok güzel bir hatıra olur... biz de geliriz kızzz....
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…